polata kaçmış diyolar birlikte mutlu bir yaşamayelken açmışlarSenin şopar gözükmüyo ortalıklarda.![]()
La emre adama grup açtin adam ondan gelmiyor kesinpolata kaçmış diyolar birlikte mutlu bir yaşamayelken açmışlar![]()
şoparların gücü adına....inanmam.....[sm=s20.gif]polata kaçmış diyolar birlikte mutlu bir yaşamayelken açmışlar![]()
inan panpa bbaşka açıklaması yokşoparların gücü adına....inanmam.....[sm=s20.gif]
yok o banın açılma tarihini unutmuşturLa emre adama grup açtin adam ondan gelmiyor kesin![]()
destere varsa başka noldun +16 içindestereye hazırlıkı anladımda...bu artı 16 ne oluyo......şopar anlamına mı geliyo bu artı ...bi destere terimimi yani....:winkk:
tanısan bayılırsın tuba fanları ile çok iyi anlaşırBir taniyamadim destere'yi. Onun gittigi zamanlara denk geldim.![]()
Bir taniyamadim destere'yi. Onun gittigi zamanlara denk geldim.![]()
sen ne hissediyon panpaTanımasan da olur
Tanımazsan bi eksiklik hissetmezsin.
Tanırsan bi fazlalık hissedebilrsin ama![]()
tanısan bayılırsın tuba fanları ile çok iyi anlaşır![]()
tubacıdır o güzel olan herşeyin fanıdırTuba'ci degil o zaman anladim![]()
tubacıdır o güzel olan herşeyin fanıdırTuba'ci degil o zaman anladim![]()
destere zaten her bakımdan küçüktür
Küçük hissediyorum Acun Bey![]()
tubacıdır o güzel olan herşeyin fanıdır
- - - Ekleme - - -
tubacıdır o güzel olan herşeyin fanıdır
- - - Ekleme - - -
destere zaten her bakımdan küçüktür![]()
Sende msn'i FB'si Skype'ı twitter'ı google+'sı filan yok muyok o banın açılma tarihini unutmuştur![]()
bi facesi var onda da bahar-müge bir de bahara askıntı olan fotokopici çocuk var
Sende msn'i FB'si Skype'ı twitter'ı google+'sı filan yok mu![]()
hissedemezsin bile o ka küçükDoğru hissediyomuşum o zamn![]()
laaaaa xemre..bu desterenin gelmesi niye bu kadar önemli senin için....benim espriler tatmin etmiyomu panpa....:winkk:hissedemezsin bile o ka küçükbülent diye bir kız arkadaşı vardı o anlatmıştı
![]()