9 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

abboooovvvvvvv nolmuş la böle gani haklı çıktı geldi intikamdan 1 vadiden 2 reyting almış totalde :D
intikam ab de zirveyi ele geçirmiş
galip düşmüş
salih kuşu show için iyi bence
salih kuşu gelince zkfo düşmüş
tabi zkfo nun tns ab si ile sbt ab si arasındaki farktan bir dizi yaratılsa haftalıkta ilk 10 a girer:F

millet artık sıkılıyo vadi izlerken neden mi en büyük nedeni sahnelerin artık hiçde gerçekci olmaması silah efektleri berbat füze 4 snye sonra kapıyı vuruyo ve yine amatörce karaların sahnesinde kameranın titremesi vs.... diye gidiyo senaryo fevkaladenin fevkinde bile olsa maşallah Onur Tan içine etmesini biliyo artık o eski heyecan yok.
ben demiştim demek isttemiyorum ama kaç ay önce konusunu açtım lale devriş gibi bir dizi vadiden daha iyi efekt kullanıyor diye:)

Kurtlar Vadisi Pusu totalde zirvede,ab grubunda ise 2.sırada yer aldı.Dizinin iki grupta da reyting düşüşü olduğunu söyleyebiliriz.Ama total grubunda hala iyi reytingleri mevcut.

İntikam bu hafta yeniden iki grupta da artış yaşayarak,ab grubunda zirveyi ele geçirdi.Bakalım bu istikrarını koruyabilecek mi?

Galip Derviş iki grupta da artış yaşadı ve totalde 4. ab grubunda 3.olarak iyi bir performans gösterdi.

Yeni başlayan Salih Kuşu dizisi için yorum yapmak henüz erken ama totalde dizi fena başlamadı ve 7.sırada yer aldı.

Zengin Kız Fakir Oğlan iki grupta da büyük düşüş yaşadı.Bu düşüşte yeni başlayan dizinin etkisi olabilir.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]MUGE ANLI ILE TATLI SERT[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]09.05.2013[/TD]
[TD="align: center"]09:59:56[/TD]
[TD="align: center"]12:59:06[/TD]
[TD="align: center"]2,67[/TD]
[TD="align: center"]18,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yaz geldi müge anlının zirve yolculuğu başladı.
bunun 30 share e kadar yolu var :D

- - - Ekleme - - -

Salih Kuşu haftaya artabılır herkes o sahneyi görmek için bakacak diziye..
bence de öyle olacak gani ilk bölümden sanasasyon yaratmayı seviyor harem de de kızın çıplak nehire girmesi konuşulmuştu baya :=)

- - - Ekleme - - -

şu ak saçlı gözükse de artık berenle iki dövüş sahnesi izlesek @Fks14 :D:D:D

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]MUGE ANLI ILE TATLI SERT[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]09.05.2013[/TD]
[TD="align: center"]09:59:56[/TD]
[TD="align: center"]12:59:06[/TD]
[TD="align: center"]2,67[/TD]
[TD="align: center"]18,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yaz geldi müge anlının zirve yolculuğu başladı.
bunun 30 share e kadar yolu var :D

- - - Ekleme - - -

bence de öyle olacak gani ilk bölümden sanasasyon yaratmayı seviyor harem de de kızın çıplak nehire girmesi konuşulmuştu baya :=)

- - - Ekleme - - -

şu ak saçlı gözükse de artık berenle iki dövüş sahnesi izlesek @Fks14 :D:D:D

Evet, o zaman reytingler daha da artar İntikam'ın. Herşeyin hayırlısı :)

Evet, o zaman reytingler daha da artar İntikam'ın. Herşeyin hayırlısı :)

yanlız Türkiye de bir ilk oldu dün akşam vadideki ak saçlı öldükten 5 dk geçmeden intikamdaki ak saçlı geldi yüzünü görmedik gerçi ama inşakllah iyi biriniseçmişlerdir ben haldun u ilk ak saçlı oalrak düşünmüştüm :)

Her perşembe konusunda bunu söylemekten bıktım ama beroş yine 7. :)

Dizi sürekli patlayacak deniyor, başta 5. bölüm dediler patlamadı, 10.bölümde 10 reytingi geçecek uçacak patlayacak dediler olmadı, 15.bölümde olacak dediler yine olmadı... :)

7 reytinge kötü diyen yok ama Beren eski dizilerinin performansını bir türlü yakalayamadı. Ay yapım-Beren işbirliğinden sonra İntikam olmadı malesef. :) Bu sezonun patlayan tek yapımı Karadayı olmuştur, net. :)

Vadi 12 almış genele göre iyi zaten 10 reytingi geçen iki büyük dizimiz var Karadayı ve Kurtlar Vadisi. :) Ama Vadi en az 13 olmalı. Vadi'ye 12 az gelir...

Galip dün süperdi İzzet ve Galip ikilisi aynı evde güldürdü. :F Ama reytinge yansımamış düşük. :S

Salih Kuşu gelecek haftalarda da 3 reyting almaya devam ederse Show'u idare eder sanırım.

intikam diğer dizilerin reytinglerine baktığımız zaman gayet iyi total 7 reytingi geçmeyi başarmış dizi ab 8.62 reytingle zirvede yer almış :) , kurtlar vadisi 12 reyting almayı başarmış yine ve açık ara zirvede tebrikler ama abde 8 reytinge kadar düşmüş , salih kuşu show tvye göre iyi bi başlangıç yaparak total 3.43 almış ab 2.43 almış , bu arada büyük riskide tebrik ediyorum 2.54 almış total ab 3.56 reyting ve 15 share :)

ben demiştim demek isttemiyorum ama kaç ay önce konusunu açtım lale devriş gibi bir dizi vadiden daha iyi efekt kullanıyor diye:)

yalnız şunu unutma ben diziyi eleştirmiyorum yönetmeni eleştiriyorum hala en çok izlenen ve senaryosu süper bi dizi bunların tek yanlışı yönetmenleri ve efektleri

vadi dehşet bi şeklde izlerliyo bi bölümle bişey olmaz ki bölüm gayet iyiydi recep onur tan düşmanı ondan yorumları gerçeği yansıtmıyo aga adamla ne alıp veremediğin var harika çekimler yapıyo bence o değil de senaristlerin tapınakçılara iyiden giriş yapması lazım artık millet tapınakçıları bekliyo

nasıl yorumlarım gerçeği yansıtmıyo aga görünen köy kılavuz istemez k.bakma ama ben şuanki bölümlere süper diyemem kaldıki bunu bitek ben söylemiyorum efektlerin çocukca olduğunu yaşlı dedeler bile söylüyo artık füze efekti ve patlama efektlerinide söylemiyorum bile.
tamam senide anlıyorum vadiyi seviyosun ama gerçekleride göz ardı etmemeliyiz şuanda yayınlanan diziler içinde yalnızca vadide gerçek kuru sıkı kullanılmıyo buna ne dicen?

Intikam ın ab de zirvede olması intikam ın başarısı değil, Vadi nin başarısızlığı. Haftaya da zirveyi Vadi nin bölümün güzelliği belirler.

Not: Yakup ya da emre bu mesaja cevap verip bana gereksiz bildirm yollamayın lütfen.

nasıl yorumlarım gerçeği yansıtmıyo aga görünen köy kılavuz istemez k.bakma ama ben şuanki bölümlere süper diyemem kaldıki bunu bitek ben söylemiyorum efektlerin çocukca olduğunu yaşlı dedeler bile söylüyo artık füze efekti ve patlama efektlerinide söylemiyorum bile.
tamam senide anlıyorum vadiyi seviyosun ama gerçekleride göz ardı etmemeliyiz şuanda yayınlanan diziler içinde yalnızca vadide gerçek kuru sıkı kullanılmıyo buna ne dicen?

hangi dizide kuru sıkı kullanılıyo aga yapma gözünü sevim o patlama sahnelerini çok beğendiğin şefkat tepe daha efekti bile yapmıyo şefkat tepeyi küçümsemek için demiyorum ama hiçbir açıdan vadideki patlama sahnelerinin yanına yaklaşamaz dağda bayırda boş arazide babamda patlama sahnesi çeker çocuklarda çeker vadideki efektlerde iyi tek eksik bu konuyla ilgili eskiden çok daha ihtişamlı patlama sahneleri olurdu artık o sahneler fazla olmuyo başka da değişen bişey yok senaryo on numara