9 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

çok reklam vermek önemli değil reklamın oranı önemli :D 176 dk lik vadi 75 dk lik galipten 121 dk lik zkfo dan 162 dk lik intikamdan çok reklam verecek tabi :D en çok reklamı intikam vermiş helal olsun :D

o nasıl oluyo :kiki: :kiki: vadi açık ara daha çok reklam almış

- - - Ekleme - - -

arada 2 dk lık reklamda vardı onu da sayarsak :D

o nasıl oluyo :kiki: :kiki: vadi açık ara daha çok reklam almış

- - - Ekleme - - -

arada 2 dk lık reklamda vardı onu da sayarsak :D

herkesin dizi süresi eşit değil o yüzden vadi daha yüksek :) atv dizleri neredeyse 3 saat sürüyor dolayısıyla daha fazla reklam veriyorlar süre oalrak ama reklamın oranı düşük bölüme göre
vadinin süresi 176 dk zkfo 121 galip 75 bu 3 ü nasıl eşit miktarda reklam versin :F

Kurtlar Vadisi Pusu 191. bölüm (Tamamı) - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com
şurda leylaların sahnesinde çalan yeni bi müzik var fon beni benden aldı be 10 açışım videoyu eskilere gidiyorum bunu dinleyince harikaydı @XanTier bunu nasıl ayırabilir vad iforumunda varsa link atsana

- - - Ekleme - - -

herkesin dizi süresi eşit değil o yüzden vadi daha yüksek :) atv dizleri neredeyse 3 saat sürüyor dolayısıyla daha fazla reklam veriyorlar süre oalrak ama reklamın oranı düşük bölüme göre
vadinin süresi 176 dk zkfo 121 galip 75 bu 3 ü nasıl eşit miktarda reklam versin :F

bi de şu var reklamın reytingi önemli olan reklamın kaç reyting aldığı vadinin 15 lik reklamı 8-9 almış yeni bölümde intikamın 4-5 :wink:

- - - Ekleme - - -

0.40 tan başlıyo @XanTier harika bişey ya harika fon a hasta oldum

Kurtlar Vadisi Pusu 191. bölüm (Tamamı) - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com
şurda leylaların sahnesinde çalan yeni bi müzik var fon beni benden aldı be 10 açışım videoyu eskilere gidiyorum bunu dinleyince harikaydı @XanTier bunu nasıl ayırabilir vad iforumunda varsa link atsana

- - - Ekleme - - -

bi de şu var reklamın reytingi önemli olan reklamın kaç reyting aldığı vadinin 15 lik reklamı 8-9 almış yeni bölümde intikamın 4-5 :wink:

- - - Ekleme - - -

0.40 tan başlıyo @XanTier harika bişey ya harika fon a hasta oldum

22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 7.33 2) KANALD: 5.73 3) STAR: 3.95 4) SHOW: 3.29 5) FOX: 2.85 ikisinin de reklamlı olduğu anlık 😉

küçük elifin oyunculuğu harika ya bu yaşta nasıl böyle rol yapabiliyo anlamıyorum o kadar gerçekçi ki doğuştan yetenekli heralde
2.07 den sonrası

- - - Ekleme - - -

22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 7.33 2) KANALD: 5.73 3) STAR: 3.95 4) SHOW: 3.29 5) FOX: 2.85 ikisinin de reklamlı olduğu anlık 😉

reklamlı olduğu anlık :)
1) ATV: 8.43 2) KANALD: 5.54 3) TRT1: 3.93 4) SHOW: 3.22 5) STAR: 2.97

harika bi şarkı ilk saniyeleri fena:smile:

Moderatörün son düzenlenenleri:
dehşet ya polat leylaya evlenme teklif edeceğim dediğinde çaldı harikaydı bazı arkadaşlar olaya çatışma aksiyon oalrak bakıyolar ama duyguyu alamıyolar şu duyguyu almak lazım ben izlerken eskileri hatırlıyorum tüylerim diken diken olur

- - - Ekleme - - -

kaçla kaç arası onu da yaz da kont-rol edek :D

21.45-22.00

- - - Ekleme - - -

o videonun altındaki bi yorum çok hoşuma gitti youtube da

'Benim Hayatımdaki en önemli faktörlerden biridir Kurtlar Vadisi müziğiyle sahneleriyle.Hayatımda izlediğim en iyi dizidir benim için unutulmazdır ve efsanedir.Herşeydir Kurtlar Vadisi Herşey !!!! '

benimde şu yorum hoşuma gittti Kurtlar vadisinden önce buralar hep tarlaydı...:kiki::kiki:

Bazıları aynı postu defalarca yazarak büyük kalite örneği göstermiş. :D

İntikam AB'de bu hafta zirvede yer aldı tebrik ediyorum bu sezon Vadiyi 2.kez geçti AB grubunda totalde zaten farkın kapanması imkansız yazın geldiğini düşünürsek Vadinin aldığı total oranı yine de iyi bence haftaya etkileyici bir bölümle eski reytinglere kavuşuruz umarım. :D

Yönetmen konusunda Onur Tan'ı bende beğenmiyorum efektlerin ve çatışma sahnelerinin özenle çekilmediği aşikar senaryoda sıkıntı yok ama eski havayı veremiyorlar bu sezon gerçekten etkileyiciydi nasıl geçtiğini anlamadık ama dün akşamki bölümün ilk 30 dakikası hariç vasat bir bölümdü diyebilirim.

Bazıları aynı postu defalarca yazarak büyük kalite örneği göstermiş. :D

İntikam AB'de bu hafta zirvede yer aldı tebrik ediyorum bu sezon Vadiyi 2.kez geçti AB grubunda totalde zaten farkın kapanması imkansız yazın geldiğini düşünürsek Vadinin aldığı total oranı yine de iyi bence haftaya etkileyici bir bölümle eski reytinglere kavuşuruz umarım. :D

Yönetmen konusunda Onur Tan'ı bende beğenmiyorum efektlerin ve çatışma sahnelerinin özenle çekilmediği aşikar senaryoda sıkıntı yok ama eski havayı veremiyorlar bu sezon gerçekten etkileyiciydi nasıl geçtiğini anlamadık ama dün akşamki bölümün ilk 30 dakikası hariç vasat bir bölümdü diyebilirim.

hıı panpa beren değil de intikam dedin rakibin beren değil de dizi olduğunu kabul etmek için geçmesi mi gerekiyordu intikamın 😉

hıı panpa beren değil de intikam dedin rakibin beren değil de dizi olduğunu kabul etmek için geçmesi mi gerekiyordu intikamın 😉

Dizide sadece Beren Saat oynamıyor bildiğim kadarıyla ve adıda Beren olmadığına göre. 😉

Durgun bölüm bahanesini salı günleri çok duyuyoruz bugün denmesi şaşırtmadı. :F

Takas biz sezon başındaki havayı arıyoruz

daha geçen bölüm harika ötesiydi ne havası aga klişe lafları bırakın artık yav :) duyguyu alamıyonuz sizin düşünceniz şu her bölüm silah sıksınlar durmadan böyle bi sistem yok aga yok