Olduramadım.@OzaN Online Offline kısmı harika olmuş eline sağlık.
2 kere değiştiğini gördüm sanırım yer bulamıyorsun koymaya. Yukarıda resimin yanında olsa?
Şimdiki yeri de gayet iyi ama ödül puanları gözükmüyor ki, bence gözükmemesi daha iyi bi işe yaramıyordu. Katılımın yerine de beğeniler gelse süper olur.Olduramadım.
Şimdi fena değil gibi?Şimdiki yeri de gayet iyi ama ödül puanları gözükmüyor ki, bence gözükmemesi daha iyi bi işe yaramıyordu. Katılımın yerine de beğeniler gelse süper olur.
Az önce nickimizin yanındaydı ama biraz sola kaymıştı nick bu yüzden değiştirdin herhalde.
durum güncelleme ne ki ayrıca ben alcağım hiti aldım ondan takip etmiyorum hitleriniprimavera bunu beğenmedi
Anasayfada sağ bloğa bakarsan anlarsın.durum güncelleme ne ki ayrıca ben alcağım hiti aldım ondan takip etmiyorum hitlerini
aynen aga tmm bunda daha çok özellik olabilir ama eskisi daha iyiydi her açıdanEski forum daha iyiydi buna alışmak çok zor olucak
tamam bakarım yalnız konunu hitlerinin hala kontrol edilmesi komediAnasayfada sağ bloğa bakarsan anlarsın.
Kötü oldu tüm yazılanları tek bir yerde göremiyoruz artık.Durum güncelleme çıktığından beri Şu Anda Ne Düşünüyorsunuz? konusunun hitinin düştüğünün farkındamısınız?
XenForo'ya geçildiğinden beri bildirilerde de gözle görülür bir düşüş var - en azından bende öyle -
Konu etiketi kalktı, güzel oldu.Daha önceden ne bildirimi geliyordu da şimdi gelmiyor?
Etiket için fazladan yazmana gerek kalmadı darksaal.Kötü oldu tüm yazılanları tek bir yerde göremiyoruz artık.
Konu etiketi kalktı, güzel oldu.
Fark ettim sen yazmadan, çok iyi olmuş.Konulardaki, bölümlerdeki vs sayfa numaralarını gösteren sayıların rengi, arkaplanı falan değişti. Eskisi çok karışık duruyordu, bence şimdi çok iyi oldu.
Kötü oldu tüm yazılanları tek bir yerde göremiyoruz artık.
Konu etiketi kalktı, güzel oldu.