9 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

bildirim yapmadan devam: D beğenilemyen bölüm düşmüş vadinin,iyi olmayan yanları teppki çekmiş her dizi gibi :) intikam daha da yükselir ab de inşalllah zate n 13-14-15 bu bölümlerden birine rastgelip de izleyen sıradan bir vatandaş intikamı bırakamaz :D

hangi dizide kuru sıkı kullanılıyo aga yapma gözünü sevim o patlama sahnelerini çok beğendiğin şefkat tepe daha efekti bile yapmıyo şefkat tepeyi küçümsemek için demiyorum ama hiçbir açıdan vadideki patlama sahnelerinin yanına yaklaşamaz dağda bayırda boş arazide babamda patlama sahnesi çeker çocuklarda çeker vadideki efektlerde iyi tek eksik bu konuyla ilgili eskiden çok daha ihtişamlı patlama sahneleri olurdu artık o sahneler fazla olmuyo başka da değişen bişey yok senaryo on numara

aga yine konuya kendi açından yaklaşıyosun şimdi diyosunki hangi dizide kullanılıyo şefkat tepede karadayıda ekip 1de ve silah kullanılan dizide kuru sıkı kullanılıyo bunun en büyük ispatı silahtan mermi çıkması efektlerini küçümsüyosun şefkat tepenin dağda bayırda çekiyo diyosun dizinin konusu orda geçtiği için tabi orda patlatıcaklar gelip evde patlatıcakları haliyok ve konuyu gereksizce uzatmayalım sende kabul etmelisinki vadi bu sezon alicandan sonra çok büyük çöküş yaşadı bunun en büyük ispatıda reyting sonuçları.

aga yine konuya kendi açından yaklaşıyosun şimdi diyosunki hangi dizide kullanılıyo şefkat tepede karadayıda ekip 1de ve silah kullanılan dizide kuru sıkı kullanılıyo bunun en büyük ispatı silahtan mermi çıkması efektlerini küçümsüyosun şefkat tepenin dağda bayırda çekiyo diyosun dizinin konusu orda geçtiği için tabi orda patlatıcaklar gelip evde patlatıcakları haliyok ve konuyu gereksizce uzatmayalım sende kabul etmelisinki vadi bu sezon alicandan sonra çok büyük çöküş yaşadı bunun en büyük ispatıda reyting sonuçları.

Katılıyorum. Takas eski bçlümleri hiç izlemediği için şimdikini iyi sanıyor. Ama başımızda böyle b*k gibi yönetmen varken bu seneki muhteşem senaryo hiç bir zaman hak ettiği reytingi alamadı.

ben mi eski bölümleri izlemedim agacım sen rahat ol ben 8 yıldır hiçbir bölümü kaçırmadım bile eski sahneleri de sık sık izlerim :wink:

Vadi ve İntikam'a tebrikler :)

Vadi düşüşte olmasına rağmen 12 almış çok iyi :)

intikama sadece helal olsun denir 43 dk lik diziye ekleme senaryo yapmadan 100+ dk lik dizi yapıyor adamlar sadece 10 karakterle
klasik intikam dizisi de değil ezel deki gibi belli bir başrolü yok 10 karakter de başrol yeri gelince
daha işlenmedi ama ilerleyen bölmülerde daha da karışacak işler 2.sezonun sonunda bile asıl düşmanalrdan sadece 2 si ortaya çıkacak onlar da ölecek R.İ.P helana teyze ve stark :( @Forumdash
yaz geldi tüm dizilerde gözle görülür düşüş var sadec ekaradayı ve intikam aynı hala helal olsun demekten başka bir şey düşmez kimseye
büyük başarıdır bu :D @RevaN @Fks14 @dizi kolik @berenist

Katılıyorum. Takas eski bçlümleri hiç izlemediği için şimdikini iyi sanıyor. Ama başımızda böyle b*k gibi yönetmen varken bu seneki muhteşem senaryo hiç bir zaman hak ettiği reytingi alamadı.

aynen öyle benim şikayetim zaten sadece yönetmen ve efektcilere senaryo 10 numarada olsa arada harcanıyo işte

ne çöküşü aga ya iyice abarttın bu kadarına da pes. pusu tarihinin en iyi sezonlarından biri bu sezon reytinglerden belli diyonda vadi her hafta farkla zirvede alican zaten hemen gitti kaç bölüm yönetti onur tan gayet iyi hatta çok iyi
yav karadayı da kaç tane çatışma sahnesi olmuş gözünü sevim silah bile kullanılmıyo ne kuru sıkısı o dönemde şimdiki silahlar da yoktu zaten mecbur onu kullanacaklar ki silah kullanılmıyo bile
dağda bayırda patlama sahnesi yapmak kadar kolay ne olabilir diyorum sana ona rağmen geçen bölümlerden birinde efekt yapmayı unuttular haberin yok galiba kuru sıkı falan da değildi :) onur tan a ön yargılı olduğun sürece bu yorumların benim için bişey ifade etmez aga onur tan dışındaki yorumlarına saygım sonsuz ve dikkatle okurum ama onu tan la ilgili hep aynı şeyleri yazdığın için pek dikkate almıyorum adam sanki düşmanın arkadaş :kiki:

