9 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

abartma lan iyi bölümdü baştaki 25 dk lık full aksiyon bile yeter onun dışında arazın karalara baskın yaptığı sahnede dehşetti ve son sahne tabi ki enfesto :D yaniş bölüm süper değildi ama güzeldi neyse haftaya bakacaz :D

Belki de hayal kırıklığı yarattı seyircide. Ondandır bu sert düşüş. Millet tapınakçılar dönecek diye heyecanlanırken tapınakçılaıdan neredeyse hiç bahsedilmediği bi bölüm çıkınca hayal kırıklığı oldu bende de olduğu gibi.

millet artık sıkılıyo vadi izlerken neden mi en büyük nedeni sahnelerin artık hiçde gerçekci olmaması silah efektleri berbat füze 4 snye sonra kapıyı vuruyo ve yine amatörce karaların sahnesinde kameranın titremesi vs.... diye gidiyo senaryo fevkaladenin fevkinde bile olsa maşallah Onur Tan içine etmesini biliyo artık o eski heyecan yok.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]09.05.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:42:43[/TD]
[TD="align: center"]23:38:00[/TD]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]32,25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM
[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:33:07[/TD]
[TD="align: center"]23:15:14[/TD]
[TD="align: center"]7,02[/TD]
[TD="align: center"]18,56[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:D :D

millet artık sıkılıyo vadi izlerken neden mi en büyük nedeni sahnelerin artık hiçde gerçekci olmaması silah efektleri berbat füze 4 snye sonra kapıyı vuruyo ve yine amatörce karaların sahnesinde kameranın titremesi vs.... diye gidiyo senaryo fevkaladenin fevkinde bile olsa maşallah Onur Tan içine etmesini biliyo artık o eski heyecan yok.

Bi senin yorumlarını objegtif buluyorum. Kötüsüne kötü, iyisine iyi diyosun..

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:42:43[/TD]
[TD="align: center"]23:38:00[/TD]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]32,25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:33:07[/TD]
[TD="align: center"]23:15:14[/TD]
[TD="align: center"]7,02[/TD]
[TD="align: center"]18,56[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:D :D

Bi özgün olun ya, bu kadar da aynısı yapılmaz ki :kiki:

Bi senin yorumlarını objegtif buluyorum. Kötüsüne kötü, iyisine iyi diyosun..

- - - Ekleme - - -

Bi özgün olun ya, bu kadar da aynısı yapılmaz ki :kiki:

ben doğru neyse onu söylerim demogoji yapmam bu sene çok süper bi sezon olarak geçiricektikki onur tanı başa getirdiler herşey bitti durum açık.

Onur tan, karısı zeynep günay tan'dan ders alsın bu kadar kötüyse. Sonuçta piyasanın en iyi yönetmeniyle evli :kiki:

vadi dehşet bi şeklde izlerliyo bi bölümle bişey olmaz ki bölüm gayet iyiydi recep onur tan düşmanı ondan yorumları gerçeği yansıtmıyo aga adamla ne alıp veremediğin var harika çekimler yapıyo bence o değil de senaristlerin tapınakçılara iyiden giriş yapması lazım artık millet tapınakçıları bekliyo

Intikam ab grubunda zirvede yer almis cok sevindim. Tabii kurtlar vadisi pusuyu da tebrik ederim.

Aksyon sahnelerinde mi yetersiz buluyosun onur tan'ı yoksa genel olarak mı yetersiz ?

ben genel anlamda yetersiz buluyorum tamam bazı sahneleri çok iyi çekebiliyo olabilir ama aksiyon sahnelerinde çok yetersiz ben 10 yıllık izleyiciyim ilk defa bu sezon sıkılarak izliyorum vadiyi ama bu sezon gerçekten süper başladı Alican Gebeşle ama ne olduysa adamı gönderdiler bunu getirdiler vadi hızlıca her hafta kan kaybetti ama ne söylesek nafile bu sezonu bu adamla bitiricekler inşallah gelecek sezon adam akıllı birisini getirirler.

ben genel anlamda yetersiz buluyorum tamam bazı sahneleri çok iyi çekebiliyo olabilir ama aksiyon sahnelerinde çok yetersiz ben 10 yıllık izleyiciyim ilk defa bu sezon sıkılarak izliyorum vadiyi ama bu sezon gerçekten süper başladı Alican Gebeşle ama ne olduysa adamı gönderdiler bunu getirdiler vadi hızlıca her hafta kan kaybetti ama ne söylesek nafile bu sezonu bu adamla bitiricekler inşallah gelecek sezon adam akıllı birisini getirirler.

Yönetmen cidden çok etkili.. Kötü bi senaryoyu bile yürütür, iyi bi senaryoyu bile bitirir. O derece etkili bi kişidir.. Umarım seneye istediğin kişi gelir.. Öbgzk yönetmeni zeynep günay tan'da aşırı derece güzel yönetiyor.. Bi postacıyı bile o kadar gerçekçi , duygulu oynatıyor ki hayran kalmamak elde değil..

- - - Ekleme - - -

o fark 5 aydır nerde en yakın fark 5 oluyo bugün bile 12 ye 7 durum :wink:
1 INTIKAM KANAL D 09.05.2013 20:33:07 23:15:14 8,62 25,74 beren farkı :d

yakup milleti kışkırtma 1 olmuş intikam tebrik ettik her defasında aynısını yapıyosun bırak artık bu çocukca hareketlerini

Bakalim gelecek haftalarda da Intikam zirvedeki yerini koruyabilecek mi