İstemeZdim ama senin gibi de her yerde ondan sonra ki dizinin saatinin değişmesini yazmazdım. neyse çokta önemli değil. tüm diziler ordan oraya konurken, öbgzk hiçbir değişiklik yaşamadan zirvede veda etti..Pazartesi ayrı. Cuma demek Yalan Dünya demek. Kayıpa ne oluyor ki?
ÖBGZK zamanında 22.15`te bitse ve arkasında başka dizi olsun istermiydin? Olaya biraz da diğer taraftan bak.
Sonuç olarak sen de istemezdin.İstemeZdim ama senin gibi de her yerde ondan sonra ki dizinin saatinin değişmesini yazmazdım. neyse çokta önemli değil. tüm diziler ordan oraya konurken, öbgzk hiçbir değişiklik yaşamadan zirvede veda etti..
Ağzı tadi işte napacanRT @DidemSenusta: Yalan dunya varken medcezir; baligin yaninda kola icmek gibi birsey.......
oku da öğren @Forumdash
Kendi rahatlar ama ben rahatlıyamam, ben genel de o günün hele ki o saaatinde dışarda oluyorum pazar olsaydı gene neyse..Sonuç olarak sen de istemezdin.
Cumartesi belki de yükselecek olumsuz bakmaya gerek yok. Bu şekilde hem Yalan Dünyayı hem Beyazı düşürüyordu. Belki yeni saatinde kendi de rahatlar.
bence onlar köyden indim şehre eminönüne gelip oalyı bilmeden balık-ekmek yiyenlerAğzı tadi işte napacan
Arkadaşlar izleyici Bayram Tatili'nde Med Cezir o yüzden düşük.
Pazar olsaydı iyice geç olurdu. Kanal D en yüksek reytingli dizisini tehlikeye atmaz. Cumartesi iyidir bence.Kendi rahatlar ama ben rahatlıyamam, ben genel de o günün hele ki o saaatinde dışarda oluyorum pazar olsaydı gene neyse..
İyiydiArkadaşlar izleyici Bayram Tatili'nde Med Cezir o yüzden düşük.
Burda kime laf attın Bana mı o kola örenğini verene mibence onlar köyden indim şehre eminönüne gelip oalyı bilmeden balık-ekmek yiyenler
Haftalık Reyting konusunda bana demediğini bırakmayanlar konuda yoklar.Aynen izleyiici medcezir için halen bayram modunda medcezir izleyenlere hergün bayram...
ortaya karışıkBurda kime laf attın Bana mı o kola örenğini verene mi