24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk yarım saatte de girdi ayrıca intikam gibi direk reklamsız başlamıyor toplamda daha fazla reklam ki reklam reytingi bile fazladır intikamdan. :)

Anlamadım abi yalnız. :D
İntikam reklamsız başlamıyoda ne oluyor, 2 reytingi aşamayan galiple giriyor yayına sence bu avatajmı? Hem vadi gibi 1 saat reklamsız gitmedi ki 30 dk sonra intikamda reklama girdi hemen, ki daha sağlam stratejiye ihtiyacı olam intamın yapması gerekiyoken, vadi başta uyguluyo o stratejiyi... :)

İntikam reklamsız başlamıyoda ne oluyor, 2 reytingi aşamayan galiple giriyor yayına sence bu avatajmı? Hem vadi gibi 1 saat reklamsız gitmedi ki 30 dk sonra intikamda reklama girdi hemen, ki daha sağlam stratejiye ihtiyacı olam intamın yapması gerekiyoken, vadi başta uyguluyo o stratejiyi... :)

Panpa aynı dili konuşuyoruz Kanal D yılın fiyaskosu oldu reklam düzeni yeni bölüm saati vs ama İntikamın Vadiyi bu şartlarda reklamsızda geçmesi imkansız. :)

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 13.38 2) TRT1: 6.08 3) SMNYL TV: 2.99 4) STAR: 2.33 5) KANALD: 2.22

İntikam bu seferde reklamda yayına girmiş :kiki: sbt cidden şaka gibi. Vadi nerdryse yüm yapımlar reklamdayken yükselebilmiş:)

Vadi rekoru kırmış sonunda. İntikam reklamda listede.

of of of 13.38 mükemmel vadi uçanze :D 2 haftaya 15 ler 16 lar havada uçacak bu daha hiçbişey
sezonun anlık rekorunu kırdık hadi bakalım :d

Vadi ezmiş geçmiş tek kelimeyle bu anlığı başkası yapamaz zaten yarın TNSde daha yüksek çıkacaktır. :D

yarın 13 reyting gelir mi dersiniz :d tns de biraz daha yüksek çıkıyo vadi sbt 12 lerde gelir tns de 12.90 gibi bişey gelicek ama inşallah 13 gelir
bu diziyi kimse durduramaz durduramayacak 11 değil 21.yılına da girse yine reyting şov yapabilecek kadar sağlam güçlü ve kapasitesi çok geniş olan bir dizi

Panpa aynı dili konuşuyoruz Kanal D yılın fiyaskosu oldu reklam düzeni yeni bölüm saati vs ama İntikamın Vadiyi bu şartlarda reklamsızda geçmesi imkansız. :)
Konumuz reklamsız gidipte geçer meselesi değil, konun üzerine yoğunlaş, başka konulara girme çünkü konumuz o değil:)

ikisi mükemmel bir ikili olacaklar bu belli
beyler bence akife gıcık olmayı bırakıp sevmeye çalışın bende gıcık oluyodum ama adam çok iyi seviyoruz artık :D

aqa ben baştan beri seviyorum akifi benim teyzeoğluda borda bereli aynı vücut yapısına sahipler bu adamlar ufak tefek gözüküyorlar ama adamlar da kas var

NİHAT HATİPOĞLU ‏@nihatipoglu
Bu gece ATV de proğramımız saat 23.45 te başlayacak.

Vadi yarin 2 veya 3e katlar gibi rakiplerini. Müzikler harika.

'reklamda yükselebilmis' lafi cok ilginc. Sanki Vadi hic yükselemiyor. Dizi yüksekten ucarken bile daha da yükseliyor. :) Reklamda 2'lere düsen ve Kanal D gibi büyük bir kanalda yayinlanmasina ragmen yükselemeyenler düsünsün.

İntikam yarin ABsi yükselir (dipnot: yükselebilir degil :) ).

Bu arada @ Tüm Vadiciler;

Dizi yorumlari buraya ait degil. Reytingleri burada yorumlayalim, diger detaylar yorum konusuna. Reytingte zaten bastiriyoruz rakipleri, bari kendi bölümümüzü
dolduralim.

aqa ben baştan beri seviyorum akifi benim teyzeoğluda borda bereli aynı vücut yapısına sahipler bu adamlar ufak tefek gözüküyorlar ama adamlar da kas var

NİHAT HATİPOĞLU ‏@nihatipoglu
Bu gece ATV de proğramımız saat 23.45 te başlayacak.
nihat hocaya yapılan haksızlağa bak 😱 hiç başlamayaydı okan bayülgen programı mı bu

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 6.79 2) KANALD: 3.62 3) STAR: 3.12 4) SHOW: 2.97 5) TRT1: 2.92