Sohbet & Muhabbet Konusu

O anlattığın olaydan sonra daha çok yere dadandığı için unutmuş ve aklında tutamamıştır @12.Adam :A Sorgu memuru olmak zor :A

Beni hep yanlışa sevk ediyor işte, ben masumum..
Sen hep saf olmanın kurbanı oluyorsun. Ele başı o farkındayım :A sen içini rahat tut :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
@Yakamoz-Asi benim hoşlandığım kızlar abuk subuk yemekler yiyor Domuz kavurması endonezya tavuğu Hindistan mantısı İrlandada kızlar bir şey ikram verdiğinde yemek gerekiyor birde irlandada danstan sonra ön gece diye bir adet var uyum varmı yok mu diye @Yakamoz-Asi
------

@Bully

Yanlıṣ anlama ama sen ayrı bir garipsin, demek ki sevgili adayların daha bir garip. Çekiyorsunuz demek ki birbirinizi. :A

Yanlıṣ anlama ama sen ayrı bir garipsin, demek ki sevgili adayların daha bir garip. Çekiyorsunuz demek ki birbirinizi. :A
Birincisinde üniversitede kavga çıktı ben girmedim kavgaya şaka yaptılar orada benim diğer sınıfımda arkadaşlarım vardı ben tersten başladım 1.sınıfın 2.döneminde başladım @Yakamoz-Asi

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Guldur Guldur Show GIF by Show TV

Kim ? Neler oluyor ? :A

Gözlerini iyi açsaydın da hakim olsaydın :A @Bully

Ayrıca diğer konuda alıntı etme dedik sen gidip bu kez Bully’i etiket edip yine kişileştirilmiş soru sormuşsun :A

O anlattığın olaydan sonra daha çok yere dadandığı için unutmuş ve aklında tutamamıştır @12.Adam :A Sorgu memuru olmak zor :A

Beni hep yanlışa sevk ediyor işte, ben masumum..

Kötülerin sonu :A @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy