22 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Neticede Güneşi Beklerken yeni gününde Acun'u stüdyoya kapattı mı kapattı ee o zaman bitti. :)

küçük gelin ne yapmış öyle ya helal olsun helal olsun vallahi billahi ya :D kanal d gibi bi kanal o kadar yatırıma diziye şuna buna rağmen totalde şu küçük gelinin reytingini alamıyo en çok izlenen dizisi güneşi beklerken küçükü gelin onu bile geçmiş harbinden müthiş bi başarı
küçük gelin erken bitmese zirveyi rahat alırdı
acun boşluktan reyting alıyo zaten rakip gelince bişey yapamadığı ortada
güneşi beklerkende çok iyi gitmiş helal olsun her gün izlenir zaten

küçük gelin ne yapmış öyle ya helal olsun helal olsun vallahi billahi ya :D kanal d gibi bi kanal o kadar yatırıma diziye şuna buna rağmen totalde şu küçük gelinin reytingini alamıyo en çok izlenen dizisi güneşi beklerken küçükü gelin onu bile geçmiş harbinden müthiş bi başarı
küçük gelin erken bitmese zirveyi rahat alırdı
acun boşluktan reyting alıyo zaten rakip gelince bişey yapamadığı ortada
güneşi beklerkende çok iyi gitmiş helal olsun her gün izlenir zaten
:D Hadi canım yapma şimdi dün iki grupta da zirve garanti diyordun. :)

samanyolu haftasonuna ambargo koydu şefkat tepe küçük gelin ikisi de 6 yı geçiyo süper :D

:D Hadi canım yapma şimdi dün iki grupta da zirve garanti diyordun. :)
acun boşluktan izleniyo bunu net bi şekilde gördük küçük gelin zirveyi aldı alacak saat 10 da bitmese kesin zaten her anlık fark attı :D

samanyolu haftasonuna ambargo koydu şefkat tepe küçük gelin ikisi de 6 yı geçiyo süper :D

acun boşluktan izleniyo bunu net bi şekilde gördük küçük gelin zirveyi aldı alacak saat 10 da bitmese kesin zaten her anlık fark attı :D
Sbt'ye dediğim gibi güven olmuyor. Kaldı ki zaten demiştim dün 2 reyting aşağı alıyor diye Küçük Gelin. Acun'un karşısına bu sezon güçlü diziler geçti ve haliyle asıl reytingleri de gözler önüne serilmeye başlandı. Bu daha iyi günleri. :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye totalde zirvede yer almaya devam ederken, A/B'de zirveyi kaybetmiş.

Güneşi Beklerken yeni gününde çok iyi giderek totalde 3., A/B'de ise zirvede yer almayı başardı.

Küçük Gelin totalde kanala göre çok iyi giderek 2. sırada yer almayı başardı ve STV'nin haftalık en çok izlenen dizisi oldu. Dizi A/B'de de ilk 10 içine girmeyi başardı.

Stadyum derbi sayesinde totalde 5., A/B'de ise 3. olmayı başardı ve kanalını sevindirdi.

Sana Bir Sır Vereceğim yeni gününde zirveden uzak kalsa da kanalına göre fena gitmedi.

Babam Sınıfta Kaldı yeni saatinde kötü giderek A/B'de ilk 20'ye dahi giremedi.

Her Şey Yolunda çok kötü giderek çok uzaklarda kaldı. Dizinin sonu yakın gözüküyor.

Çocuklar Duymasın'ın gündüz yayınlanan tekrarının 9. olması dikkat çekti.

yanlız bazıları gb nin iç yapım olduğunu unutmuş o ka para harcanıyor diyor :F
iç yapım diye bedava mı oluyo elbet para harcanıyo değişen bişey yok ama bu dizi harbi tuttu tebrik etmekte fayda var :D küçük gelin ne böyle ya ne desem az kalır kelimeler bulamıyorum :D

yst akşam çok iyidi ama bu reytingler az geldi total 6.8 ab 6.09 almış ama en çok izlenen acun olmuş yinede helal :D
küçük gelin total 6.26 reyting alarak çok iyi gitmiş ab 2.7 almış
gb total 5.74 reyting alarak kanal d nin şimdilik en çok izlenen dizisi ab 7.44 reytingle zirvede yer almış tebrikler

Güneşi Beklerken beklediğim gibi ab grubunda zirvede yer almış. :) Helal be. Acun 4 reyting fark atacak, Gb Acun'un özetini geçemez diyenleri ara ki bulasın şimdi. :)))) Totalde de 3. olmuş Gb, ama haftaya yükselecektir.

Küçük Gelin'e helal olsun gerçekten. Totalde 6 reytingi hiçbir Kanal D dizisi alamadı bu hafta. Sezonun en bomba işlerinden olacaktır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye totalde zirveyi almış ama Güneşi Beklerken ve Küçük Gelin yakında totalde de geçer. Program çok sıkıcı, izleyenlerin büyük çoğunluğu boşluktan izliyor açık ve net. Artık Acun yeni bir program bulsun hafta sonları için. Güneşi Beklerken bi gelmiş hemen geçmiş Acun'u. Haftaya ab'de fark daha da açılır.

