nereden biliyon gözünle mi gördün dizide bile göstermeyeceklerMemnun oldum o zaman.![]()
Ama ben Hazal ölmeden önce bırakmıştım.
Olsun 55 olsa ne olacak onun ruhu kaç yaşındadır kim blir.![]()
80 yaşında dimdik ayakta yaşıyor Mahi'm pehh!![]()
Bekledigim gibi oldu. Polat ortaya cikacak ama kimse polat'i affetmeyecek Leyla bile... Cahit ve Abdülhey KGT den tamamen ayrilacak!
s-destere o sahneleri gördüyse rakı falan içmeye gidiyırdur o ka heveslendi rüzgar-yağmur-emre üçlüsü okeye 4. destereyi alır diye ama yağmur ali yi seçti 4.Vışşhh İntikam'da senaryoyu yine değiştirmişler iyi olmuş.Ali ile Yağmur da fenaydı. @destere.
İntikam reklam 23:26.
Vışşhh İntikam'da senaryoyu yine değiştirmişler iyi olmuş.Ali ile Yağmur da fenaydı. @destere.
İntikam reklam 23:26.
s-destere o sahneleri gördüyse rakı falan içmeye gidiyırdur o ka heveslendi rüzgar-yağmur-emre üçlüsü okeye 4. destereyi alır diye ama yağmur ali yi seçti 4.![]()
Beren hepsine kardeş gözüyle bakıyordur bence.s-destere o sahneleri gördüyse rakı falan içmeye gidiyırdur o ka heveslendi rüzgar-yağmur-emre üçlüsü okeye 4. destereyi alır diye ama yağmur ali yi seçti 4.![]()
orjinalindeki sahneleri yapsa d yapım rtük amca nın gözleri açılırzaten orjinal senaryoyla alakası kalmadı başka bişey izliyoruz
orjinalinde her bölüm yatıyorlardı burda öylemi ? öylemi değil tabi![]()
Engin Tarih bilgime dayanarak söyledim panpa.nereden biliyon gözünle mi gördün dizide bile göstermeyecekler![]()
kaardeş ayağınaBeren hepsine kardeş gözüyle bakıyordur bence.![]()
İntikam süper bir bölümdü. Yarın yükselecektir kesinlikle.Geç saatte de daha iyi aldığını gördük. Umarım pt-2'ye alınır.
![]()
14-15 civarı alacaktır bence de..15 reyting garanti ama 15 i geçermi orası belli değil işte ..
15 reyting garanti ama 15 i geçermi orası belli değil işte ..
Hangi ölçümlerde?14-15 civarı alacaktır bence de..
Engin Tarih bilgime dayanarak söyledim panpa.![]()
![]()
Vadi yine cok iyi bir bölümdü. Yalniz reyting anliklarinda 12'yi göremedik düsündürücü.