Aynen..Evet ben de hüzünlendim şimdi. Benim tarzıma göre bir dizi değil ama haftaya epey artar gibi reytinglerde.
Haftaya görcez ama zaten tekrarlarıda iyi gitmişti büyük ihtimal kanal dyi memnun eder.
Aynen..Evet ben de hüzünlendim şimdi. Benim tarzıma göre bir dizi değil ama haftaya epey artar gibi reytinglerde.
Kardeş Huzur Sokağını toparlamak için yapmaları şart Kayıp'ı zaten çok gösteriyorlar hem Huzur Sokağını sevenler de var yayından kalkar kelimesi ağır olmuş bende izliyorum diziyi
UEK Perşembe çok iyi gidiyor tek gün olsa keşke.
diğer saYFAları bir oku istersen diziyi yeterince yorumladık jeneriğindeki sıralamaya kadargeçtiğimiz yılki intikamcılar nereye kayboldu.perşembe akşamı yorumları 35-40 sayfayı bulurdu
bu kadar erken mi vazgeçtiniz bereninizden
diğer saYFAları bir oku istersen diziyi yeterince yorumladık jeneriğindeki sıralamaya kadar
İntikamcılar birazdan damlar: İntikam 4,05'i gördüatv reytingler 3.79'a düşmüş rahat ettin mi?
neyse önümüzde kuyumcu baskını var bu anlıklar 4 gelir
buda dizinin tekrarı olduğunu düşünürsek iyi bu reytingi intikam bile göremedi
beren senelik parasını peşin almış parayı geri alamayacakalrına göre mecbur devam edecekler öyle ya da böyleatv reytingler 3.79'a düşmüş rahat ettin mi?
neyse önümüzde kuyumcu baskını var bu anlıklar 4 gelir
buda dizinin tekrarı olduğunu düşünürsek iyi bu reytingi intikam bile göremedi
sevindim çünkü ben en kötü gündede beşiktaş diyorum
beren saate sahip çıkın kızın dizisi yayından kalmasın
Sen de haklısın aga Kaçak'ı çok ama çok az gösterdilerkurtlar vadisi severler gürkan uygunu çok özledi insan bir kez göstermezmi fragmanı valla ayıp ya
kurtlar vadisinden sonra kaçak başlayacak bile yazamıyorlar adamlar bu kadar acizler
iç yapım olan huzur sokağına bu kıyak ne anlamadım
huzur sokağını sürekli gösteriyorlar karadayıyı bir kez kaçağı hiç göstermediler
atv elindekinin kıymetini hiçbir zaman bilemediki zaten
uçurum dizisinide böyle mahvettiler zmanında
Kaçak süper gidiyor Perşembe olsa Vadiden sonra 2. olur