Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yakında herkes twitterdan göç edip Favoriforumum'a gelecek. Oradan daha kullanışlı burası.Söylendi, şimdilik olmayacak o özellik.
Yok olmaz o kadarı iyice twitter'a benzemek olur.![]()
Evet çok iyi olmuş o@OzaN Videoların linkini yolladıkta direkt video olarak yükseniyor mesaja. İlla video seçeneğine url`yi kopyalamamız gerekmiyormuş.![]()
Söylendi, şimdilik olmayacak o özellik.
Yok olmaz o kadarı iyice twitter'a benzemek olur.![]()
O zaten var Furkan.Veya alıntı sistemi![]()
Tapatalk'ın varsa yükle bence. Harika oluyor.Mobilde çok kötü o düzelsin yeter birde gifde kullanabilsek güzel olurdu
O zaten var Furkan.Kimin güncellemesine yorum yapmak istiyorsan profiline git orada yorum yapmak var.
Bir nevi facebook gibi.
Mobilde bazı telefonlarda kötü oluyor sanırım. İstersen 1024x768 temasıyla dene mobilde.Mobilde çok kötü o düzelsin yeter birde gifde kullanabilsek güzel olurdu
İkisi aynı şey değil mi zaten?@OzaN durum güncellemede ve ya profil sayfalarında mention'lama olabilir mi?![]()
Aynı şey olduğu için ve demedim ve ya dedim zaten.İkisi aynı şey değil mi zaten?
Olacak büyük ihtimalle.![]()
Veya da demene gerek yoktu birini söylesen anlaşılırdı.Aynı şey olduğu için ve demedim ve ya dedim zaten.![]()
Ne bileyim birisi durumunu bildirmek için, birisi de profiline bir şey yazmak için.Veya da demene gerek yoktu birini söylesen anlaşılırdı.![]()
Neyse uzatmayım.Ne bileyim birisi durumunu bildirmek için, birisi de profiline bir şey yazmak için.
Durumumuzu güncellerken profile gidiyor mesaj ama profile mesaj yazınca durum güncellenmiyor.![]()