Bi cemile değilde, firdrvs olur sankişüpheli çok kemalin babası,avukat,özlem bu arad ahizmetçi kadın geç keşfedildi 10-15 yıl önce keşfedilse bir cemile rolü oynarmış
Kanal D'ye de lazım bu akıl oyunlarından biraz ama ben pek bu aralar akıllarını yorduklarını sanmıyorum.Fox vol 2
yok lo fırdevs çocukları ile hep geçimsiz bu kadın sürekli boğuyor ilgisiyle sevgisiyleBi cemile değilde, firdrvs olur sanki
Dizi bitti mi yoksa devam edecek mi?ama vallahi sıktı artik. 15 dkdir herkes agliyor 1. Bolumde ve bu bolumun ortalarina kadar aksiyon vardi 15 dkdir yas var her hafta boyle olacaksa izlemem
Ya 3 dk sabredemediler aky reklam
Show Tv, FOX'a özenmeye başladı desene kısaca @dizi kolik @xBUGRAx"Adını Kalbime Yazdım" cidden fena yükseldi bu akşam. Dizi bence haftaya uzun özetli bir şekilde 20.00'de başlasın 20.30 gibi de yeni bölüme girsin tamamdır. Tam Fox taktiği. @xBUGRAx
Haftaya Aref'te gelir.3 Adam'a yine Acun konukları. Oh ne güzel dünya.
Kanal d nin Ayarı yok, 23.15 te başlatır mazallah yeni bölümleriKanal D'ye de lazım bu akıl oyunlarından biraz ama ben pek bu aralar akıllarını yorduklarını sanmıyorum.
Acun konuk olsun bence ne olacak. Bu arada "te" değil "de". Ayrıca "de" ayrı.Haftaya Aref'te gelir.