Sence kaçıncı olur Ab de (bu kez de ben sorayım )Olan bence Seksenler'e olabilir AB grubunda..
Sence kaçıncı olur Ab de (bu kez de ben sorayım )
kanal d'nin reklama girmesini eleştiriyorsunuzda ben buna katılmıyorum
kaçak benim için üzülme ve oses reklamdayken çalıkuşu sonradan bayağa bir yükseldi
buda kanal d'nin haklı olduğunu gösteriyor
yoksa kanal d anlıklarda hiç yükselemiyordu
canlı yayına daha var o zaman kadar çalıkuşu yayında kalır mı kalmaz mı muammaçalıkuşu ilk hafta için 4.5-5 alsa yeterli o ses canlı yayına geçince zaten düşiyi geleneksel oalrak,biü bu ağır totallikle çok ileri gidemez
surec bence artik fzla komedi cekmez tutturamiyolarhiç sanmıyorum bir kanal hangi işle adını duyurursa öyle devam eder bknz:ay yapım gümüş, tims kavakyelleri
süreç in bir türk malı ve alemin kıralı iyiydi o ikisi de benzerdi zaten türkmalını izinsiz çalıntılamıştı amerikadaki orjinalinden
bence fahriye ve burak özçivit gayet uyumlu olmuş 2.-3. bölüme medcezir gibi bir artış yakalayabilir gerçi burak ve fahriye nin çağatay gibi ergenik fanalrı yok ama olsuncanlı yayına daha var o zaman kadar çalıkuşu yayında kalır mı kalmaz mı muamma
yani china_shangai gibi dıyorsun geçenlerde öyle yazmıştın ona istinaden dedimbence fahriye ve burak özçivit gayet uyumlu olmuş 2.-3. bölüme medcezir gibi bir artış yakalayabilir gerçi burak ve fahriye nin çağatay gibi ergenik fanalrı yok ama olsun
valla kim güzellik-yakışıklılğa göre dizi seçiyorsa ya da izlemek için mantıklı bir nedeni yoksa ona diyorumyani china_shangai gibi dıyorsun geçenlerde öyle yazmıştın ona istinaden dedim
neredne biliyon?Bu arada kacak yarin abde totalden fazla alicak haberiniz olsun
valla benım krıterlerım onlar dei ama senin beni öyle algılaman enteresan geldi banavalla kim güzellik-yakışıklılğa göre dizi seçiyorsa ya da izlemek için mantıklı bir nedeni yoksa ona diyorum
öyle algıladığımı nereden çıkardın?valla benım krıterlerım onlar dei ama senin beni öyle algılaman enteresan geldi bana
Revan Çalıkuşu'nun Ab'de daha fazla izleneceğini nereden biliyor peki?çalıkuşunun tekrarı iyi gidiyor
neredne biliyon?