OzaN post: 1425744' Alıntı:
Sanırım ikisini de çözdüm fakat dikkat edilmesinde fayda var. Tekrar sorun olursa bildirin lütfen.
Şansa bugün kupa maçları oynanacak. Gece sonucu bildiririm.
OzaN post: 1425744' Alıntı:
Sanırım ikisini de çözdüm fakat dikkat edilmesinde fayda var. Tekrar sorun olursa bildirin lütfen.
darksaal post: 1425746' Alıntı:Şansa bugün kupa maçları oynanacak. Gece sonucu bildiririm.
Transfer Listesinde ki oyuncuların sadece bir mevkisi görünüyor.Diğer mevkileri yok
Sponsor çalışmadı fakat 180 bin beraberlik geliri devam ediyor.
Stadyumdan gelir elde etmemişler fakat seyirci sayısı yine de yazıyor, o da 0 olarak gözükse iyi olur.
- - - Ekleme - - -
Bir de daha önce yazmıştım.
Haftanın ilk 11'i oynanan son lig karşılaşmalarındaki performanslara göre oluşmaktadır. Kupa maçları bu kapsama girmez.
İstersen bu kısmı kaldır, çünkü kupa maçlarında da çalışıyor.
70' Real Zaragoza etkili geliyor. Yaya Touré pasını attı şimdi Sebastián Fernández topla buluştu.
Sebastián Fernández kaleci tarafından düşürülüyor ve...
Devam diyor hakem. Bu karar çok konuşulur!
BesaleT post: 1427942' Alıntı:. @OzaN kaşif istediğim türde oyuncu bulmuyor dün DL ve DC işaretledim DL bulmuş bugün 28 milyona kadar dedim 47 milyonluk adam bulmuş.
OzaN post: 1428180' Alıntı:DL bulması normal. "Ve" değil "veya" anlamında birden fazla seçmek.
28 milyon işaretlediğinden emin misin? Oyuncunun değeri belki 28 milyondur...
OzaN post: 1428180' Alıntı:
DL bulması normal. "Ve" değil "veya" anlamında birden fazla seçmek.
28 milyon işaretlediğinden emin misin? Oyuncunun değeri belki 28 milyondur...
BesaleT post: 1437369' Alıntı:Son maçta sıkıntı oldu bende maç sonucu görünmüyor maç anlatımı açılmıyor. @OzaN
Bende de öyle kupadan elendiğimiz içinBesaleT post: 1437369' Alıntı:Son maçta sıkıntı oldu bende maç sonucu görünmüyor maç anlatımı açılmıyor. @OzaN
Gerçeği nereden biliyorsun?Sponsorda yine tablodaki değerlerler gerçeği yansıtmıyor. @OzaN
Sony'i seçtim tabloda maç başına 800.000, bonus 10.400.000 gözüküyor.
Gerçekte 360.000, 10.400.000
Seçtikten sonra gözüken sponsorluk bilgilerini söylüyorum.Gerçeği nereden biliyorsun?
Geçen sezon bakacaktım da kaldı galiba şu sponsor işi. Yarın halletmeye çalışırım ilk maçlar oynanmadan.Seçtikten sonra gözüken sponsorluk bilgilerini söylüyorum.
Tabloyla uyuşmuyor.
Oyuncu değerlerine göre otomatik hesaplanıyor tek tek kontrol mü edeyim?Ozan Bursaspor'un oyuncuları ne öyle ya çok kötü hepsi. Ayrıca Kalu Uche 75 - Hugo Almeida 75 - İlhan Parlak 77. Ryan Donk 75 - Taye Taiwo 75, Tolga Zengin 73 çok az.
Ayrıca Kalu Uche gitmişti Kasımpaşa'dan.
Oyuncu değerlerine göre otomatik hesaplanıyor tek tek kontrol mü edeyim?
Ayrıca Bursa'nın durumuna bakarsak normal oyuncularının düşük olması.