Destere'ye Hazırlık :)

Bekliyoruz en kısa zamanda dönmesini. 1 aylık banlanmasını hiç hoş olmadı ama bunu kendi istedi. Aldığı cezaların hemen hepsi aldığı 1-2 puanlık cezalara yasak olduğunu bile bile dalgaya almasından dolayıydı. destere'nin esprili mesajlarını forumda en çok sevenlerden biriyimdir belki ama kurallar açık ve biz sadece uyguladık. İnşallah bir daha banlanmamak üzere geri döner. :):)

Tülay Tülay diye bağiran adamın yerinine birisi "@destere nerdesin geri dön" diye cover yapsin :F:F

@Yakamoz bende yaşliyim üzülme be hacı:F:F Teenage kremlerle kırışıklıklarla savaşiriz :F:F

Yaşlı değil bizim sınıftada 88'li var sıkıntı yok yani. :D Çünkü burda yaş pek önemli değil [/B][/SIZE][/COLOR]ilk okula giden çocuklarla normalde ne konuşursun ama burda kanka oluyon. :D

:kiki: :kiki:

forumun en büyüğü ağabeyimiz büyüğümüz değerli sevgili kıymetli vadici ağabeyimiz

CHİNA_SHANGAİ dir.Kendisi tamı tamına 38 yaşındadır ve bu foruma ben getirmiştim iyi ki getişmişim forumun böyle bir abiye ihtiyacı vardı :D

:kiki: :kiki:

forumun en büyüğü ağabeyimiz büyüğümüz değerli sevgili kıymetli vadici ağabeyimiz

CHİNA_SHANGAİ dir.Kendisi tamı tamına 38 yaşındadır ve bu foruma ben getirmiştim iyi ki getişmişim forumun böyle bir abiye ihtiyacı vardı :D

Forumda o kadar büyükler var mıydı ya. :D Yaş çeşitliliği iyidir ama iyi yapmışsın. :D

totona dikenler batsın:d ölmuş olabilir mi biri çirkin beren resimkeri diye konu açsn yorum yapmazsa ölmuştur

destereyi foruma döndertecek çözümü buldum.forumdashla paylastım aksama forumla paylaşırım