22 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Acun ilerki haftalarda sefayı yada arefi falan çıkarıp birinciliği alır yine.
Acun iki gruptada 6 reytingi geçerek fena gitmemiş.Neyseki bu bir yarışma bir dizi gibi senaryo bozulduğunda reyting kaybı yaşamayacak.
Güneşi Beklerken totelde fena gitmemiş.Buna karşın AB de 7 reytingi geçerek rakiplerini geçmiş.Herhalde bu oranlar kanal d nin en yüksek oranları :D
SBSV yeni gününde kötü gitmiş.
Küçük Gelin toteldeki başarısını ab dede gösterebilse keşke:)

11 yıldır fenomen olmuş-aldığı reytinglerle türk dizi tarihine geçmiş bir dizi nasıl oluyorda amerika özentisi çakma bir diziden daha kalitesiz oluyor anlamadım
benmi yanlış biliyorum bu diziden başrol oyuncusu kaçmadımı?
Lütfen yorumlarıma biraz saygı göster. İşte hep bu tip yorumlar yaptığınız için siz vadicilerle seviyeli bir şekilde tartışmak mümkün olmuyor maalesef. İntikam daha kaliteli dizi diyorum ama vadi ile ilgili de tek bir olumsuz yorum çıkmadı ağzımdan.

Anlıklardan sonra kötü sonuç bekliyordum ama SBSV iyi gitmiş.

BSK çok kötü günü değişsin SBSV uzun yayınlansın.

Çocuklar Duymasın tekrarları iyi gitmiş. :)

yeme bizi şimdi,sen İntikam Kurtlar Vadisi'ni ab'de defalarca geçmiş çok kaliteli bir dizi ama Türkiye'de kalite reyting getirmiyor maalesef diyip seviyeli
biz 11 yıldır fenomen olmuş-aldığı reytinglerle türk dizi tarihine geçmiş bir dizi nasıl oluyorda amerika özentisi çakma bir diziden daha kalitesiz oluyor diyince seviyesizmi oluyoruz!

yeme bizi şimdi,sen İntikam Kurtlar Vadisi'ni ab'de defalarca geçmiş çok kaliteli bir dizi ama Türkiye'de kalite reyting getirmiyor maalesef diyip seviyeli
biz 11 yıldır fenomen olmuş-aldığı reytinglerle türk dizi tarihine geçmiş bir dizi nasıl oluyorda amerika özentisi çakma bir diziden daha kalitesiz oluyor diyince seviyesizmi oluyoruz!
Ya cidden anlamıyorum vadi ile ilgili tek bir olumsuz yorumum olmadı forumda. Valla forumdan soğutacaksınız adamı. Vadiye laf etsem ana avrat söveceksin o zaman. Biraz sakinleş lütfen. Yeter be bıktım valla bıktım!

vadinin de ilham kaynağını paylaştık panpa:D hangi filmdi @Forumdash bilir intikam en azından parasını ödeyip yayınlanıyor

yav sürgünüm aga cevap vermeye gerek yok neyin ne olduğunu c
mle alem biliyo vadi tabi ki kıyaslanamaz o diziyle hakaret olur vadimize kaltie malite her anlamda çok çok daha üst düzey reytinglerde de başladığı günden beri her hafta büyük bi farkla geçiyoruz açık ve net ben cevap verme gereği hissetmedim dikkat edersen ama olayı büyütmeye gerek yok zaten vadinin çok çok önde olduğu açık vadi gelmiş geçmiş en büyük türk tv yapımıdır açık ara

Ya cidden anlamıyorum vadi ile ilgili tek bir olumsuz yorumum olmadı forumda. Valla forumdan soğutacaksınız adamı. Vadiye laf etsem ana avrat söveceksin o zaman. Biraz sakinleş lütfen. Yeter be bıktım valla bıktım!

'siz vadicilerle seviyeli bir şekilde tartışmak mümkün olmuyor maalesef' demek ne demek ya!
ben bu kafayı anlamıyorum,sen ne yazdığını biliyormusun.kelimeler arasında vadi severleri seviyesiz yapıyorsun.
'Vadiye laf etsem ana avrat söveceksin'kime küfür ettik bu zamana kadar?

bully tartıştığın adam 30 yaşında biraz saygı!
dediklerine kendin inanıyon mu orası da muamma :) ben eminim ki inanmıyosun

bully tartıştığın adam 30 yaşında biraz saygı!
dediklerine kendin inanıyon mu orası da muamma :) ben eminim ki inanmıyosun
Aga saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum ayrıca @sürgünüm'ün 30 yaşında olduğunu bilmiyordum. Bizden büyüklere saygımız sonsuzdur. Karşılıklı gereksiz tartışmalara girdik. Daha fazla uzatmaya gerek yok. :)