Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kayıp gerçekten çok kötü gidiyor Kanal D'nin yaptığı o kadar tanıtıma rağmen
Acun reklamda düşmüş
Acun reklamda düşmüş
Harbiden aky ye sevinirken kayibi unutmusum o niye bioyleKayıp hiç mi reklamları değerlendirip 4'e çıkamaz.. Saçmalık..
Şimdi ben baktığım kadarı ile kısa bir özet verdi sonra reklama girdi 21.25'de başladı. Şimdi girdi bide biterken reklama girecek yani yeni bölümde 2 reklama girmiş olacak.Çok teşekkür ederim.
Tamam da dizi bugün geç başladı. Süresi mi kısaldı bunun. Ortasında vermiş?
Özet vermedi diye biliyorum, direk başladı.Şimdi ben baktığım kadarı ile kısa bir özet verdi sonra reklama girdi 21.25'de başladı. Şimdi girdi bide biterken reklama girecek yani yeni bölümde 2 reklama girmiş olacak.
Rica ederim gerçekler.
İnşallah totalde ilk 10'a girer yarın. Kanal D'nin tns ile de arası pek iyi değil bu aralar.Sbt anlıklarını önemsemiyorum. tns öbemli
Ben 9.30'a kadar baktım çok kısa bir özet verdi sonra hemen reklama girdi. 🙂Özet vermedi diye biliyorum, direk başladı.
Yarın bakarız.Ben 9.30'a kadar baktım çok kısa bir özet verdi sonra hemen reklama girdi. 🙂
Bir Aşk Hikayesi ile Karagül'ün tekrarları vardı, zirvede olmuşlar.FOX gündüz ne yapmış 13'den sonra inmemiş zirveden.
ben ondan şüpheleniyim zaten başından beri bir o bir özlemBi avukat eksikti artık o da bi soru işareti? @xemrexxx
avukat mı?
Bir Aşk Hikayesi ile Karagül'ün tekrarları vardı, zirvede olmuşlar.
Dizide başka sarışın yok Emre.ben ondan şüpheleniyim zaten başından beri bir o bir özlem
avukat mı?
İnşallahİnşallah totalde ilk 10'a girer yarın. Kanal D'nin tns ile de arası pek iyi değil bu aralar.
Kim haber verdi falkoya ya, orayı kaçırdım ?ben ondan şüpheleniyim zaten başından beri bir o bir özlem
avukat mı?
onu gösterseler dizi biterİnşallah
Kim haber verdi falkoya ya, orayı kaçırdım ?