tatar bugün bayagı bir karişik aksiyon tavan yapıyor bu seferde yükselmezse hiç yükselemezaynen ya izleyecek adam akıllı bişey yok tv nin sesini kısmışım netteyim tatar ramazan başlasa da izlesek
reklama girdi malesefYalan Dünya. 😱 Beklediğimden erken 5 almış. 6 görebilecek mi acaba?
O yüzden jenerik sonrası reklam vermeli diyorum. Verseydi 21-22 kuşağının reklamı aradan çıkmış olacaktı.yd tam yükseliyor pat reklam bu kanal d yöenticilerini pompy sihirle yok etmeli
reklama girdi malesef
Umarım.Yalan Dünya Ab de zirveyi alır medcezir düşük bu akşam...
medcezirde aynı taktikle gitti ogu dizi bu taktiği uyguluyor..O yüzden jenerik sonrası reklam vermeli diyorum. Verseydi 21-22 kuşağının reklamı aradan çıkmış olacaktı.
20-21 arası medcezir için 8792 tweet atılmış vadiyi 1 saatte geçti hep derim twitter da ergenlerin eline geçti @Forumdash @mrt-06 @WesTxCoasT
Beyazsoy ben de izliyorum. Medcezir özet sonra 15 dakika reklamını verdi ve 20.00`de reklama girmedi. Yani normal düzen.medcezirde aynı taktikle gitti ogu dizi bu taktiği uyguluyor..
bu arada medcezi 5dakika baktım içimi baydı bir aşk sahnesi yazmışlar bu ne abi yaa. normal hayatta bile aşklar daha hızlı yaşanıyor )))