Siyaset Forumu Bölüyor!!!(Herkes Okusun)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan ki akp yönetimi mükemmel böyle devam edildiği sürece ve başımızda böyle bi lider olduğu sürece sırtımız yere gelmez dua edin de yüce Rabbim recep tayyip erdoğana uzun ömürler versin

konuyu açman çok mantıksız geldi hem bunları yazıyosun hemde siyaset yasaklansın demiyorum zaten diyosun e madem herkes kendi görüşünü belirtmekte özgür senden bu tip konulara artık bulaşmazsın kendi açından sorun çözülür böyle konulara gerek yok

Aga biraz yenilikçi ol ya şeriat olsaydı kadınlar yine arka planda olurdu miras vb. olduğunda kadına verilmezdi örnekler çoğaltılabilir

- - - Ekleme - - -

Tartışma hevesimi kırdın takas :bağır:

Kadına miras konusu Kur'an'a göre yapılıyordu. Kur'an'ın koyduğu şeriatı eleştiriyorsan fikirlerini bir kez daha sorgula!

konuyu açman çok mantıksız geldi hem bunları yazıyosun hemde siyaset yasaklansın demiyorum zaten diyosun e madem herkes kendi görüşünü belirtmekte özgür senden bu tip konulara artık bulaşmazsın kendi açından sorun çözülür böyle konulara gerek yok

siyasetin yasaklanması demek konuşanın ceza yemesi demek bende buna karşıyım ama sürekli siyaset sebebiyle kavga edilmesi sıktı artık futbol diziler falan güzel oluyodu siyaset aşar forumu anlatabildim mi

Kadına miras konusu Kur'an'a göre yapılıyordu. Kur'an'ın koyduğu şeriatı eleştiriyorsan fikirlerini bir kez daha sorgula!
Ben Elhamdüllilah Müslümanım Kur`an`ın koyduğu emirleri ve yasakları ben nasıl sorgularım.Sadece demek istediğim şeriatle bu ülke belli bir şeyden sonrada yönetilemezdi

Orada konuşulan orada kalmalı. Bunu uzatmanın ya da kin beslemenin manası yok. :)

Aga şeriatla cumhuriyeti kıyaslıyorsun o anlamda dedim

- - - Ekleme - - -

Amin

Kiyaslamiyorum aga cumhuriyet olacagina seriat olaydi demek istedim

- - - Ekleme - - -

Ben Elhamdüllilah Müslümanım Kur`an`ın koyduğu emirleri ve yasakları ben nasıl sorgularım.Sadece demek istediğim şeriatle bu ülke belli bir şeyden sonrada yönetilemezdi

Nasil ve Neden yönetilmezdi ?

Katılıyorum bu yoruma forumu siyaset ve spor bölüyor

Bu konuyu gereksiz uzatmak istemiyorum, detaylar için istiyorsan sonra pm atarım, Kur'an'ın koyduğu miras hükmünde kadınlara neden daha az verildiğini falan...

Bu bölünmenin sebebide empati kuramamak ve karşındaki insanın görüşüne saygı göstermemek keşke Türkiyede herkes insanların dinine ve siyasi görüşüne saygı duysa

aynen katılıyorum arkadaşlar luzumsuz yere uzatıldı bu eylemler artık bitmesi gerekiyor hükümet olsun yerel yöneticiler olsun gereken tavizleri verdiler uzatmaya gerek yok

Siyaset engellenemez ama herkes saygıyla tartışır ve birbirinin görüşüne saygı duyarsa bir sorun kalmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...