o totosunu çarpmış foruma ben öyle duydum30 ceza puani yani :S o zaman baya sabikali biri destere.
bu arada katılın şuna https://fav10.net/groups/destere-ve-fok-baliklarini-koruma-ve-yasatma-kulubu/
o totosunu çarpmış foruma ben öyle duydum30 ceza puani yani :S o zaman baya sabikali biri destere.
sö konusu destereyse sazan değil fil köpek balığı falan da olursazan.avi gibi olmuş konu.![]()
dedim ya facesinde 3 kişivar .d bahar-müge bir de baharı dikizleyen fotokopici çocukdesterenin facesi filan yok mu Emre? O cezanın biteceği tarihi bilmiyordur. Bi msj at gelsin, özledik.![]()
adı selim 92 doğumlu istanbul üni.de okuyor fazlasını bilen yokDestere'nin gercek ismi nedir? Yas kac? Nereli?
Bir GBT alalim..
adı selim 92 doğumlu istanbul üni.de okuyor fazlasını bilen yok![]()
bir face hesabına bakayım 8 ay önce eklmiştim öyle duruyorBenden gencmis. Gerci benden daha yasli pek yok sanirim Forumda. Ben 87'liyim.
Ne Bölümü okuyor onuda mi bilmiyoruz![]()
ankara desterenin totsuyla başa çıkamaz onu istanbul paklarBen Ankara'da biliyordum. Nasıl element uydurmuşum acaba?
Not: Nasıl değildi aslında ama ceza alırım diye yazmadım:![]()
Benden gencmis. Gerci benden daha yasli pek yok sanirim Forumda. Ben 87'liyim.
senin isim neydi peki yakamoz....yas kac senin?
vaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşhhhhhhhh.....aneyyyyyyyyyyyyyyy....bi gittim forumdan baya bi kaynatmışlar ortalığı......suyun kaynama sıcaklığını bile geçmiş.[sm=s17.gif]
- - - Ekleme - - -
senin isim neydi peki yakamoz....![]()
Benden gencmis. Gerci benden daha yasli pek yok sanirim Forumda. Ben 87'liyim.
87'li mi.. En büyük darksaal'dı darksaal da 89 yada 90'lı olması lazım ama en büyük sen oldun artık.![]()