+18 Aşk-I Muhteşem---10.Bölüm--Yeni Karakterlerle Macera Devam Ediyor

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,064
Puanı
1,061
bülent savaşı kazanmamnın verdiği zafer sarhoşluğı ile çadırında ele geçirdiğ iroma sarayında kutlama yapmaktadır.hekim haydarus gelir.

haydarus:sultanım
bülent:ne oldu buldun mu çaresini?
haydarus:ee şey...
bülent:çükübiks ağa herkesi dışarı çıkar.(herkes çıakr)
haydarus:sultanım şimdi ben bir ilaç hazırladım hünkarımızın malum yerine süreceğiz.yanlız!
bülent:ne oldu işe yaramayacak mı :(
haydarus:hayır sultanım karışım çok kötü kokuyor ben süremem.bamyagül hatun sürsün.
bülent:olmaz o benim için tehlike demek.
haydarus:ya çükübiks ağa?
bülent:o kızlardan daha aşüfte,hem bamyagül'de bıyık var onda yok.askerlerden biri de sürerse de olamz neyse bari ben süreyim.

(çükübiks ağa ve bülent silem'in odasına giderler.)

silem:hoşgeldin aşkım.
bülent:donunu indir.
silem:ama hala rahatsızım.
bülent:o iş için değil ilacı süreceğim.
silem:zaten o iş için hiç gelmezsin ki şıllık
bülent:efendim?
silem:diyorum ki senin ellerin bana şifa verecek inşallah.(bülent sürmeye başlar.)
çükübiks:of sultanım sanki at pislemiş gibi oldu ortam.isterseniz bamyagül hatun sürsün.
bülent:ben sürerim silem'ime ve bamyasına canım feda.(çükübiks ağanın gözüne bir şey sıçrar)
çükübiks:hünkarım yapmayın böyle kendinize hakim olun biraz.
silem:ne yapayım kaç haftadır elizabeth bile değilim :( büloşum bir anda dokununca şey oldu .
bülent:önemli değil aşkısı tutma içinde sal gitsin.
çükübiks:ya ben ne yapayım 20 yıl oldu içimde tutuyorum aha tam şurada birikti hepsi :(

@primistan sarayı

polisakkarit sultan:tutturan paşa vezir fokos hastalandığından sana ihtiyaçları var sultanımızın.
tutturan paşa:siz merak etmeyin sultanımız bülent'in her ihtiyacını karşılarım.
polisakkarit sultan:senin görevin bu zaten.
tutturan paşa:anlamadım!?
polisakakrit sultan:neyse çekilebilirsin.(odadan çıkar)

polisakkarit sultan:korumkaş ağa!
korumkaş ağa:buyrun sultanım.
polisakkarit sultan:sen de tutturan paşa ile git.büloş ile aralarında kıvılcım çakmasını sağla.öyle bir çaksın ki büloşun sesi silemin kulaklarını tırmıklasın,yani kıvılcımın sesi.
korumkaş ağa:emredersiniz sultanım.ben yokken işlerimi ganimani ağa yapacak.
polisakkarit sultan:o kim hiç duymadım adını?
korumkaş ağa:sultanımız silem'in haremini dizi yapıp eğlenmiş melaune sultanımız da bunu duyunca şeyini kesmek suretiyle harem ağası yapmış onu.
polisakakrit:neyse adından anladığım kadarıyla para versem istediğimi yapar bir tip.diğer konuya gelelim silem eğer bu bülent-tutturan paşa aşkına inanmazsa onun aklını çelecek bir hatun lazım.şöyle enrtika suyu içmiş,fettan mı fettan,güzelliği ile akılalrı baştan alacak bir tip en önemlisi de silem'in bamyasına dayanabilecek kadar da sabırlı.
korumkaş ağa:ben birini buldum.bihter hatun diye biri ,ziyagil takımında eğitim görmüş.üstelik ednan bey babsı yaşında diye birine 79 bölüm tahammül etmiş.
polisakkarit sultan:ala tez yola çıkıp şu işi halledin olmadı bihter'i deneriz.

