mahicilere ihtiyaç yoktur zaten meryem bıraktı da dizi sapasağlam ayakta sanadevrik paşa iboş un sözünü söylerim ancak: sen kimsin be adam!!!!KVP'yi bıraktım düşmüş. 😱 😱
Kim bilir MY'yi bıraksam 00'lara düşer dizi.
Ben izlediğim diziye uğur getiriyorum. Bak kaç diziyi bırakınca Reyting kurbanı oldu peh.mahicilere ihtiyaç yoktur zaten meryem bıraktı da dizi sapasağlam ayakta sanadevrik paşa iboş un sözünü söylerim ancak: sen kimsin be adam!!!!
KVP'yi bıraktım düşmüş. 😱 😱
Kim bilir MY'yi bıraksam 00'lara düşer dizi.
Şimdi bıraktım geçen sene de bırakmıştım böyle yazın izledim bu senede yazın izliycem o yüzden bıraktım.onuda bırak madem milletide kurtarmış olursun bir eziyetten
reytinlere bir katkın yokmuş dediğin gibi hala 9 alıyor meretŞimdi bıraktım geçen sene de bırakmıştım böyle yazın izledim bu senede yazın izliycem o yüzden bıraktım.
aynen öyle...polat dönmeli gari..Kurtlar Vadisi Pusu da müthis bir Bölüm izliyoruz! Su dakikaya kadar 10 üzerinden 8 diyebilirim. Polat ya aktiv olmama izin cikar yada beni öldürürsünüz dedi. Ölmeyecegine göre yine sahalara dönecek! Böylecede Akif in patronlugu bitior
sen my yi bırakınca düşmedi o bıraksa hiç bişi olmaz bak diloş ile beroş bıraktın halleri dumanonuda bırak madem milletide kurtarmış olursun bir eziyetten
AFK : Bıraktım final oldu. Geniş Aile : Bıraktım final oldu. Ezel : Bıraktım 2. Sezon düştü. Daha bir sürü örnekleri var pehhhh.sen my yi bırakınca düşmedi o bıraksa hiç bişi olmaz bak diloş ile beroş bıraktın halleri duman
Var destoş var..reytinlere bir katkın yokmuş dediğin gibi hala 9 alıyor meret
Var destoş var..
afk hazal bıraktı final oldu ezel monte cristodan alıntılamalar bitti düştü geniş aile pompyce esprilere dönüd bitti seninle alakası yok yaniAFK : Bıraktım final oldu. Geniş Aile : Bıraktım final oldu. Ezel : Bıraktım 2. Sezon düştü. Daha bir sürü örnekleri var pehhhh.