25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
medcezirde aynı taktikle gitti ogu dizi bu taktiği uyguluyor..

bu arada medcezi 5dakika baktım içimi baydı bir aşk sahnesi yazmışlar bu ne abi yaa. normal hayatta bile aşklar daha hızlı yaşanıyor )))
aaa gündüz ben de aynısını dediydim galiba yorumun farklıydı ama 😱

Med cezirin orijinal temasıma baktı senaristler ; bu senaryo her hafta düşer bu gidişli diyerek uyarlamayı bırakacaklar 12. Bölümde.:d akıllıca

Beyazsoy ben de izliyorum. Medcezir özet sonra 15 dakika reklamını verdi ve 20.00`de reklama girmedi. Yani normal düzen.

Yalan Dünya 20.00`de reklam veriyor. Özet sonrası 1 dakika reklam verdi ve yeni bölüm girdi. Sevmiyorum bu düzeni.
görüldüğü üzere ilk defa totalde üstelik sbt de birinci olmuş taktikte sıkıntı yok demek )))) 1 dakikalık reklamla kimse saga sola gitmez.

Dila Hanım yükselişte yarın ilk 6 da yer alacaktır kendisi özeti ilk 25 e giremez ya orası ayrı

Bi haftalık bi yükseliş olur sonra tekrar düşer :D örneklerini defalarca geçen sezon pzt günleri görmüştük :D
Pazartesi ayrı. Cuma demek Yalan Dünya demek. Kayıpa ne oluyor ki? :)

ÖBGZK zamanında 22.15`te bitse ve arkasında başka dizi olsun istermiydin? Olaya biraz da diğer taraftan bak. :)

dila hanım çok iyi gitmiş 5 e dayanmış
karagül süper zaten
medcezir sıkıcı zirveyi alması imkansız bu şekil

veee Tatar Ramazan 22.14 te başladı emek mahallesinden tatarı alacaklar oha yeni adam geldi of of of :D