Yani aslında dizide senaryo sıkıntısı olabilir aslında biraz ama yine de şimdiye kadar her bölümü birbirinden güzeldi. Bundan sonrası nasıl olur bilemem ama bence dizi sezon sonunda final yapar gibi. Yeter zaten çok uzatıp seyirciyi sıkmaya gerek yok.Ben Güneşi Beklerken'ni bıraktım artık çok sıkıcılaştı 2 bölündür tat vermiyor zaten bence yükselemez Twitter'da da birçok yorum benimle aynı düşünüyor. ( Üstte ki yorumuna cevap yazdım. )
Ben şimdiden sıkıldım gençlik dizisi ama ne biliyim bir Kavak Yelleri bir Melekler Korusun tadı vermiyor sıkıyor insanı yani beni artık....Yani aslında dizide senaryo sıkıntısı olabilir aslında biraz ama yine de şimdiye kadar her bölümü birbirinden güzeldi. Bundan sonrası nasıl olur bilemem ama bence dizi sezon sonunda final yapar gibi. Yeter zaten çok uzatıp seyirciyi sıkmaya gerek yok.
deniz ne ab si cd si gözünü sevim ya acun yarın iki gruptada rahatlıkla 1.olacak işte açık ve net dahası yokYarın totalde Acun, Ab grubunda Güneşi Beklerken diyorum ben.
Görüşler farklı olabilir. Ben Güneşi Beklerken'i zirvede bekliyorum. Eğer bu hafta olmazsa bile haftaya garanti. Ama yine de bekliyorum.deniz ne ab si cd si gözünü sevim ya acun yarın iki gruptada rahatlıkla 1.olacak işte açık ve net dahası yok
gb en fazla 2.olur ooo abartmayın ya