Sana Bir Sır Vereceğim bu zorlu günde iyi oranlar almış ancak Babam Sınıfta Kaldı her Gani Müjde dizisi gibi çok düşüş yaşamış. Yakında yayından kalkacaktır.
" Her " demek doğru olmaz. :) :)

açık ve net acun 1. olur :D ama cumarteis şefkat tepe zirveyi aldı alıcak
@denizz19 :A

" Her " demek doğru olmaz. :) :)

@denizz19 :A
Pis Yedili'den bahsediyorsan yazın devam etmese onun da reytingleri kötü durumdaydı şu an. Yahu insan bir ara verir. 2.sezon finalini yapmadı dizi. Oyunculara da yazık. Ah Gani ah. Şu an tek tutan dizisi zaten Pis Yedili. Bu reytingleri aldığı sürece dizinin hiç bitmemesinden korkuyorum. :kiki:

Pis Yedili'den bahsediyorsan yazın devam etmese onun da reytingleri kötü durumdaydı şu an. Yahu insan bir ara verir. 2.sezon finalini yapmadı dizi. Oyunculara da yazık. Ah Gani ah. Şu an tek tutan dizisi zaten Pis Yedili. Bu reytingleri aldığı sürece dizinin hiç bitmemesinden korkuyorum. :kiki:
Reyting çerçeven 2 seneden ibaretse sözüm yok ben 2002'den beri açıklanan reytinglere göre konuştum. :) :)

4 reytingi zor alan İntikam bitmesi gerekirken ne Pis Yedili'si? :kiki:

Reyting çerçeven 2 seneden ibaretse sözüm yok ben 2002'den beri açıklanan reytinglere göre konuştum. :) :)

4 reytingi zor alan İntikam bitmesi gerekirken ne Pis Yedili'si? :kiki:
Hayat Bilgisi çok güzeldi mesela ama son zamanlarda kalite yerlerde Gani Müjde'de. Bu yüzden çoğu yapımı tutmuyor. İntikam Kurtlar Vadisi'ni ab'de defalarca geçmiş çok kaliteli bir dizi ama Türkiye'de kalite reyting getirmiyor maalesef. Pis Yedili ile karşılaştırılması büyük hakaret olur diziye. :)

Hayat Bilgisi çok güzeldi mesela ama son zamanlarda kalite yerlerde Gani Müjde'de. Bu yüzden çoğu yapımı tutmuyor. İntikam Kurtlar Vadisi'ni ab'de defalarca geçmiş çok kaliteli bir dizi ama Türkiye'de kalite reyting getirmiyor maalesef. Pis Yedili ile karşılaştırılması büyük hakaret olur diziye. :)

sesli güldüm intikam kurtlar vadisini ab'de defalarcamı geçti?
intikam kurtlar vadisinden daha kaliteli dizimi!yok artık

sesli güldüm intikam kurtlar vadisini ab'de defalarcamı geçti?
intikam kurtlar vadisinden daha kaliteli dizimi!yok artık
4-5 defa geçti. Bunlar da defalarca demek için iyi rakamlar. Ayrıca burada tartışmayalım. Konuyu İntikam ve Pis Yedili'ye ben getirmedim zaten. Ayrıca yukardaki yorumumda İntikam Vadi'den daha kaliteli dizi demedim ama şimdi diyorum işte. :D

kalite reyting getirmiyorda
muhteşem yüzyıl
öyle bir geçer zaman ki
kurtlar vadisi
ezel
ikinci bahar
asmalı konak
binbir gece
ekmek teknesi
aliye
aşk-ı memnu
bunlar kalitesiz dizimiydi?

kalite reyting getirmiyorda
muhteşem yüzyıl
öyle bir geçer zaman ki
kurtlar vadisi
ezel
ikinci bahar
asmalı konak
binbir gece
ekmek teknesi
aliye
aşk-ı memnu
bunlar kalitesiz dizimiydi?
Hepsi de çok kaliteli dizilerdi ama şu anki reyting sisteminde bu dizilerin çoğu reytinge kurban gidebilir.

Ahahahahaahaha çok iyi güldürdün. :kiki: :kiki:

İntikam kaliteli bir yapım olmayı başarsaydı Ab Grubu'nda ki reytingleri 5'e düşmezdi Total Grubu ile sadece 1 reyting fark var ne kalitesi ?

Diziler Amrekianvari olunca kaliteli diye empoze ediliyor ben öyle kaliteye kalite demem İntikam'a hele hiç. :) :)

Pis Yedili ile karşılaştıran yok zaten kulvarları çok ayrı ayrıca Gani Müjde'nin tek dizi Hayat Bilgisi değil. :) :)

iç yapım diye bedava mı oluyo elbet para harcanıyo değişen bişey yok ama bu dizi harbi tuttu tebrik etmekte fayda var :D küçük gelin ne böyle ya ne desem az kalır kelimeler bulamıyorum :D
bedava olmuyor en azından yapımcı parası olmuyor ayrıca kadroda emre kınay dışıonda fazla para alacak isim de yok :D diziden her türlü kar ederler