25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu akşamki programım;

20.00-kurtlar vadisi 200.bölüm tekrarı
22.00-tatar ramazan
tatar bitince de beyaz show
güzel bi strateji :D

dizi izlenmeyince türk halkının anlaması beklemiyorum bahanesi başladı niye türk halkı gerizekalı mı aptal mı batı çakması dizileri izlemiyo diye
kayıp güzel dizi diziye bi gıcıklığım yok ama kızım neredenin kopyala yapıştır şekli neyini anlamayalım bunun:))
hele a.ş.k farklı demene gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum tmm kanal fanı olabilirsin de bu nedir be aga yorumuna kendin inanıyomusun acaba çok merak ediyorum vallahi billahi ben aşkı izledim 1 bölüm bi de yarım dizi o kadar klişe bi konuya sahip ki.. konusu şu;fakir kız fakir erkek aşkı ve buna dahil olan zengin kız :))))

3'ü de çok kaliteli diziler. Her şey reyting değil. A.Ş.K ve Kayıp farklı diziler. Türk halkından Kayıp'ı anlamasını beklemiyorum zaten. Türk halkı beynini yoran dizi izlemeyi sevmez. Koy bıçaklı, vurulmalı, bol ağlamalı klişe dizileri kap reytingi işte. :))))
kayıbın yüksek reyting aldıgı zamanlar halk anlıyor da düşük aldıgındda mı anlamıyor yani )))) kanal d kendinde aramalı suçluyu. bak beren dün agladı reying düştü demek aglamaklada olmuyormuş tek )))

yd özet listeye girmiş kanal d yöneticileri tematik kanal olmak istiyor zaar bu reytinglerle böyle reklam düzenleri yaptıklarına göre :)

kayıbın yüksek reyting aldıgı zamanlar halk anlıyor da düşük aldıgındda mı anlamıyor yani )))) kanal d kendinde aramalı suçluyu. bak beren dün agladı reying düştü demek aglamaklada olmuyormuş tek )))
Kayıp 1 hafta yüksek aldı daha da ab'de 6 görebileceğini sanmıyorum. Beren daha vurulmadı, ölüp dirilmedi. Bunlar olursa eğer yükselir merak etme. :))))

Medcezir ve Yalan Dünya'nın özetleri iyi gidiyorlar. :)

esra erol için son 24 saatte 2000 den fazlasıöğlen 12 den sonra olmak üzere 3000 ü geçik tweet atılmış programda bişi mi oldu @xBUGRAx @Fks14 (b)

yalan dünya ve medcezir reklama girmedi sanırım karagülün boşlukta yayınlanmasına set vurmak için geç başlatacakalar bu hafta en yarışmacı gün olacak reytingler çok heyecanlı olacak gibi