25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül uçuşlara geçti Totalin zirvesi belli oldu...zaten belliydi ama neyse.. abde belli yalan dünya ....

Karagül uçmuş. Medcezir geçen haftaya göre yükselmiş ama düşük hala nedense. (b)

Pazartesi ayrı. Cuma demek Yalan Dünya demek. Kayıpa ne oluyor ki? :)

ÖBGZK zamanında 22.15`te bitse ve arkasında başka dizi olsun istermiydin? Olaya biraz da diğer taraftan bak. :)
İstemeZdim ama senin gibi de her yerde ondan sonra ki dizinin saatinin değişmesini yazmazdım. :) neyse çokta önemli değil. tüm diziler ordan oraya konurken, öbgzk hiçbir değişiklik yaşamadan zirvede veda etti..:)

İstemeZdim ama senin gibi de her yerde ondan sonra ki dizinin saatinin değişmesini yazmazdım. :) neyse çokta önemli değil. tüm diziler ordan oraya konurken, öbgzk hiçbir değişiklik yaşamadan zirvede veda etti..:)
Sonuç olarak sen de istemezdin. :)

Cumartesi belki de yükselecek olumsuz bakmaya gerek yok. Bu şekilde hem Yalan Dünyayı hem Beyazı düşürüyordu. Belki yeni saatinde kendi de rahatlar. :)

Sonuç olarak sen de istemezdin. :)

Cumartesi belki de yükselecek olumsuz bakmaya gerek yok. Bu şekilde hem Yalan Dünyayı hem Beyazı düşürüyordu. Belki yeni saatinde kendi de rahatlar. :)
Kendi rahatlar ama ben rahatlıyamam, ben genel de o günün hele ki o saaatinde dışarda oluyorum :d pazar olsaydı gene neyse..

Yalan Dünya, Burger King'de reklamını almış dizide reklamı olmayan marka yok :X
Abde +7 reyting alırsa bide bu reklamlarla Kanal D'nin en çok kazandıran dizisi olur :Z

Yalan Dünya reklamdan kötü dönmüş niye ki? (b) Neyse ki, TNS`ye umudum var SBT arada sapıtıyor. :D

Benim dediğim reklam düzeni ile gitse şu an 5 aldığı anlığı reklamsız devam ettiriyordu.