22 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Tam yükseliyor pat reklam veriyor dizi ya. Yarın Ab isteriz diyecektim ama bu reklam düzeniyle imkansız.

Ben Güneşi Beklerken'ni bıraktım artık çok sıkıcılaştı 2 bölündür tat vermiyor zaten bence yükselemez Twitter'da da birçok yorum benimle aynı düşünüyor. ( Üstte ki yorumuna cevap yazdım. :X )
Yani aslında dizide senaryo sıkıntısı olabilir aslında biraz ama yine de şimdiye kadar her bölümü birbirinden güzeldi. Bundan sonrası nasıl olur bilemem ama bence dizi sezon sonunda final yapar gibi. Yeter zaten çok uzatıp seyirciyi sıkmaya gerek yok. :)

Güneşi beklerken iyi gitmiş

Trt 1 derbi maçından dolayı 30 anlığında yüksek olacağına inanıyorum

Yani aslında dizide senaryo sıkıntısı olabilir aslında biraz ama yine de şimdiye kadar her bölümü birbirinden güzeldi. Bundan sonrası nasıl olur bilemem ama bence dizi sezon sonunda final yapar gibi. Yeter zaten çok uzatıp seyirciyi sıkmaya gerek yok. :)
Ben şimdiden sıkıldım gençlik dizisi ama ne biliyim bir Kavak Yelleri bir Melekler Korusun tadı vermiyor sıkıyor insanı yani beni artık....

gb iyi gitmemiş anlaşılan
küçk gelin çok yüksek tns de 2 reyting altı çıakr bunun
acun malesef yine zirvede yer alır
23.30 trt 3 te futbol ateşi var bakalım listeye girecek mi

G.b haftaya yükselir bu hafta Beşiktaş-Galatasaray maçından dolayı Trt'deki Stadyum da iyi gitmiş ayrıca izleyicinin alışma süreci de var. Hala yarın ab'de zirve şansı da var ayrıca.

küçük gelin müthiş gitmiş yine helal olsun be yine süper bi bölümdü
diğerleride takip etmiş küçük gelini acunu her anlık rahatça geçmiş aynı şekil gb yi de :) ama erken bittiği için yarın 3.olacak malesef

deniz ne ab si cd si gözünü sevim ya :D acun yarın iki gruptada rahatlıkla 1.olacak işte açık ve net dahası yok
gb en fazla 2.olur ooo abartmayın ya
Görüşler farklı olabilir. Ben Güneşi Beklerken'i zirvede bekliyorum. Eğer bu hafta olmazsa bile haftaya garanti. Ama yine de bekliyorum. :)

Şuan Kayıp'a bakıyorum da gerçekten Pt 2'ye yakışacak.