25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dünya totalde düşük olsa bile Kanal D`nin en sağlam dizisi. Diğerleri gibi reklamda kaybolmuyor listeden. :D

Karagül de Medcezir de bir kez olsun ekranda yanlız kalma zevkini tattılar da bi Yalan Dünya tadamadı. :(

Karagül'den 11 bekliyordum. Alamamış. :T: Tatar'ın işi zor artık.

ben de özledim başladı
maşallah diyelim kireçburnu çakallarına
yayından kalkmayacak reyting alsak yeter

Yalan Dünya totalde düşük olsa bile Kanal D`nin en sağlam dizisi. Diğerleri gibi reklamda kaybolmuyor listeden. :D

Karagül de Medcezir de bir kez olsun ekranda yanlız kalma zevkini tattılar da bi Yalan Dünya tadamadı. :(
Nasıl tatmadı ? 21.30 - 21.45 arası anlığa bak istersen :)

Karagül Totalde, Medcezir A/B`de zirvede olur gibi.

Medcezir son anlıkta güzel gitti. Diğerleri reklamdayken A/B`de daha iyi almıştır.

Nasıl tatmadı ? 21.30 - 21.45 arası anlığa bak istersen :)
O anlık daha yeni başladı. İkisi de sonda tattı. O da sonda tatsaydı 6`yı devirirdi.

Asıl Yalan Dünyanın sonda yanlız kalmaya ihtiyacı var çünkü, 3 yapım arasında en düşük total onda.

Ayrıca Dila reklamsızdı yine. Atv de öyle.

Karagül reklam dönüşü çabuk toparlanmış ve 10.1'i kapmış. Çok sevindim. :Z

O anlık daha yeni başladı. İkisi de sonda tattı. O da sonda tatsaydı 6`yı devirirdi.

Asıl Yalan Dünyanın sonda yanlız kalmaya ihtiyacı var çünkü, 3 yapım arasında en düşük total onda.

Ayrıca Dila reklamsızdı yine. Atv de öyle.
Sonuçta en yüksek rtg lik 2 dizi reklamdaydı. Eğer 4 yapım reklama girsin bi yalan d kalsın diyosan öyle bi durum olmaz revan.
Sonuç olarak 2 dizide reklamdaydı, ister geç ister erken :)

Sonuçta en yüksek rtg lik 2 dizi reklamdaydı. Eğer 4 yapım reklama girsin bi yalan d kalsın diyosan öyle bi durum olmaz revan.
Sonuç olarak 2 dizide reklamdaydı, ister geç ister erken :)
Erken olmasının büyük etkisi vardı. Medcezir ve Karagül o saatte 10 alıyormuydu? Hayır. Hep 22.00 sonrası en yüksek reytinglerini alır diziler.

Ayrıca Medcezir bütün kanallar reklamdayken devam etti. Demekki oluyormuş. :)

Uzun lafın kısası

Yalan Dünya 21
Medcezir 22
Karagül 23

anlığında yanlız kalmayı tattı. Karagül geç saat avantajl ile, Medcezir bütün kanalların reklamda olması ile avantajı yakaladı.

Fatih Harbiye umarım yarın Karagül gibi yine başarılı sonuçlar alır.

Ben de Özledim yerine yeni dizi yapsalardı en azından keşke. Leyla ile Mecnun izlemeyenler bir şey anlamaz bu diziden. Onu da izleyen kitle 1-2 reytinglik kitle. Bu dizi de twitterda fenomen olur olmasına ama reyting olarak olumlu bakmıyorum. İnşallah yanıltır beni.