@at arabası

bülent:şehre geldik artık ayağa kalkp halkı selamlayarak kaleye girmeliyiz.(silem ayağa kalkar)
silemahhh!
bülent:ay hala inmemiş bu şey bana bile bu kadar kalkmamıştı:(
silem:ah doğrulamıyorum koyun can derdinde kasap et derdinde!
bülent:ben hep et derdindeyim ama etler uymayınca ...neyse çükübiks ağa bir battaniye ve sedye bulun aklımda bir plan var.

10 dakika sonra
(askerler sedyeyi taşır bülent ise üstüne battaniye örtmüş şekilde silem in üzerindedir ikisinin de kıyafeti yoktur.kalabalı kşaşkın şaşkın bakar)

bülent:ne bakıyorsunuz öyle o kdar iyi performansı var ki ayrılmak isemiyorum şeyinden!
halk:padişahıım çok yaşa!padişahım çok yaşa!
bülent:her saat başı beslenmesi gerekn bir aygır gibidir silem'im.Zeus sizi inandırsın Johnny Sins'den fazlası var eksiği yok.
silem:beni utandırıyorsun büloş.
bülent:yalandan kim ölmüş.(bu sırada bülent'in silem'e sürdüğü ilacın kokusu yayılır herkes burnunu tıkar)
bu duyduğunuz cünüplüğün kokusudur artık o kadar çok yapıyoruz ki banyo yapmaya fırsat kalmıyor.
halk:padişahım çok yaşa padişahım çok yaşa!(tutturan paşa ve korumkaş ağa gelir)
tutturan paşa:hoşgeldiniz sultanım.
silem:hoşbulduk paşa.sen büloşumla tanışmışmıydın?
tutturan paşa:o kadar çok hikayesini anlattılar ki tanımış gibiyim!(askerler sedyeyi taşımaya devam eder tutturan paşa geride kalır.bülent ise şaşkındı.)
bülent:tutturan,tutturan'ım
silem:bir şey mi dedin?(cevap vermez bu sırada poposu silem e doğru kaymaktadır.dikakt etmez ve kafasını kapıya çarparak silem'in üzerine bayılır)
bülent:ahhh!
silem:bülo uyan büloş tehlikeli organalrıntehlikeli yerlerimle temas haline sıcak çatışma çıkarsa 10 ay sahalardan uzak kalırım(bülent uyanmaz ve daha da aşağı kayarak bombayı patlatır)
silem:ahh aahhhhhh ahh ohhhhhh!
halk:padişahım çok yaşa padişahı çok yaşa padişahım çok yaşa!

Sen 1 aydır diziyi yayınlama şimdi yayınla, sayende diziden soğudum lo. :D

Daha önce hiç okumadığım, okumayacağımı tahmin edebileceğin bir diziye etiketlemen de ayrı bi güzel :F

Haha :F Kimse takmıyor diziyi. :F

bu dizi sosyal medsya dizisi leyla ile mecnun gibi :F ana okuyucu kitlersi destere şoparıydı bülente hayrandı :(

- - - Ekleme - - -

Ben azından okumayıp oy verdim başkası oy vermeye bile tenezzül etmemiş teşekkür etmen lazım :5:

dizi paylaşılalı 15 dk olmuş bu saatte oy patlaması beklemiyorm hem zaten dizinin okuru 5-6 kişi :)

- - - Ekleme - - -

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (4 kayıtlı ve 0 misafir)

herkes hayalet :F

😱 :F:F:F
bu sırada bülent'in silem'e sürdüğü ilacın kokusu yayılır herkes burnunu tıkar)
bu duyduğunuz cünüplüğün kokusudur artık o kadar çok yapıyoruz ki banyo yapmaya fırsat kalmıyor.