25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dunyayi cani gonulden tebrik ederim. Ne kadar yukselmis öyle :)

Bazıları yalan dünyanın yükselmesini baya bir yedirememiş ne olursa olsun yükseldi.Sahtekar Acun onu bunu getirtince,reyting oyunları yapıp insanların acılarını programlarda gösterince niye hiçbiriniz yazmıyorsunuz?Acun akrabınız heralde :)

Bazıları yalan dünyanın yükselmesini baya bir yedirememiş ne olursa olsun yükseldi.Sahtekar Acun onu bunu getirtince,reyting oyunları yapıp insanların acılarını programlarda gösterince niye hiçbiriniz yazmıyorsunuz?Acun akrabınız heralde :)

süper demişsin reytinge her yol mübah mantığındaki acuna laf etmeyenler yd ye saldırıyor :D

survivor akşam yine çok iyidi total 8.96 ab 8.35 reyting almış ama bence gelecek hafta baya yükselir , karadayı total 9.87 ab 10.6 reyting alarak zirvede tebrikler , revan bence çok abarttın tamam yalan dünya total 5.44 ab 8.65 almış yükselmiş ama gelecek hafta total 3-4 ab 6-7 düşer yine

Eeee gecen hafta 0.08 ile havalara girenler biz 1 reytingini ( pardon bu sadece total ab yi soyleyemedim) napalim?

Eyy ahali calsin zurnalar patlasın davullar gun Karadayi'min gunudur:X

Yalan Dünya sen ne ettin be oyle...
Vasfiye Teyze soylenir;
" Ne çektin be acun? Eee napacan cekecen artık şekilde kaderin buymuş" :F:F Vasfiye teyze seni seviyom ulaayynnnn :X
@Via mobile

Son düzenleme:
@muhtesemyuzyil Tabii ki abartacağım. :) Yıkılmaz dediğiniz Acunu, çok abarttığınız Survivor'u Yalan Dünya geçti.

Önce Karadayı darbe indirdi, sonra Yalan Dünya çekil bakalım diyip 3.lüğe itekledi Acunu. Daha ne olsun?

Bugün senin günün bir şey demiyorum ama haftaya yalan dünya düşerse çok kişinin diline düşersin benden söylemesi. :F

Düşeceğini kendim söyledim zaten. O mesajları gösteririm. :D

Benim kastım, Yalan Dünya isterse böyle geçer işte onu anlamaları. Survivor'u çok büyütmesinler. 1 saat fazla yayın yaptı yine geçemedi Yalan Dünyayı.

Adada saç saça baş başa kavga etmeden, kimse ölmeden, sadece Gülsenin kalemine bakıyor yükselmeleri. İşte bu yüzden devam edecek Yalan Dünya. Çünkü, potansiali var.

Düşeceği bence kesin gelecek hafta. Ama en azından isterse geçebileceğini gösterdi herkese.

Hey Maşallah tosunuma. :D

Özeti de en fazla izlenen özet olmuş A/B'de. 6.42 almış. Tıpkı geçen sezonki gibi. :):)

@muhtesemyuzyil Tabii ki abartacağım. :) Yıkılmaz dediğiniz Acunu, çok abarttığınız Survivor'u Yalan Dünya geçti.

Önce Karadayı darbe indirdi, sonra Yalan Dünya çekil bakalım diyip 3.lüğe itekledi Acunu. Daha ne olsun?
işte bu yüzden abartma yani yd geçti diye bu sadece 1 haftalık olacak gelecek hafta yine düşecek akşamki oyunda çok iyi değildi dayanma oyunu daha eğlenceli ve güzel oyun olur survivor ydya total 5 ab 3 fark atar :)

- - - Ekleme - - -

gelecek hafta fark attığında bakalım ne diyeceksin :)

- - - Ekleme - - -

hem gelecek hafta total 4 ab 6-7 düşecek bi haftalık bişeye niye bukadar seviniyosun ki

işte bu yüzden abartma yani yd geçti diye bu sadece 1 haftalık olacak gelecek hafta yine düşecek akşamki oyunda çok iyi değildi dayanma oyunu daha eğlenceli ve güzel oyun olur survivor ydya total 5 ab 3 fark atar :)

- - - Ekleme - - -

gelecek hafta fark attığında bakalım ne diyeceksin :)

Her hafta aynı şey. Bence Survivor gelecek hafta 15 reytingi geçer. :F

İstese böyle geçer işte. Gülsenin kaleminin gücü. :F

Acun Gangnam getirirken herkes göklere uçmuştu, sevinmişti. Gülse bi İlkeri getirdi diye niye herkes agresif? :D