26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bazı arkadaşlar çok fazla abartıyor yok intikam izlenmiyor yayından kalkacak felan diyede bakıyorumda intikam kanald ortalamasına göre iyi gidiyor ki bu ortalamalarla bile 2.kanal olmayı hak ediyorsa reytingleri az yükseltse kanal sıralamalarında zirveyede oturur

Kanal D ortalamasina gore iyi mi gidiyor? Özellikle Çalıkuşu, Güneşi Beklerken ve AŞK'in ortalamalarina bir bak derim... Fatih de tutarsa ki Intikam'dan daha cok reyting alacak sekilde tutar bence iste o zaman kanalin en zayif halkasi Intikam olacak. Zayif halka derken fiyat/performans acisindan da bakmak lazim. Intikam prodüksiyonu yuksek bir dizi. Dizide kullanilan mekan ve kostumlerin giderlerini bile karsilamaya yetmeyecek yakinda bu reytingin aldığı reklam gelirleri.

beren saatin 50 bin tl'si için zarara girmek iztemez kimse
hiç sanmıyorum zaten içyapım yapımc parası yok,sahnelerde çok ucuza kaçıyorlar yapım masrafı düşük,oyuncular çoğu sıfır ya da 10 bin üstü alan çok az var diziyi çok ucuza yapıyorlar ve de 30 ülkeye satıldı şimdiden bölüm başına bir ülkeden berenin parasını çıkartıyorlardır merak etme ayrıca beren in ücreti 65 bin oldu :X

tv'de aksiyon reyting demek kaçağın ilk anlıkları 3.79 gelmişti ikinci anlıklarda kuyumcu sahnesi var 4.85 aldı

yok hala kurtlar vadisinin etkisiyle diyorlar

hiç sanmıyorum zaten içyapım yapımc parası yok,sahnelerde çok ucuza kaçıyorlar yapım masrafı düşük,oyuncular çoğu sıfır ya da 10 bin üstü alan çok az var diziyi çok ucuza yapıyorlar ve de 30 ülkeye satıldı şimdiden bölüm başına bir ülkeden berenin parasını çıkartıyorlardır merak etme ayrıca beren in ücreti 65 bin oldu :X

burda birbirimize takılıyoruz ama ben yinede bir dizinin yayından kalkmasını istemem
bunu beren saati çok sevdiğim için söylemiyorum.o diziden onlarca kişi evine ekmek götürüyor
ekmek parasının nasıl kazanıldığını çok iyi biliyorum ben

vadi etkisi falan değil bu dizi zaten salı günü şov yapacak

Atv in bu sene tuturabecegi tek dizi
Kaçak. Diğerlerinden bir iş çıkmaz atv iyi sarilsin kaçağa. huzur Sokağında boşuna yatırım yapmasın artık o dizi toparlanamaz

Kanal D ortalamasina gore iyi mi gidiyor? Özellikle Çalıkuşu, Güneşi Beklerken ve AŞK'in ortalamalarina bir bak derim... Fatih de tutarsa ki Intikam'dan daha cok reyting alacak sekilde tutar bence iste o zaman kanalin en zayif halkasi Intikam olacak. Zayif halka derken fiyat/performans acisindan da bakmak lazim. Intikam prodüksiyonu yuksek bir dizi. Dizide kullanilan mekan ve kostumlerin giderlerini bile karsilamaya yetmeyecek yakinda bu reytingin aldığı reklam gelirleri.

evet o konuda haklı olabilirsin karşılaması biraz zor oalbilir ama reyting açısından orta halli devam ediyor ama kanal d bu sezon için asla bitirmez bu diziyi bereni kaybetmemek için

abi kaçakın tuttuğu 1544465 km öteden belli oluyo ya şu saatte şu reytinge bak süper tek kelimeyle salı günü adeta şov yapacak şov

evet o konuda haklı olabilirsin karşılaması biraz zor oalbilir ama reyting açısından orta halli devam ediyor ama kanal d bu sezon için asla bitirmez bu diziyi bereni kaybetmemek için
Ben Beren'in yerinde olsam kendi irademle bitirilmesini isterdim. Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'den sonra artık baya geliştirmişti kendini. Böyle vasat bir projede o da heba oluyor. Ben 4 sene boyunca Perşembeleri Kanal D ile geçirdim. Şu İntikam Perşembelerimi katletti. Bitse de yerine güzel bir Ay Yapım projesi gelse diyorum içimden yine Aşk-ı Memnu ve Fatmagül gibi izleyebilelim. Ama sürgünüm'ün söylediği de doğru bu işten ekmek yiyen onca insana yazık gerçekten. O açıdan bitsin diyemiyor insan.

huzur sokağı adlı dizi inşallah bir an önce biterde kurtuluruz resmen nefret ettim diziden her reklam fragmanını görmekten

huzur sokağı adlı dizi inşallah bir an önce biterde kurtuluruz resmen nefret ettim diziden her reklam fragmanını görmekten

aqa bu dizi ilk başlarda güzeldi bende izliyordum,sonra senaristi kovdular
diziyi muhafazakar kalıplara sokmak için herşeyi yaptılar kızlar kısa etek giyiyorlar dı kapattılar
kutsiye ezan okutturdular,tabi izleyiciler bunu gördü
ben böyle mahalle baskısına karşıyım
chp'lide değilim,orta okuluda imam hatipde okudum
ama sen bana din pazarlayamazsın
bilmem derdimi anlatabildimiyim?