polata kaçmış diyolar birlikte mutlu bir yaşamayelken açmışlarSenin şopar gözükmüyo ortalıklarda.
La emre adama grup açtin adam ondan gelmiyor kesinpolata kaçmış diyolar birlikte mutlu bir yaşamayelken açmışlar
şoparların gücü adına....inanmam.....[sm=s20.gif]polata kaçmış diyolar birlikte mutlu bir yaşamayelken açmışlar
inan panpa bbaşka açıklaması yokşoparların gücü adına....inanmam.....[sm=s20.gif]
yok o banın açılma tarihini unutmuşturLa emre adama grup açtin adam ondan gelmiyor kesin
destere varsa başka noldun +16 içindestereye hazırlıkı anladımda...bu artı 16 ne oluyo......şopar anlamına mı geliyo bu artı ...bi destere terimimi yani....:winkk:
tanısan bayılırsın tuba fanları ile çok iyi anlaşırBir taniyamadim destere'yi. Onun gittigi zamanlara denk geldim.
Bir taniyamadim destere'yi. Onun gittigi zamanlara denk geldim.
sen ne hissediyon panpaTanımasan da olur
Tanımazsan bi eksiklik hissetmezsin.
Tanırsan bi fazlalık hissedebilrsin ama
tanısan bayılırsın tuba fanları ile çok iyi anlaşır
sen ne hissediyon panpa
tubacıdır o güzel olan herşeyin fanıdırTuba'ci degil o zaman anladim
tubacıdır o güzel olan herşeyin fanıdırTuba'ci degil o zaman anladim
destere zaten her bakımdan küçüktür
Küçük hissediyorum Acun Bey
tubacıdır o güzel olan herşeyin fanıdır
- - - Ekleme - - -
tubacıdır o güzel olan herşeyin fanıdır
- - - Ekleme - - -
destere zaten her bakımdan küçüktür
Sende msn'i FB'si Skype'ı twitter'ı google+'sı filan yok muyok o banın açılma tarihini unutmuştur
bi facesi var onda da bahar-müge bir de bahara askıntı olan fotokopici çocuk var
Sende msn'i FB'si Skype'ı twitter'ı google+'sı filan yok mu
hissedemezsin bile o ka küçük bülent diye bir kız arkadaşı vardı o anlatmıştıDoğru hissediyomuşum o zamn
laaaaa xemre..bu desterenin gelmesi niye bu kadar önemli senin için....benim espriler tatmin etmiyomu panpa....:winkk:hissedemezsin bile o ka küçük bülent diye bir kız arkadaşı vardı o anlatmıştı