açık ve net acun 1. olur ama cumarteis şefkat tepe zirveyi aldı alıcakGörüşler farklı olabilir. Ben Güneşi Beklerken'i zirvede bekliyorum. Eğer bu hafta olmazsa bile haftaya garanti. Ama yine de bekliyorum.
açık ve net acun 1. olur ama cumarteis şefkat tepe zirveyi aldı alıcakGörüşler farklı olabilir. Ben Güneşi Beklerken'i zirvede bekliyorum. Eğer bu hafta olmazsa bile haftaya garanti. Ama yine de bekliyorum.
Anlatmak istediğimi anlamıyorsun işte. Dün Acun'un anlıklarına dikkat edersen 11 reytingi görmüş. Ama tns de aldığı oran 6 reyting. Resmen uçurum farkı. Yarın sürpriz olabilir ki bugün gördüğü oran 9 bile değil.açık ve net acun 1. olur ama cumarteis şefkat tepe zirveyi aldı alıcak
Ne uzun sürmesi tam vaktinde hatta daha da erken bitti.güneşi beklerken çok uzun sürdü bugün ya
Acun her iki grupta birinci olabilir
Belki bana öyle geldi ama bugün bir reklam düzensizliği kesin vardı [/quote]Ne uzun sürmesi tam vaktinde hatta daha da erken bitti.
2 reyting fazla alıyor anlıklarda hep. Bu da demek ki yarın 5,50 ve üzeri alabilir.küçük gelinin tekrarları bile müthiş gidiyo
Geçen senede diğer dizi için yazıyordum İşler Güçler saolsun
Bilmem sormak lazımBuğra'nın mesajı gördüğünde ki tepkisi ne oldu acaba? @xBUGRAx
Ayların birikmişliği.Geçen senede diğer dizi için yazıyordum İşler Güçler saolsun
Bilmem sormak lazım