- - - Ekleme - - -

Sık sık izliypsan ve farkı göremiyosan sana diyecek bi şey bulamıyorum.

aga ben sana ne diyorum vadideki eksik ne biliyon mu gerçek bi araba patlatılmıyo helikopter uçurulmuyo ev patlatılmıyo gerçekten eksik bu ona katılıyorum zaten ama abartmayın fazla

- - - Ekleme - - -

siz onur tan ı beğenmiyonuz ama twitterda adamı öve öve bitiremiyolar :wink: yüzlerce twit okuyorum adamı çok beğeniyolar

ne çöküşü aga ya iyice abarttın bu kadarına da pes. pusu tarihinin en iyi sezonlarından biri bu sezon reytinglerden belli diyonda vadi her hafta farkla zirvede alican zaten hemen gitti kaç bölüm yönetti onur tan gayet iyi hatta çok iyi
yav karadayı da kaç tane çatışma sahnesi olmuş gözünü sevim silah bile kullanılmıyo ne kuru sıkısı o dönemde şimdiki silahlar da yoktu zaten mecbur onu kullanacaklar ki silah kullanılmıyo bile
dağda bayırda patlama sahnesi yapmak kadar kolay ne olabilir diyorum sana ona rağmen geçen bölümlerden birinde efekt yapmayı unuttular haberin yok galiba kuru sıkı falan da değildi :) onur tan a ön yargılı olduğun sürece bu yorumların benim için bişey ifade etmez aga onur tan dışındaki yorumlarına saygım sonsuz ve dikkatle okurum ama onu tan la ilgili hep aynı şeyleri yazdığın için pek dikkate almıyorum adam sanki düşmanın arkadaş :kiki:

- - - Ekleme - - -

aga ben sana ne diyorum vadideki eksik ne biliyon mu gerçek bi araba patlatılmıyo helikopter uçurulmuyo ev patlatılmıyo gerçekten eksik bu ona katılıyorum zaten ama abartmayın fazla

Sadece patlama mı ya? Bölüm baştan aşağı amatörlükle çekiliyo. Kahveden okey oynayan adamı alsan daha iyi.çeker Vadi yi. Ne de olsa eski Vadi yi izlediği için ona benzer çeker.

Sadece patlama mı ya? Bölüm baştan aşağı amatörlükle çekiliyo. Kahveden okey oynayan adamı alsan daha iyi.çeker Vadi yi. Ne de olsa eski Vadi yi izlediği için ona benzer çeker.

abartıya bak ya siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyonuz galiba :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

siz onur tan ı beğenmiyonuz ama twitterda adamı öve öve bitiremiyolar :wink: yüzlerce twit okuyorum adamı çok beğeniyolar

bende bu sözlerinden sonra sana hiçbirşey demiyorum aga takıl kafana göre son olarak ben adama karşı ön yargılı değilim gerçeklri söylüyorum vede 100 lerce twit okuduğunu ve övgüyle bahsettiklerini söylüyosun tabi öyle olucak benim gibi adamları engellerse olucağı budur bi iki olumsuz yorum yaptım engellemiş o övenlerde yapsın bakalım noluyo.

bende bu sözlerinden sonra sana hiçbirşey demiyorum aga takıl kafana göre son olarak ben adama karşı ön yargılı değilim gerçeklri söylüyorum vede 100 lerce twit okuduğunu ve övgüyle bahsettiklerini söylüyosun tabi öyle olucak benim gibi adamları engellerse olucağı budur bi iki olumsuz yorum yaptım engellemiş o övenlerde yapsın bakalım noluyo.

bende size bişey demiyorum 1 bölümle yerin dibine soktunuz diziyi tebrikler :) aga demekki beğenenlerde çok fazlaymış :wink:

- - - Ekleme - - -

Sana o çok iyi yönetmeninle mutluluklar. Düğününze de gelen olmaz. Çünkü tek seveni sensin.

her perşembe buluşuruz kendileriyle :kiki:

Dün de bu yüzden geciktin de mi :F

bu yıl ilk kez geciktim o da 1 saat otobüs beklememden irrite oldum resmen 30 dk kaçtı ama netten 2 kez izledim zaten orayı kaçırdığım yerler bölümün en süper yerleriymiş çok iyiydi

- - - Ekleme - - -

aga keşke osman sınav gelse be yemin ediyom neler yapmazdım o gelse of of :D ama o yaşlandı artık yönetmenlik değilde yapımcılık yapıyo serdar akar veya mustafa şevki doğan gelse obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa