9 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Onur Tan

37527.jpg

bende size bişey demiyorum 1 bölümle yerin dibine soktunuz diziyi tebrikler :) aga demekki beğenenlerde çok fazlaymış :wink:

- - - Ekleme - - -

her perşembe buluşuruz kendileriyle :kiki:

bu bir bölümlük bi olay değil takas sen sabit bi yere odaklanıyosun bizde vadiyi seviyoruz sevmesek izlemiyoruz deriz bundan sonra ama millete çok iyi sahneler gösterip şimdi amatörce çekmeleri senin hoşuna gidiyoza artık sana hiç bişey diyemem ama inşallah reytingleri biraz daha düşerde görürler yönetmenin beceriksizliğini.

bu bir bölümlük bi olay değil takas sen sabit bi yere odaklanıyosun bizde vadiyi seviyoruz sevmesek izlemiyoruz deriz bundan sonra ama millete çok iyi sahneler gösterip şimdi amatörce çekmeleri senin hoşuna gidiyoza artık sana hiç bişey diyemem ama inşallah reytingleri biraz daha düşerde görürler yönetmenin beceriksizliğini.
valla geçen bölüm harikaydı çoğu bölüm birbirini aşarak daha da güzelleşti pusu serisinin en iyi sezonlarından biri ben sabit bi yere odaklanmıyorum aga gerçekleri söylüyorum 10 yıldır izliyorum ve gözlemim budur eski vadi gibi olmasını beklemeyin zaten o ulaşılmaz bi noktadadır bunu kabul etmelisiniz ilk önce benim en zevk alrak izlediğim dizi vadiyse olay bitmiştir öyle mi hala öyle açık ara farkla diğer dizileri yz gelince izlemiyorum bile pek ama vadinin tadı hiçbirinde yok benim görüşüm budur

intikama sadece helal olsun denir 43 dk lik diziye ekleme senaryo yapmadan 100+ dk lik dizi yapıyor adamlar sadece 10 karakterle
klasik intikam dizisi de değil ezel deki gibi belli bir başrolü yok 10 karakter de başrol yeri gelince
daha işlenmedi ama ilerleyen bölmülerde daha da karışacak işler 2.sezonun sonunda bile asıl düşmanalrdan sadece 2 si ortaya çıkacak onlar da ölecek R.İ.P helana teyze ve stark :( @Forumdash
yaz geldi tüm dizilerde gözle görülür düşüş var sadec ekaradayı ve intikam aynı hala helal olsun demekten başka bir şey düşmez kimseye
büyük başarıdır bu :D @RevaN @Fks14 @dizi kolik @berenist

Ve Yalan Dünya. 😉

valla geçen bölüm harikaydı çoğu bölüm birbirini aşarak daha da güzelleşti pusu serisinin en iyi sezonlarından biri ben sabit bi yere odaklanmıyorum aga gerçekleri söylüyorum 10 yıldır izliyorum ve gözlemim budur eski vadi gibi olmasını beklemeyin zaten o ulaşılmaz bi noktadadır bunu kabul etmelisiniz ilk önce benim en zevk alrak izlediğim dizi vadiyse olay bitmiştir öyle mi hala öyle açık ara farkla diğer dizileri yz gelince izlemiyorum bile pek ama vadinin tadı hiçbirinde yok benim görüşüm budur

aga sen bizim yorumlarımızı okumuyosun heralde biz vadi kötümü dedik biz sadece sahnelerin inandırıcı gerçekçi olması lazım diyoruz sen başka bişeyden bahsediyon herneyse dediğim gibi inşallah vadi 10 a kadar düşer.

Arkadaşlar tartışacak bir şey yok. İki grupumu var. Total ve A/B. Birinde Vadi, diğerinde İntikam zirvede.

İkisi de yayınlandığına göre ikisi de önemli. İkisine de tebrikler.

İntikam zirvede diyince çoğu kişi totali görmüyor, Vadi zirvede diyince de A/B'yi,

İntikam'in Revenge 43 dakika sürüyor Emre'nin dediği gibi, ve Türkiye'de biz buna 57 dakika da katıyoruz bu çok zor bir şey arkadaşlar. Yani büyük tebrikler.

Dünkü bölümü izlerken sıkıldım resmen reytinglerde düşmüş Bu sezonun en iyi bölümleri tartışmasız 162-178 e kadar olan bölümlerdir sezon başladığında vadiyi iple çekerdim şimdi heyecanım yok

Ben Takas agamı destekliyorum. Yok kahvede ki adam daha çeker filan bunlar çok ağır laflar adam bu iş için senelerce eğitim almış neticede bu bir sanat herkes yapamaz.

eyvallah aga :D

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar tartışacak bir şey yok. İki grupumu var. Total ve A/B. Birinde Vadi, diğerinde İntikam zirvede.

İkisi de yayınlandığına göre ikisi de önemli. İkisine de tebrikler.

İntikam zirvede diyince çoğu kişi totali görmüyor, Vadi zirvede diyince de A/B'yi,

iyi de total bir grup değil tüm grupların toplamı ab ise %8 i temsil eden bir grup hee bahane falan değil tabi vadi baya düşmüş hiçte üzülmüyorum intikam bizim rakibimiz değil biz kendi kendimizin sırasını belirleriz hala açık ara farkla 1.yiz ama bu reyting maç olmamasına rağmen çok yetersiz vadi ayarında

gelelim reklamatik gerçeklere ::D

kvp 57 dk
intikam 53 dk
zkfo 17 dk
galip 13
salih kuşu 15 dk reklam vermiş

zkfo o kadar uzun olamsına rağmen yeni başlayan sk ile aynı süre reklam vermiş
galip intikam 23:15 e uzadığı için tek reklama düşmüş

reklam oranları:
kvp:%32
intikam:%32
zkfo:%14
sk:%13
galip:%17

tebrikler intikam ve galip derviş :)

çok reklam vermek önemli değil reklamın oranı önemli :D 176 dk lik vadi 75 dk lik galipten 121 dk lik zkfo dan 162 dk lik intikamdan çok reklam verecek tabi :D en çok reklamı intikam vermiş helal olsun :D