Şimdi farkettim @OzaN. Mentionlanan bir mesajı alıntılanınca başka bir mention bildirimi daha geliyor
Aynen cok sinir bir durum
Şimdi farkettim @OzaN. Mentionlanan bir mesajı alıntılanınca başka bir mention bildirimi daha geliyor
Yok gözükmeli ki oradan yorum yapabilelim.Durum güncellemesi profilde gözükmese daha iyi olmaz mı ? @OzaN
Yok gözükmeli ki oradan yorum yapabilelim.
Ya nerede gözükecek? Profil mesajlarını artık birisinin profiline girip yazışma yok. Çünkü artık profil mesajına da yorum yapılabiliyor.Durum güncellemesi profilde gözükmese daha iyi olmaz mı ? @OzaN
Ozan'a Allah sabır versin dk başı soru aktı ben admin olsam sinirden herkesi banlardım.Alıntılayıp Ozan'ı sinir etmeye mi uğraşıyosunuz siz de? @mrt-06
Anasayfadan durum ekleniyor da duruma yorum yapmak için bir yerde olması lazım.Anasayfa'dan da yapılabiliyor.
Alışmaya çabalamıyorsun avatarını bile yenilememişsin daha. Kullandıkça seveceksin yeni özellikleri.Yeni sistemi hiç beğenmiyorum alışırım belki zamanla ama gerçekten soğuttu siteden beni bu sistem.
Ben söyledim onu. İlk önce ben de beğenmedim ama gerçekten iyiymiş, yorum yapabiliyoruz böylece güncellemelere.Durum güncellemesi profilde gözükmese daha iyi olmaz mı ? @OzaN
Alışmaya çabalamıyorum değil aslında çalışıyorum zaten işten arta kalan zamanda foruma giriyorum. Onun dışında avatarım şuan kullanmak istediğim avatar zaten. Zırt pırt avatar değiştiren biri değilim zaten biliyorsun. Bilmiyorum belki zamanla alışırım.Anasayfadan durum ekleniyor da duruma yorum yapmak için bir yerde olması lazım.
Eski profil mantığıyla düşünmemek gerek. Eskisi gibi ben senin profiline yazarım o benim profilime yazar mantığı tarih oldu.
Alışmaya çabalamıyorsun avatarını bile yenilememişsin daha. Kullandıkça seveceksin yeni özellikleri.
Mantıklı ! Ama her duruma yorum yapılsın diye yazmıyoruz sonuçta.Profilde duruşunu beğenmedim sadece.Ya nerede gözükecek? Profil mesajlarını artık birisinin profiline girip yazışma yok. Çünkü artık profil mesajına da yorum yapılabiliyor.
Yani şimdiki profil mesajlarıyla eski hali arasında işlev farkı da var.
Tamam ben diğer türlü düşünmüştüm.Bu türlü düşününce böyle kalması daha iyi sanırım.Anasayfadan durum ekleniyor da duruma yorum yapmak için bir yerde olması lazım.
Eski profil mantığıyla düşünmemek gerek. Eskisi gibi ben senin profiline yazarım o benim profilime yazar mantığı tarih oldu.
Önyargıyı bırak. Eskiye nazaran çok çok daha güzel özellikler var şu anda. Soğutan şey ne?Yeni sistemi hiç beğenmiyorum alışırım belki zamanla ama gerçekten soğuttu siteden beni bu sistem.
+1 Bazen hiç bildirim gelmiyor sabah baktığımda.XenForo'ya geçildiğinden beri bildirilerde de gözle görülür bir düşüş var - en azından bende öyle -
XenForo'ya geçildiğinden beri bildirilerde de gözle görülür bir düşüş var - en azından bende öyle -
Yok bununla ilgili bir konu açmıştım da kaliteli gözükmesi için herkesin eski avatarını da olsa yeniden yüklemesi gerekiyordu.Alışmaya çabalamıyorum değil aslında çalışıyorum zaten işten arta kalan zamanda foruma giriyorum. Onun dışında avatarım şuan kullanmak istediğim avatar zaten. Zırt pırt avatar değiştiren biri değilim zaten biliyorsun. Bilmiyorum belki zamanla alışırım.
Fark-ı OzaN Tabii sen adminsin hep soru geliyor.Bir de bana sor en az 5 katına çıktı.
Daha önceden ne bildirimi geliyordu da şimdi gelmiyor?Fark-ı OzaN Tabii sen adminsin hep soru geliyor.
Hepsi geliyor da eskiye göre az geliyor.Daha önceden ne bildirimi geliyordu da şimdi gelmiyor?