FF Sanal Survivor 4. Sezon 6. Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. sunu diyeyim hic oradan gecen arabanin Foto sunu cekmeyi düsündünüz mü ? cünkü arabaya perfect 2400-2500 geliyodu

2. zaten belli BİR skordan sonra yükseltmek imkansiz

3. nasil istiyosan öyle algila :)
işte o 2400 ile en fazla 144 bin yapabilirsin.Eğer ben hile kullanıyorsam o 144 binide yapardım.Yapılmıyacak bişey mi? Eğer sen bunda hile kullandıysan.

admin gerekeni yapmalı kimse boşuna oyunu oynamasın

Bisey anlamadim bu dediginden
araba 2400 perfect değl mi? bu hesaba göre ben hile yapsaydım sadece arabaları vurur 2400x60(safari modu) = 144 bin eder.

144 bin yaparak senin birinciliğinide alırdım.

- - - Ekleme - - -

her seferinde araba mı geliyor :D
gelmiyor işte hile ile yapılırdı heralde? hem diyorsunuz hile yapıyor diye hemde her seferinde arabamı geliyor diyorsunuz.Hile yapsaydım o arabalarida getirtirdim ve 2400x60=144 bin yapardım:bağır:

işte sen arabanın o puanı getirdiğini bilmediğinden o hileyi yapamamışsın

Bu hile meselesi uzadıkça uzayacak. İnanmıyorsanız inanmayın de geç Forumdash.

adamın hile yaptığı çok çok açık hile yapmayan birinin tepkisi böyle olmazdı cevaplara baksana ne yapacağını şaşırmış Allah tan farkettik boşunam illet zamanını harcıyodu :D

- - - Ekleme - - -

Bu hile meselesi uzadıkça uzayacak. İnanmıyorsanız inanmayın de geç Forumdash.

yapma yav ne kadar da kolaymış de geç yok öyle bişey hile yaptığı kesin

araba 2400 perfect değl mi? bu hesaba göre ben hile yapsaydım sadece arabaları vurur 2400x60(safari modu) = 144 bin eder.

- - - Ekleme - - -

gelmiyor işte hile ile yapılırdı heralde? hem diyorsunuz hile yapıyor diye hemde her seferinde arabamı geliyor diyorsunuz.Hile yapsaydım o arabalarida getirtirdim ve 2400x60=144 bin yapardım:bağır:

zaman diye birşey var dimi :) 60 araba herhalde 1 güne anca gelir. neyse tartışmayı burada kapatalım yoksa hepimiz eleneceğiz.

tartışma falan kapanmıyo bu olay çözülene kadar gerekirse çekilirim grekirse banlanırım ne gerekiyosa hileye izin vermeyiz

- - - Ekleme - - -

1. safari modda hep araba gelmiyo onun icin 144 yapsaydin hile yaptigin ortaya cikacakti
2. bence sen ilk oyunda hile yapmadin yada yapamadin benim birinciligim senin zoruna gitti bundan sonra hile yapmaya basladin :)

Geçen sene de Alem To aynısını yapmıştı. Özel mesajlar atmıştı Lordly hile yapıyor diye. Benim de aklım yok, öyle konuşmuştu ki, ben de inanmıştım. Beni Lordly`nin üzerine salıp kendisi kenarda durmuştu. Lordly ispat edince de "Helal Olsun Lordly" diyip sanki hile yaptığını iddia eden bu değilmiş gibi beni kötü yapmıştı. Diyorum ki, neyse siz anladınız.

- - - Ekleme - - -

Geçen sene de Alem To aynısını yapmıştı. Özel mesajlar atmıştı Lordly hile yapıyor diye. Benim de aklım yok, öyle konuşmuştu ki, ben de inanmıştım. Beni Lordly`nin üzerine salıp kendisi kenarda durmuştu. Lordly ispat edince de "Helal Olsun Lordly" diyip sanki hile yaptığını iddia eden bu değilmiş gibi beni kötü yapmıştı. Diyorum ki, neyse siz anladınız.

1. safari modda hep araba gelmiyo onun icin 144 yapsaydin hile yaptigin ortaya cikacakti
2. bence sen ilk oyunda hile yapmadin yada yapamadin benim birinciligim senin zoruna gitti bundan sonra hile yapmaya basladin :)
aynen aga kesin :D

- - - Ekleme - - -

ben ne dediysem arkasindayim bunuda kanitlaya bilirim sorun yok :D

oyun gece çıkıyo adam 1-2 kez oynuyo pat herkesin 10 katı puanla 1. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,481
Son Üye
Sabir