24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

pana film siyasete kafayı takmış durumda :d siyasi dizi yapmasın artık
Eşref Saati gibi bir dizi yapsalar keşke siyasete girmesinler tutturamıyorlar zorla mı

kurtlar vadisinin fragmanını izledi polatın eski görevine gelen olmamış sanırım dizinin reyting kaybı biraz ondan.. pollattan sonra orayı aksiyon ve karizmayla dolduracak biri lazımdı.. yapamamış pana
Akif.Polat sahalara dönecek yakında :D

ab grubunda buna dikakt eden çoktur :D en kötü oyuncualra bakarlar total mi ab mi anlarlar :D kaçak ı izlemedim ilk bölümü izleyeyim şimdiden büyük konuşmayayım ama kaçak oyuncudan yapımcıya totale benziyor senaryo da totalse işi zor
izledikten sonraki yorumunu merak ediyorum :D atv-surec ikilisini bende sevmiyorum ama dizi cidden cok iyiydi ben bi kusur bulamadim

Bir aşk hikayesi güzel gidiyor.:)

ben onu çok sevdim'i izleyemiyorum ama berbat gidiyor.Yarın izlerim.:)

fahriye evcen yaprak dökümünde kalmış bir insan o günden beri kendini hiçmi geliştirmez
bakın gökçe bahadırın kayıp şehir dizisindeki aysel karekterine
veya şimdi aramızda kalsın dizisindeki oyunculuğuna ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız

bence fahriye ve burak özçivit gayet uyumlu olmuş :D 2.-3. bölüme medcezir gibi bir artış yakalayabilir :D gerçi burak ve fahriye nin çağatay gibi ergenik fanalrı yok ama olsun :D
Burakın fanlari Ajda Pekkan yaşindakiler:F:F Hala Kral tv müzik ödüllerindeki hali unutamıyorum:F:F

fahriye evcen yaprak dökümünde kalmış bir insan o günden beri kendini hiçmi geliştirmez
bakın gökçe bahadırın kayıp şehir dizisindeki aysel karekterine
veya şimdi aramızda kalsın dizisindeki oyunculuğuna ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız
Ben Gökçe'yi ta Hayat Bilgisi'nden beri takip ediyorum kendisini çok geliştirdi gerçekten. :)

@xemrexxx izledin mi panpa? :X

ne 3'ü beee 2. tekrarı birazdan biticek ama 3'e geçer:X
:F nasıl oluyor 20-22.15 olsa bu 3.nün başı gibi neyse görürüz birazdan :X

Burakın fanlari Ajda Pekkan yaşindakiler:F:F Hala Kral tv müzik ödüllerindeki hali unutamıyorum:F:F
onun ruh yaşı 20 :D

Ben Gökçe'yi ta Hayat Bilgisi'nden beri takip ediyorum kendisini çok geliştirdi gerçekten. :)

@xemrexxx izledin mi panpa? :X
çalıkuşunu izliyorum :D

hayat bilgisini aşağı yukarı tüm böülmlerini izledim ama benim favorim gamzeydi(barbi)
evet o zamanlarda gökçe bahadırın önü açık olduğu belli oluyordu
o pek başrolde yer alamadı malesef :D

çalıkuşunu izledim sonunda fahriye ile burak özçivit çok uyumlu olmuşlar gerçekten :D ama dizinin yan rolleri pek umut verici değil :( fahriye o ka maceralı bir hayatı kaldıravilecek mi feride karakteri ile göreceğiz :D