ÖBGZ'de de deli gibi reklamlara giriyordu.Kanal d'nin bu gerçekdışı reklam stra ile tns de bile giremez listeye!
ÖBGZ'de de deli gibi reklamlara giriyordu.Kanal d'nin bu gerçekdışı reklam stra ile tns de bile giremez listeye!
Yok bir de girmesin, 1 saattir reklamsız ilerliyorOha Pusu müziği ohhhhhhhjha hemde benim müzikkk llllan @takas işte bunu diyordum çalıyor Akif iş başında birazdan reklam girecek
Taktın gerdeğe. İki dünya bir araya gelse olmaz o. Ama olsa iyi olurdu tabii. Al işte sana duygu.bir de gersek olursa
Ne var bende Merlin izliom /dum ben ergenmiyim yok üstelik Emre senden 1 ya da 0.5 yaş küçüğüm. Fark yok.dediğmi gibi yaşla olmuyor bakınız @Forumdash teen wolf -supernatural izliyor nurbanu-selim halvet sahneleri için my yi takip ediyor
haldun a bir anda duygu gelir duygu iner resmen adama tepeden ilahi güçTaktın gerdeğe. İki dünya bir araya gelse olmaz o. Ama olsa iyi olurdu tabii. Al işte sana duygu.
Aga sen kaç dizi izlion her dizi hakkında bir yorumun var helal.benim hala umudum varda mantık hatası yapmışlar. adam umuda silah dogrultuyor umudun abisi umudu kurtaracağına umudunun önünde duran çocugu kurtarıyor))). normalde bir abi tehlike anında kendi kardeşini kurtarır. bunu yapmalarının nedeni umudu patronun kurtarması sağlayıp umudu ona yakınlaştırmak))) ben böyle orjinal senaryo görmedim )))
medcezir mi ıyykk ilk 2 bölüm izledim yeter serenay dışında diğer başroller genç olanalr ofsayt serenayın şarkılarını dinlerim youtubeden o ka ayrıca kaç aşındaısn senNe var bende Merlin izliom /dum ben ergenmiyim yok üstelik Emre senden 1 ya da 0.5 yaş küçüğüm. Fark yok.
@Forumdash senin gibi değil sırf Mira mı Hira mı onun için Med Cezir izlion sen.
Sanane. Lise 4 işte sen hesapla.medcezir mi ıyykk ilk 2 bölüm izledim yeter serenay dışında diğer başroller genç olanalr ofsayt serenayın şarkılarını dinlerim youtubeden o ka ayrıca kaç aşındaısn sen
1 saat sonra girebildi anca..Vadi 15 dk reklam
işte 3 yaş küçüksünSanane. Lise 4 işte sen hesapla.
1 saat sonra girebildi anca..
Haksızlık etme bu sezon ki bence