FavoriForumum Yenilendi!

mavi gözeri alıyor renksiz daha iyi olur kanımca

@OzaN bence sağ taraf fazla gözü çarpacak derecede olmuş. Renk biraz daha hafiflerse iyi olur. :)

Bu arada mesaj yazdığımız yer de az biraz gri olursa yan tarafları harika olur. :)

@OzaN bence sağ taraf fazla gözü çarpacak derecede olmuş. Renk biraz daha hafiflerse iyi olur. :)

Bu arada mesaj yazdığımız yer de az biraz gri olursa yan tarafları harika olur. :)

Bence göze fazla çarpmıyor, biraz farklı renkte olması normal. :)

Yan tarafları derken?

Şimdi biraz daha iyi gibi ama çok beyaz tonlarında oldu site @berkann ın x ile gösterdiği yerdeki mavilik kalsaydı bari. :D

Çok beyaz tonlarında olduğuna katılıyorum. O nedenle şu anki tasarım tam içime sinmedi. Bu konuda önerileri bekliyorum. :)

Bence göze fazla çarpmıyor, biraz farklı renkte olması normal. :)

Yan tarafları derken?

Çok beyaz tonlarında olduğuna katılıyorum. O nedenle şu anki tasarım tam içime sinmedi. Bu konuda önerileri bekliyorum. :)
Yani konuya mesaj yazdığımı kutunın yan tarafları gri olsa nereye mesaj yazdığımızı biliriz. Şimdi bembeyaz orası. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

Beyaz olmasın mı diyorsun yani? :)
İçi beyaz olsun ama kenarları gri falan olsun. Mesela bunun gibi ama derdimi anlatmak için çizdim bi şey, daha iyisini yaparsın. :)

fff.jpg

@OzaN Şu an güzel oldu ama uyumlu olması açısında resimdeki renk olması daha iyi olmaz mı? Hani oylamanın alındığı çerçeve rengi. :)

tvl.jpg

Ekli dosyalar

• fff.jpg
    fff.jpg
    116.9 KB · Hit: 17
  • tvl.jpg
    tvl.jpg
    44.3 KB · Hit: 15
Son düzenleme:
İçi beyaz olsun ama kenarları gri falan olsun. Mesela bunun gibi ama derdimi anlatmak için çizdim bi şey, daha iyisini yaparsın. :)

Ekli dosyayı görüntüle 4294

@OzaN Şu an güzel oldu ama uyumlu olması açısında resimdeki renk olması daha iyi olmaz mı? Hani tablonun alındığı çerçeve rengi. :)

Ekli dosyayı görüntüle 4300
Oldu sanırım? :)

Ben dikkat etmemiştim mesela. Bu tip detayları bildirirseniz hep beraber daha güzel hale getirebiliriz. :):)

İşaretlediğin alan biraz koyulaşsın bende çok karıştırıyorum.:(
Koyulaşmasını ben de istedim ama sanırım birleşik tasarlamışlar kolay bir şekilde yapamadım. Daha sonra tekrar denerim belki. :)

Oldu sanırım? :)

Ben dikkat etmemiştim mesela. Bu tip detayları bildirirseniz hep beraber daha güzel hale getirebiliriz. :):)

Koyulaşmasını ben de istedim ama sanırım birleşik tasarlamışlar kolay bir şekilde yapamadım. Daha sonra tekrar denerim belki. :)
Oldu ama oylamanın alındığı çerçeve renk olsa forumun temasına daha uyar gibi. Yukarıdaki resimdeki gibi.