2024 Yarı Final | En Favori Üye 2024 | 12.Adam vs Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye finale yükselsin?

• 12.Adam

• Yakamoz-Asi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,308
Puanı
1,060
Oy oranı belirtmek yasak, cezai yaptırım uygulanacak‼️

Bir Fav10 klasiği 'En Favori Üye' 2024, yarı final oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.

- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.
------

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü, @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT, @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @xdragxx

İkisini de çok seviyorum. İkisinin de birer tane En Favori Üye şampiyonluğu var.

Seçim yapmak çok çok zor olacak.

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Berkcim çok yakın zamanda bu zevki tattığı için oyumu @Yakamoz-Asi den yana kullandım.
Berk zaten forumda her alanda iz bırakmış biri, ileride Fav10 dendiğinde akla gelecek isimlerden oldu bile.. @12.Adam

Ömerin en son favori üyeliği üzerinden 10 yıl geçmiş 🙃

Her iki adayada başarılar diliyorum.

Forumda en çok sohbet ettiğim kiṣiler arasında olan, güldüğüm, aramızda her konuda konuṣabildiğimiz canım arkadaṣım @12.Adam ile eṣleṣmek sevindirdi. Aslında tahminen Erinç abi ile eṣleṣirim diyordum. :A

Oyum @12.Adam 'a

• Harika
Reactions: 12.Adam
İki eski şampiyon denk geldi.

İkiside çok sevdiğim değer verdiğim isimler. Hem konular olarak hemde mesaj olarak birbirine denk isimler. Öyle hemen karar verebildiğim bir durum olmadı.

Geçen sene hem yarı finalde hemde finalde rakibim olan @Yakamoz-Asi ’den yana kullanıyorum tercihimi.

2024 olarak Yakamoz ile daha fazla paylaşımlarım oldu.
12.Adam ise beni hep kızdırmayı iyi başardı. Kendisini buna rağmen yinede çok sevdiğimi belirteyim:bhr:

Berkcim çok yakın zamanda bu zevki tattığı için oyumu @Yakamoz-Asi den yana kullandım.
Berk zaten forumda her alanda iz bırakmış biri, ileride Fav10 dendiğinde akla gelecek isimlerden oldu bile.. @12.Adam

Söylediklerinle ne kadar onore olduğumu tahmin bile edemezsin.Teşekkür ederim abim. :bhr:

• Harika
Reactions: The_Erinch
İki konudada 16 oy kullanan var

@Yakamoz-Asi diyorum. @12.Adam seni de severim biliyorsun ama seçim yapmak zorundayız :) Başarılar Herkese

Önceki tur oy veremedik bu tur verelim @Yakamoz-Asi. :A

İki isim de sevdiğim ve sohbetim olan isimler :)

Ancak bu sefer @Yakamoz-Asi diyorum :)

İki eski şampiyon denk geldi.

İkiside çok sevdiğim değer verdiğim isimler. Hem konular olarak hemde mesaj olarak birbirine denk isimler. Öyle hemen karar verebildiğim bir durum olmadı.

Geçen sene hem yarı finalde hemde finalde rakibim olan @Yakamoz-Asi ’den yana kullanıyorum tercihimi.

2024 olarak Yakamoz ile daha fazla paylaşımlarım oldu.
12.Adam ise beni hep kızdırmayı iyi başardı. Kendisini buna rağmen yinede çok sevdiğimi belirteyim:bhr:

Ömer abi diyorum. İki isme de başarılar..

Hepinize bol çikolatalı teṣekkür :love1: