22 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

gb ab de zirveyi almış haftaya totalde de zirveye yaklaşır
acunun işleri artık düşüşe geçti millet dalaverelere inanmıyor diyeceğim de daha o safhada değil
küçük gelin en total iş olmuş maşallah ama bu tarz işler ufak senaryo bozulmaları ile totali de kaybediyor malesef
babam sınıfta kaldı bu reytingle sezonu zor tamamlar
sana bir sır vereceğim gb ile düşer gibi
stadyum un iki şirket arası farkına vışhh :F

düsüse geçtigi yok maç engel olmus iste acun erkek kitlesi maça kaymis iki haftada 3 total 4 ab zirve 1 o ses totalde az farkla kaçırmıs ab de o ses aldı zaten simdi yst ab birincilik gitmis ama şov baslicak az kaldı

düsüse geçtigi yok maç engel olmus iste acun erkek kitlesi maça kaymis iki haftada 3 total 4 ab zirve 1 o ses totalde az farkla kaçırmıs ab de o ses aldı zaten simdi yst ab birincilik gitmis ama şov baslicak az kaldı
bilemiyorum ab de işi zor artık gb gençlik dizisi olmasına rağmen ab de çok iyi gitmiş :D uek da baya bi acunu durdurmuştu

4YETENEK SIZSINIZ TURKIYE OZETSTAR TV22.09.201319:45:0320:26:175,0214,88

özetler 5 e çıkmıs büyük yarısmacılar gelcikce eskisi gibi 7 8 reytinge çıkar özetler

bilemiyorum ab de işi zor artık gb gençlik dizisi olmasına rağmen ab de çok iyi gitmiş :D uek da baya bi acunu durdurmuştu

bekleyip görcez ilk hafta 1-1 ama adam çağirirsa veya çocuklar gelirse imkanı yok ab de gb zirveyi alamaz

4YETENEK SIZSINIZ TURKIYE OZETSTAR TV22.09.201319:45:0320:26:175,0214,88

özetler 5 e çıkmıs büyük yarısmacılar gelcikce eskisi gibi 7 8 reytinge çıkar özetler

bekleyip görcez ilk hafta 1-1 ama adam çağirirsa veya çocuklar gelirse imkanı yok ab de gb zirveyi alamaz
büyük konuşma bence :Dpsy geldi o ka popülerken gördük :D

birde yarısmacı getirmek neyi suc yahu adam demis büyücü getirir 11 e fırlar o getirmicek benmi getircem zaten ciddi bir yarısmacı oldugu zaman fragmanın 30 40 sn ona yöneltiyor düzgün bisiy yoksa takviye getirmesi suç değil akıllıca olur

@EmRe psy geldiğinde totalde 15 ab 16 almıstı

Kucuk Gelin gercekten cok basarili bir performans sergiliyor, haftaya zirvede yer alabilir :)

Kanal D bu sezon tutmayan dizilerinden ziyade, yaz dizisi diye başlamasına rağmen neredeyse tutan tek dizisi olan Güneşi Beklerken'i heba ettiğine yansın. Tutmayan dizi tutmamıştır der geçersin de hali hazırda tutmuş dizinin reytinglerde gerilemesine sebep olmak büyük vicdan azabı. İnsan sorgular kendini, deneyimli televizyoncular olarak nasıl böyle bir hata yaptık diye.

Güneşi Beklerken gayet iyi gitmiş. Ben de Kanal D Salıdan çekmesin diyordum ama Çalıkuşu dizisi Pazara uyacak bir dizi değil bence en yerinde karar bu olurdu. Bu bplüm Salı olsaydı Totalde 7, A/B`de 8 reytingi geçerdi ama hala geç değil, biraz daha gününe alışılsın bence yükselebilir daha da.

Haha dediğim gibi Güneşi Beklerken Ab grubunda farkla 1.olmuş. :D @takas demiştim ama değil mi sana. :D Totalde sıkıntı yok gününe alışıldığında orada da yükselir. :)

Herkes atıp tutmuş yine. Yok Acun'un kitlesi erkekmiş yok bilmem neymiş de. Yahu ne ilgisi var. Yeteneğin erkeği kadını mı var Allah aşkına yapmayın. Cumartesi gününü de gördük o zaman ne engeldi Acun'a. Zaten alabildiği en iyi reytingleri alıyor son zamanlarda. Daha bunun aşağısına düşmez ortalamalarda dolaşacaktır. Güneşi Beklerken farkla 1.olmuş üstelik o iğrenç reklam sistemine rağmen. Bunu dünde vurguladım ama bazı arkadaşlar iki grupta da Acun 1.olur demişti o kendini biliyor ki zaten ismini de açığa vurmuştum. :) Yani diyeceğim o ki Güneşi Beklerken daha pazara geçmeden Ab zirvesi garanti onda olacak demiştim. :)

D Kanal GB'yi Salıdan almakla çok kötü etti.Dizinin oranlarında çok büyük bir düşüş söz konusu
https://fav10.net/forum/threads/16-22-eylül-2013-haftalık-dizi-reytingleri.200373/#post-1467387

ben pek fark görermiyorum ab de daha iyi bile gitmiş :D

Kanal D bu sezon tutmayan dizilerinden ziyade, yaz dizisi diye başlamasına rağmen neredeyse tutan tek dizisi olan Güneşi Beklerken'i heba ettiğine yansın. Tutmayan dizi tutmamıştır der geçersin de hali hazırda tutmuş dizinin reytinglerde gerilemesine sebep olmak büyük vicdan azabı. İnsan sorgular kendini, deneyimli televizyoncular olarak nasıl böyle bir hata yaptık diye.
hangi tutmayan dizi gb nin yerine çalıkuşu geliyor dahA ortada reytingi yok :D

Güneşi Beklerken çok iyi başlamış bu kadarını tahmin etmiyordum. Neden durumu kötüymüş gibi yorumlar yapılmış anlamadım A/B'de belirgin bir farkla zirveyi almış dizi. :)

Sana Bir Sır Vereceğim de iyi başlamış ama Babam Sınıfta Kaldı'nın durumu kötü.

Küçük Gelin ise gerçekten şaşırtıcı bir başarıya imza atıyor. :)