Hadi canım yapma şimdi dün iki grupta da zirve garanti diyordun.küçük gelin ne yapmış öyle ya helal olsun helal olsun vallahi billahi ya kanal d gibi bi kanal o kadar yatırıma diziye şuna buna rağmen totalde şu küçük gelinin reytingini alamıyo en çok izlenen dizisi güneşi beklerken küçükü gelin onu bile geçmiş harbinden müthiş bi başarı
küçük gelin erken bitmese zirveyi rahat alırdı
acun boşluktan reyting alıyo zaten rakip gelince bişey yapamadığı ortada
güneşi beklerkende çok iyi gitmiş helal olsun her gün izlenir zaten
acun boşluktan izleniyo bunu net bi şekilde gördük küçük gelin zirveyi aldı alacak saat 10 da bitmese kesin zaten her anlık fark attıHadi canım yapma şimdi dün iki grupta da zirve garanti diyordun.
Sbt'ye dediğim gibi güven olmuyor. Kaldı ki zaten demiştim dün 2 reyting aşağı alıyor diye Küçük Gelin. Acun'un karşısına bu sezon güçlü diziler geçti ve haliyle asıl reytingleri de gözler önüne serilmeye başlandı. Bu daha iyi günleri.samanyolu haftasonuna ambargo koydu şefkat tepe küçük gelin ikisi de 6 yı geçiyo süper
acun boşluktan izleniyo bunu net bi şekilde gördük küçük gelin zirveyi aldı alacak saat 10 da bitmese kesin zaten her anlık fark attı
iç yapım diye bedava mı oluyo elbet para harcanıyo değişen bişey yok ama bu dizi harbi tuttu tebrik etmekte fayda var küçük gelin ne böyle ya ne desem az kalır kelimeler bulamıyorumyanlız bazıları gb nin iç yapım olduğunu unutmuş o ka para harcanıyor diyor
" Her " demek doğru olmaz.Güneşi Beklerken beklediğim gibi ab grubunda zirvede yer almış. Helal be. Acun 4 reyting fark atacak, Gb Acun'un özetini geçemez diyenleri ara ki bulasın şimdi. ))) Totalde de 3. olmuş Gb, ama haftaya yükselecektir.
Küçük Gelin'e helal olsun gerçekten. Totalde 6 reytingi hiçbir Kanal D dizisi alamadı bu hafta. Sezonun en bomba işlerinden olacaktır.
Yetenek Sizsiniz Türkiye totalde zirveyi almış ama Güneşi Beklerken ve Küçük Gelin yakında totalde de geçer. Program çok sıkıcı, izleyenlerin büyük çoğunluğu boşluktan izliyor açık ve net. Artık Acun yeni bir program bulsun hafta sonları için. Güneşi Beklerken bi gelmiş hemen geçmiş Acun'u. Haftaya ab'de fark daha da açılır.
Sana Bir Sır Vereceğim bu zorlu günde iyi oranlar almış ancak Babam Sınıfta Kaldı her Gani Müjde dizisi gibi çok düşüş yaşamış. Yakında yayından kalkacaktır.
@denizz19açık ve net acun 1. olur ama cumarteis şefkat tepe zirveyi aldı alıcak
Pis Yedili'den bahsediyorsan yazın devam etmese onun da reytingleri kötü durumdaydı şu an. Yahu insan bir ara verir. 2.sezon finalini yapmadı dizi. Oyunculara da yazık. Ah Gani ah. Şu an tek tutan dizisi zaten Pis Yedili. Bu reytingleri aldığı sürece dizinin hiç bitmemesinden korkuyorum.
Reyting çerçeven 2 seneden ibaretse sözüm yok ben 2002'den beri açıklanan reytinglere göre konuştum.Pis Yedili'den bahsediyorsan yazın devam etmese onun da reytingleri kötü durumdaydı şu an. Yahu insan bir ara verir. 2.sezon finalini yapmadı dizi. Oyunculara da yazık. Ah Gani ah. Şu an tek tutan dizisi zaten Pis Yedili. Bu reytingleri aldığı sürece dizinin hiç bitmemesinden korkuyorum.
Hayat Bilgisi çok güzeldi mesela ama son zamanlarda kalite yerlerde Gani Müjde'de. Bu yüzden çoğu yapımı tutmuyor. İntikam Kurtlar Vadisi'ni ab'de defalarca geçmiş çok kaliteli bir dizi ama Türkiye'de kalite reyting getirmiyor maalesef. Pis Yedili ile karşılaştırılması büyük hakaret olur diziye.Reyting çerçeven 2 seneden ibaretse sözüm yok ben 2002'den beri açıklanan reytinglere göre konuştum.
4 reytingi zor alan İntikam bitmesi gerekirken ne Pis Yedili'si?
Hayat Bilgisi çok güzeldi mesela ama son zamanlarda kalite yerlerde Gani Müjde'de. Bu yüzden çoğu yapımı tutmuyor. İntikam Kurtlar Vadisi'ni ab'de defalarca geçmiş çok kaliteli bir dizi ama Türkiye'de kalite reyting getirmiyor maalesef. Pis Yedili ile karşılaştırılması büyük hakaret olur diziye.
4-5 defa geçti. Bunlar da defalarca demek için iyi rakamlar. Ayrıca burada tartışmayalım. Konuyu İntikam ve Pis Yedili'ye ben getirmedim zaten. Ayrıca yukardaki yorumumda İntikam Vadi'den daha kaliteli dizi demedim ama şimdi diyorum işte.sesli güldüm intikam kurtlar vadisini ab'de defalarcamı geçti?
intikam kurtlar vadisinden daha kaliteli dizimi!yok artık
Hepsi de çok kaliteli dizilerdi ama şu anki reyting sisteminde bu dizilerin çoğu reytinge kurban gidebilir.kalite reyting getirmiyorda
muhteşem yüzyıl
öyle bir geçer zaman ki
kurtlar vadisi
ezel
ikinci bahar
asmalı konak
binbir gece
ekmek teknesi
aliye
aşk-ı memnu
bunlar kalitesiz dizimiydi?
Ahahahahaahaha çok iyi güldürdün.Hayat Bilgisi çok güzeldi mesela ama son zamanlarda kalite yerlerde Gani Müjde'de. Bu yüzden çoğu yapımı tutmuyor. İntikam Kurtlar Vadisi'ni ab'de defalarca geçmiş çok kaliteli bir dizi ama Türkiye'de kalite reyting getirmiyor maalesef. Pis Yedili ile karşılaştırılması büyük hakaret olur diziye.
bedava olmuyor en azından yapımcı parası olmuyor ayrıca kadroda emre kınay dışıonda fazla para alacak isim de yok diziden her türlü kar ederleriç yapım diye bedava mı oluyo elbet para harcanıyo değişen bişey yok ama bu dizi harbi tuttu tebrik etmekte fayda var küçük gelin ne böyle ya ne desem az kalır kelimeler bulamıyorum