FavoriForumum Yenilendi!

@OzaN Online Offline kısmı harika olmuş eline sağlık. :)

2 kere değiştiğini gördüm sanırım yer bulamıyorsun koymaya. :X Yukarıda resimin yanında olsa?

forumun eski halini özledim bu ne ya klasik sade mis gibi forumdu bi de buna bak :(

Şimdiki yeri de gayet iyi ama ödül puanları gözükmüyor ki, bence gözükmemesi daha iyi bi işe yaramıyordu. :X Katılımın yerine de beğeniler gelse süper olur. :D

Az önce nickimizin yanındaydı ama biraz sola kaymıştı nick bu yüzden değiştirdin herhalde. :)

Şimdiki yeri de gayet iyi ama ödül puanları gözükmüyor ki, bence gözükmemesi daha iyi bi işe yaramıyordu. :X Katılımın yerine de beğeniler gelse süper olur. :D

Az önce nickimizin yanındaydı ama biraz sola kaymıştı nick bu yüzden değiştirdin herhalde. :)
Şimdi fena değil gibi? :)

Durum güncelleme çıktığından beri Şu Anda Ne Düşünüyorsunuz? konusunun hitinin düştüğünün farkındamısınız? :D
Kötü oldu tüm yazılanları tek bir yerde göremiyoruz artık. :(
XenForo'ya geçildiğinden beri bildirilerde de gözle görülür bir düşüş var - en azından bende öyle :D - :D
Daha önceden ne bildirimi geliyordu da şimdi gelmiyor? :)
Konu etiketi kalktı, güzel oldu. :D

Konulardaki, bölümlerdeki vs sayfa numaralarını gösteren sayıların rengi, arkaplanı falan değişti. Eskisi çok karışık duruyordu, bence şimdi çok iyi oldu. :)

Konulardaki, bölümlerdeki vs sayfa numaralarını gösteren sayıların rengi, arkaplanı falan değişti. Eskisi çok karışık duruyordu, bence şimdi çok iyi oldu. :)
Fark ettim sen yazmadan, çok iyi olmuş. :)

Reklamlar konudaki okunmamış ilk mesajda karşımıza çıkmaya başladı. :D

Süper geliyor artık forum bana. :)
Xenfero'ya geçilmesini söyledim ama sonra forumun o sıcak havasını gittiğini düşündüm ama yavaş yavaş oturan sistemle çok güzel geliyor bana. Bu yeni forumla modern bir görünüm aldık sanki. :D

Dün gece durum güncellemesi aşk acısı çekenlerin duvarı oldu. :F Hep aynı mesajlar. :D

Online çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim.

TOP 15'te Popüler Konular kısmında gün limitini 3'e düşürdüm. Diğer türlü sadece reyting konuları gözüküyordu şimdi son 3 günkü en popüler konuları görebilirsiniz. :)