yok first time idi onun içindestere daha once hıc 1 ay ban yedı mı
- - - Ekleme - - -
yok onukiler ka şoparca değillaaaaa xemre..bu desterenin gelmesi niye bu kadar önemli senin için....benim espriler tatmin etmiyomu panpa....:winkk:
yok first time idi onun içindestere daha once hıc 1 ay ban yedı mı
yok onukiler ka şoparca değillaaaaa xemre..bu desterenin gelmesi niye bu kadar önemli senin için....benim espriler tatmin etmiyomu panpa....:winkk:
hissedemezsin bile o ka küçük bülent diye bir kız arkadaşı vardı o anlatmıştı
yaaaaaaaaaaaa....baksennnn...demek ondanmı bu destere bana transfer teklifleri yapıyodu...beni de şoparlığa alıştırcak şoparların efendisi....şopar şopar takılırdık ardık ortalıkta....piyasa şopar bolluğundan fazlasıyla istifade ederdi artık....[8D] ahanda şopar gülüyo ordan......yok first time idi onun için
- - - Ekleme - - -
yok onukiler ka şoparca değil
yaaaaaaaaaaaa....baksennnn...demek ondanmı bu destere bana transfer teklifleri yapıyodu...beni de şoparlığa alıştırcak şoparların efendisi....şopar şopar takılırdık ardık ortalıkta....piyasa şopar bolluğundan fazlasıyla istifade ederdi artık....[8D] ahanda şopar gülüyo ordan......
ben ben kalacam .....bunda şüphen olmasın.....yalancıyı şoparlar götürsünnn.....:GDG:[:'(]ikincisi....
Bize 1 şopar yeter aga. Sen değişme. Sen sen kal
ben ben kalacam .....bunda şüphen olmasın.....yalancıyı şoparlar götürsünnn.....:GDG:[:'(]ikincisi....
destere de fazla çekmiş ipi kopmuşBen 1 ay banlandım o 1 ayı iple çektim
unutmuştur şoparberen fan sayfasına üye olmuşDestere daha gelmez. Beklemeye gerek yok
Kafasına eser de bi girerse foruma o zaman anca görür banın açıldığını
29 bin küsür mesaj yazan birisi kolay kolay unutmaz ama 1 ay ban harbiden uzun bir zaman. Sucu neydi?
Ceza puanları birikti 1 ayda 3 kez ban yeyince 1 aylı kban yedi
1 ayda 3 kere banlanmak gerekiyor bir ban için 10 ceza puanı gerekiyorKac ceza puani gerekiyor ban yemek icin?
1 ayda 3 kere banlanmak gerekiyor bir ban için 10 ceza puanı gerekiyor