Sen hep saf olmanın kurbanı oluyorsun. Ele başı o farkındayımO anlattığın olaydan sonra daha çok yere dadandığı için unutmuş ve aklında tutamamıştır @12.AdamSorgu memuru olmak zor
Beni hep yanlışa sevk ediyor işte, ben masumum..
Sen hep saf olmanın kurbanı oluyorsun. Ele başı o farkındayımO anlattığın olaydan sonra daha çok yere dadandığı için unutmuş ve aklında tutamamıştır @12.AdamSorgu memuru olmak zor
Önceki sayfaları tara bul, yoruluyoruz yani sorgularının hepsine yanıt verebilmek kolay iş değilİpucu versene![]()
Admin Hanım candır canSen hep saf olmanın kurbanı oluyorsun. Ele başı o farkındayımsen içini rahat tut
![]()
Ne yapmışım Mosi ?Sen hep saf olmanın kurbanı oluyorsun. Ele başı o farkındayımsen içini rahat tut
![]()
Niye dedim onuda araştır bulNe yapmışım Mosi ?![]()
Okulda birşey olmuş onunla mı ilgili öğrencin mi?Niye dedim onuda araştır bul![]()
sen sorularina cevap verecegimi mi dusunuyorsun?Okulda birşey olmuş onunla mı ilgili öğrencin mi?![]()
Son dönemde iyi cevap veriyorsun ama her şeye de olmaz tabiisen sorularina cevap verecegimi mi dusunuyorsun?@Bully
bak sen, nelere dikkat etmis. Haklisin bazi durumlara baya cevap verdim ve belkide bir cogu bilmedigin detaylardiSon dönemde iyi cevap veriyorsun ama her şeye de olmaz tabii![]()
@Yakamoz-Asi benim hoşlandığım kızlar abuk subuk yemekler yiyor Domuz kavurması endonezya tavuğu Hindistan mantısı İrlandada kızlar bir şey ikram verdiğinde yemek gerekiyor birde irlandada danstan sonra ön gece diye bir adet var uyum varmı yok mu diye @Yakamoz-Asi
------
@Bully
Birincisinde üniversitede kavga çıktı ben girmedim kavgaya şaka yaptılar orada benim diğer sınıfımda arkadaşlarım vardı ben tersten başladım 1.sınıfın 2.döneminde başladım @Yakamoz-AsiYanlıṣ anlama ama sen ayrı bir garipsin, demek ki sevgili adayların daha bir garip. Çekiyorsunuz demek ki birbirinizi.![]()
Birincisinde üniversitede kavga çıktı ben girmedim kavgaya şaka yaptılar orada benim diğer sınıfımda arkadaşlarım vardı ben tersten başladım 1.sınıfın 2.döneminde başladım @Yakamoz-Asi
30 kasım 2014 te açıklandı @Yakamoz-AsiNiye ki?
Kim ? Neler oluyor ?![]()
Gözlerini iyi açsaydın da hakim olsaydın@Bully
Ayrıca diğer konuda alıntı etme dedik sen gidip bu kez Bully’i etiket edip yine kişileştirilmiş soru sormuşsun![]()
O anlattığın olaydan sonra daha çok yere dadandığı için unutmuş ve aklında tutamamıştır @12.AdamSorgu memuru olmak zor
Kötülerin sonuYanlıṣ anlama ama sen ayrı bir garipsin, demek ki sevgili adayların daha bir garip. Çekiyorsunuz demek ki birbirinizi.![]()
Sohbetteydi yanılmıyorsam.
Gelmedin 😡Sohbetteydi yanılmıyorsam.![]()
Ne desen haklısın. 😕 Cezam neyse razıyım.Gelmedin 😡