15 az olur, 20 standart olarak fena değil. En iyisi kişiye özel ama burada olmuyormuş. Ben önceden 30 kullanıyordum mesela.Her sayfadaki mesaj sayısı da yine 15 olsun. Eski konularda karışıklık olabilir.
Konu sayısını bir yerlere eklemeye çalışacağım ama nereye olacak bilmiyorum.Profile girdigimizde sol tarafta istatistikler var. Oraya "Konu Sayisi" eklenecek mi?
Veya TOP15'de "Top Thread Starters" geri gelecek mi?
Evet, güzel bir özellik.@OzaN Videoların linkini yolladıkta direkt video olarak yükseniyor mesaja. İlla video seçeneğine url`yi kopyalamamız gerekmiyormuş.
Yok olmuyor.
Yakın zamanda gelmez sanırım zaten pek gerekli de değil.
Belki ileride gelir yenilik olarak.Ama süslü daha güzel, ben ne güzel yapıyordum arka plan ile.. Ve bir çok kişi..
Yazıyor ama sadece yöneticiler görebiliyor sanırım.@OzaN Mesajın değiştirildiği yazıyor ama kim tarafından değiştirildiği yazacak mı eskisi gibi.
@OzaN Mesajın değiştirildiği yazıyor ama kim tarafından değiştirildiği yazacak mı eskisi gibi.
Bi de Kim Nerede Online Listesinde kimin hangi konuda olduğu eskisi gibi mesafeli şekilde sağda yazılsa güzel olmaz mı? Daha düzenli olur.
Editörler de görebilse?Yazıyor ama sadece yöneticiler görebiliyor sanırım.
Şimdi tam yanında olduğu için düzenli değil bence. Bi yapsan bakalım nasıl oluyor olmasa eski haline getirmek mümkün mü? Eskiden karşıda yazardı, düzenli olurdu, şimdi karışık biraz.Yok sanırım o özellik standart olarak. Düzenleme notu olarak belirtiriz yönetimden biri düzenlediğinde. Normalde standart olarak kişi kendi düzenler zaten.
Uğraştığıma değmez, bence şimdi de gayet kolay takip edilebiliyor.
Evet gelecek.FF Özel Resim Yükleme geri gelecek mi @OzaN
Bence bu hali daha şık. Şu an daha önemli sorunlar var. Çözünürlük konusunda özellikle sorun yaratabilir öyle yapmak.Editörler de görebilse?
Şimdi tam yanında olduğu için düzenli değil bence. Bi yapsan bakalım nasıl oluyor olmasa eski haline getirmek mümkün mü? Eskiden karşıda yazardı, düzenli olurdu, şimdi karışık biraz.
Tamam. Ama daha sonra sorunlar çözüldüğünde bi baksan bakalım nasıl oluyor?Evet gelecek.
Bence bu hali daha şık. Şu an daha önemli sorunlar var. Çözünürlük konusunda özellikle sorun yaratabilir öyle yapmak.
Tamam. Ama daha sonra sorunlar çözüldüğünde bi baksan bakalım nasıl oluyor?
İsimler başta, ne zaman olduğu ortada, nereye olduğu ise sonda yazılsa süper olur. Şimdi hepsi ard-arda.
Bi de son bi şey. Alfabe ile olabilir mi eskisi gibi. Bu şekilde hep karışık çıkıyor isimler.
Çoook Teşekkürler OzaN. Bence şimdi harika oldu.Online listesine tıklayınca artık sadece üyeler geliyor default olarak. @EveN