FavoriForumum Yenilendi!

@OzaN keşke "Durum Güncellemeleri" diye bir bölüm olsaydı yukarıda, facebookdaki gibi bütün durum güncellemeli ve yorumları alt alta olsaydı. Çok mu şey istedim? :X:X
Keşke olsaydı ama araştırdım yok şu an hali hazırda. :)

@OzaN olmayan bi şey daha buldum. :X Eskiden işaretleyip hepsini alıntılıyorduk mesajların şimdi ancak tek tek alıntılamak oluyor. :)

15 az olur, 20 standart olarak fena değil. :) En iyisi kişiye özel ama burada olmuyormuş. :) Ben önceden 30 kullanıyordum mesela.

Nasıl bir karışıklık olabilir? :)
Tipim Nasıl SS'li konusundaki benim resmim 30. sayfadaydı. Artık değil. O yüzden dedim :D

Tipim Nasıl SS'li konusundaki benim resmim 30. sayfadaydı. Artık değil. O yüzden dedim :D
Bir şey olmaz o kadarı. Eskiden ben 40'lı görüyordum benim için hiç 30. sayfa olmadı mesela. :D

@OzaN olmayan bi şey daha buldum. :X Eskiden işaretleyip hepsini alıntılıyorduk mesajların şimdi ancak tek tek alıntılamak oluyor. :)
Birden fazla kez Cevapla tuşuna basarak çoklu alıntı yapabilirsin ama tabii diğeri biraz daha pratikti bu konuda. :)

Şimdi farkettim @OzaN. Mentionlanan bir mesajı alıntılanınca başka bir mention bildirimi daha geliyor :(