26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Evet ben de hüzünlendim şimdi. :( Benim tarzıma göre bir dizi değil ama haftaya epey artar gibi reytinglerde. :)
Aynen..
Haftaya görcez ama zaten tekrarlarıda iyi gitmişti büyük ihtimal kanal dyi memnun eder.

Kardeş Huzur Sokağını toparlamak için yapmaları şart Kayıp'ı zaten çok gösteriyorlar hem Huzur Sokağını sevenler de var yayından kalkar kelimesi ağır olmuş bende izliyorum diziyi :)

kurtlar vadisi severler gürkan uygunu çok özledi insan bir kez göstermezmi fragmanı valla ayıp ya
kurtlar vadisinden sonra kaçak başlayacak bile yazamıyorlar adamlar bu kadar acizler
iç yapım olan huzur sokağına bu kıyak ne anlamadım
huzur sokağını sürekli gösteriyorlar karadayıyı bir kez kaçağı hiç göstermediler

atv elindekinin kıymetini hiçbir zaman bilemediki zaten
uçurum dizisinide böyle mahvettiler zmanında

interneti veya haftalık tv dergisi olmayan bu akşam kaçağın tekrarı olduğunu bilmiyorlar
atv sürekli açık karşımda kaçağı araki bulasın
biz bu senenin medcezirle birlikte fenomen işi olcak diyoruz atv'nin yaptığı muhameleye bakın

vadi müthiş bi yerde bitti bu bölümün yıldızı eski müziklerle şov yapan Gökhan kırdar dır.
akif karakteri gerçekten iyi ama polatın bu kadar pasif olması reytinglerin aynı kalmasına yol açıyo bizim bugün anlıkları 13-14-15 ve heycanlı yerde 16 ya çıkarmamız lazımdı ama 11-11-11 diye gidiyoruz artış yok 12 oldu en fazla 12 vadi için nedir vasattır.Polat Alemdar artık sahalara dönsün ki en geç 2 bölüme polat geliyor göreceksiniz

kaçakta birşey dikkatimi çekti,gürkan uygun kamburluktan kurtulmuş
memati abimiz hep kambur dolaşırdı

bu arada atv diziyi saklayıp göstermesede onlara inat birkez daha izleyeceğim

atv reytingler 3.79'a düşmüş rahat ettin mi?

neyse önümüzde kuyumcu baskını var bu anlıklar 4 gelir
buda dizinin tekrarı olduğunu düşünürsek iyi bu reytingi intikam bile göremedi

diğer saYFAları bir oku istersen diziyi yeterince yorumladık :F jeneriğindeki sıralamaya kadar :D

sevindim çünkü ben en kötü gündede beşiktaş diyorum
beren saate sahip çıkın kızın dizisi yayından kalmasın

atv reytingler 3.79'a düşmüş rahat ettin mi?

neyse önümüzde kuyumcu baskını var bu anlıklar 4 gelir
buda dizinin tekrarı olduğunu düşünürsek iyi bu reytingi intikam bile göremedi

sevindim çünkü ben en kötü gündede beşiktaş diyorum
beren saate sahip çıkın kızın dizisi yayından kalmasın
beren senelik parasını peşin almış parayı geri alamayacakalrına göre mecbur devam edecekler öyle ya da böyle :)

Takas'tan tüyo(tamamen kafadan yazıyorum)

-Polat Alemdar 200.bölüm Tapınak baskınıyla sahalara geri dönüş yapacak ve reyting cihazlarını patlatacak

Bazı arkadaşlar çok fazla abartıyor yok intikam izlenmiyor yayından kalkacak felan diyede bakıyorumda intikam kanald ortalamasına göre iyi gidiyor ki bu ortalamalarla bile 2.kanal olmayı hak ediyorsa reytingleri az yükseltse kanal sıralamalarında zirveyede oturur

kurtlar vadisi severler gürkan uygunu çok özledi insan bir kez göstermezmi fragmanı valla ayıp ya
kurtlar vadisinden sonra kaçak başlayacak bile yazamıyorlar adamlar bu kadar acizler
iç yapım olan huzur sokağına bu kıyak ne anlamadım
huzur sokağını sürekli gösteriyorlar karadayıyı bir kez kaçağı hiç göstermediler

atv elindekinin kıymetini hiçbir zaman bilemediki zaten
uçurum dizisinide böyle mahvettiler zmanında
Sen de haklısın aga Kaçak'ı çok ama çok az gösterdiler
Kaçak'a bakıyorum

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 4.94 2) ATV: 4.85 3) FOX: 2.09
Kaçak süper gidiyor Perşembe olsa Vadiden sonra 2. olur