24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neyse konuyu dağıtmayalım aga reytingleri bekliyoruz

geçen bölüme yakın almışız maça rağmen ve 1 haftalık araya rağmen gayet iyi ama bölüme göre çok az
intikam yapılan onca reklama habere şişirmelere yok senarist değişti yok duygu verildi yok şu verildi yok bu verildi yok tam ab lik sahneler yok şu sahneler falan filan olaylarına rağmen 3 reyting almış ve kurtlar vadisi tam 4 e katlamış durumda :D

show tv de yayınlanan laz vampir trakula intikamı geçmiş :))) @mrt-06

doğru maç ta vardı ama bu bölüme bu reytingler az olmuş en azından 13,5 bekliyordum artık haftaya bakacaz

doğru maç ta vardı ama bu bölüme bu reytingler az olmuş en azından 13,5 bekliyordum artık haftaya bakacaz
bölüme göre çok az zaten ama maça rağmen ve 1 haftalık araya rağmen yükselmemiz gayet güzel haftaya 13 kesin
intikam bu reytinglerle inşallah yayından kaldırılmaz yıl sonuna kadar devam etmesini çok istiyorum ne güzel işte :D

Vadi şov yapmış totalci diyenler Ab reytingine baksın önce haftalıklarda her iki alandada birinci sanırım süper. :D

Gecen sezon Diziye müthis bir özen vererek Diziyi 16 Reytinglere kadar cikaran senaristler bu sezon resmen "Saldim cayira mevlam kayira" diyerek senaryo yazinca düstü Vadi 12 Reytinglere... Bu sekilde devam ederlerse Vadi önümüzdeki sezon veya ocak dan sonra 10 Reyting altina düsecektir...

İntikam totelde ciddi anlamda çok kötü gitmiş, galipi önüne koymak bi ile yaramıyor tersine düşürüyor... Ab'de de düşüş yaşamış, bakalım ne önlemler alıncak artık.