xBUGRAx
Süper Emekli
Bu akşam Kanal D'nin cumartesi gününe uyguladığı stratejiyi uyguladı. Şanslı Masa ve Keşanlı Ali Destanı zamanındaki taktiği. Fox'tan haftaya kapar umarım o taktiği ama ben gönderme yaptım sana Fox tekrar veriyor resmen özet yerine manasıyla.Diziyi FOX'tan al reklam stratejisini FOX'tan al!
Ama firdvs stili vAr gibiyok lo fırdevs çocukları ile hep geçimsiz bu kadın sürekli boğuyor ilgisiyle sevgisiyle
Karagül'de Fox'ta başlamayacaktı kanalı Show'du.Diziyi FOX'tan al reklam stratejisini FOX'tan al!
Özenmedi, ben bu diziden dolayı özensin istiyorum.Show Tv, FOX'a özenmeye başladı desene kısaca @dizi kolik @xBUGRAx
Mantıklı bence 23:15'e kadar da her gün film koysunlar. Beleşten 5 reyting.Kanal d nin Ayarı yok, 23.15 te başlatır mazallah yeni bölümleri
aslinda ilk basta kanal d di ama nedense vazgectilerKaragül'de Fox'ta başlamayacaktı kanalı Show'du.
Köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın Acun. Tamam her kul hata yapar.Acun konuk olsun bence ne olacak. Bu arada "te" değil "de". Ayrıca "de" ayrı.
Karagül'de Fox'ta başlamayacaktı kanalı Show'du.
En başta Show'du sonra Kanal D almadı en son FOX'a kaldı.🙂aslinda ilk basta kanal d di ama nedense vazgectiler
Kanal d habari koysun asıl 2 kere prime time'yeMantıklı bence 23:15'e kadar da her gün film koysunlar. Beleşten 5 reyting.
Olsun dolaylı yoldan kapma var.FOX'tan önce Kanal D kapmıştı Show'dan.
Kanal D ağalı konaklı diziler almaya almaya 5 reytingi göremiyor totalde. Nasıl bir smiley koyayım bilemedim.En başta Show'du sonra Kanal D almadı en son FOX'a kaldı.🙂
Evet Ama o Mahsun dizileri için geçerliydi