FF Sanal Survivor 4. Sezon 6. Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2, align: center"]
1st.gif
[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]legolas9900[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]103520[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]Fumdash :biggrin:[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]02-04-13 17:49[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]02:48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haydi takas bunada bişeyler de...sen benim 9 dakika beklediğime atar yapıyordun...Al bu 2.5 dakikada...99 dkikaya atar yapan buna ne yapmaz...Kufur?

onu ona sormak lazım

herkese söylüyorum siz defalarca oynayıp sıralamda yükselmek için çabalayın adam tek seferde uçsun bi şekilde varmı böyle bişey
bana bişeyin koyduğu yok arkadaşım benim taktığım yok ister elenim ister 1.olim umrumda değil yani :D ama ortada bi hile görüyorum işte buna izin vermeyiz[/SIZE]

- - - Ekleme - - -

bi de şu şirin gözükme çabalarını bırakalım yav herkes nasılsa öyle davransın taraftar toplamak için mesaj yazmayı bırakın artık
[/B][/COLOR][/FONT]

- - - Ekleme - - -

ve bu yazıyla hile yaptığın netleşti eğer gereken yapılmıyosa ben çekiliyorum bu oyundan eğer hile yapmamış olsa çok sert bi mesaj yazardı eminim adım gibi ama hile yapmış belli mesajından zaten itiraf et bari bu kadar insanın emeklerine yazık

- - - Ekleme - - -

süre sanki ayarlanmıyo hey Allah ım ya :D
Nasıl bi sert mesaj bekliyorsun? Kufur mu edicem? daha nasıl izah edebilirim kendimi? İlla kufur edilcekse 2 harf yazıp seni tatmin edebilirim.istediğin cevap 2 harften ibaretse:bağır:[/B][/COLOR][/FONT]

forumdash :kiki: adam senin olayı bulmuş işte aynısını yaptı hadi rekoru kırda legolas geliştirecek seni bekliyodu :D

- - - Ekleme - - -

o psikolojiyi iyi bilirim eğer gerçekten emek verip rekoru kırsaydın ban yeme uğruna mesajı yazardın :D itiraf bekleniyor

Hileyi buldum arkadaşlar! Şimdi deniyorum. Ama bu hile olarak sayılmaz onu söyleyeyim, uyanıklık yapan oyunun içinden bulur :)

Ben 20 dk emek verdim :bağır: Ama bundan sonraki oyunlar için hile yapıcam...Oyundan elensem dahi sırf inadına 1.ciliği almak için (eğer sen 1.olursan) hileli oynucam 😉 Şimdi dizim başlıyor seni boş lakırtını cekemicem:)

ne güzel ne güzel :D

Peki o zaman süre işine ne diyorsun...Be arkadaş? 20 dkakika filan oynadım diyorum...Sende ilk oyunda 60 bin yapmiştin? Hemde 2 dkaikada...Sen nasıl 60 bin? Sende mi hile yaptın? Ben o 100 bini 20-22 dkaikada yaptım.Takas 3 dakikada 16 bin yapıyorsa hesabini sen yap:bağır: Adamı yılan oyunun da geçtim diye bana garezi var...Madem hile kullandı diyorsunuz ahada buraya yazıyorum...BUNDAN SONRA HİLE KULLANICAM...

1.
Eger ilk oyunda hesaplarsan 60 tane Poz vardi Poz basina 1200 den hesaplarsan Benim yaptigim 60 bin cok dogal ikincisi 2 dk da yapmadim Safari modda ki Tur sürelerini topla 1-2 dk Kes benim sürem ortaya cikar herhalde
2. istersen 1 saat oyna 100
Bini hilesiz yapmak imkansiz

3. yilan oyununda kac yaptigini hatirlamiyorum ama oda cok ucuk bi rakam di

4. zaten hile yapiyon bunu resmilestirmis oldun eyvallah

aynen hile yaptığı kesinleşti admin gereğini yapmalı BANA BAZI ŞEYLER SÖYLEYEN ARKADAŞLAR DA ÖZÜR DİLEMELİ

amaç eğlenmek neden bu yollara başvuruyon anlamak mümkün değil be

1.
Eger ilk oyunda hesaplarsan 60 tane Poz vardi Poz basina 1200 den hesaplarsan Benim yaptigim 60 bin cok dogal ikincisi 2 dk da yapmadim Safari modda ki Tur sürelerini topla 1-2 dk Kes benim sürem ortaya cikar herhalde
2. istersen 1 saat oyna 100
Bini hilesiz yapmak imkansiz

3. yilan oyununda kac yaptigini hatirlamiyorum ama oda cok ucuk bi rakam di

4. zaten hile yapiyon bunu resmilestirmis oldun eyvallah
1) her geçişi perfect mi yapıyorsun? helal olsun o zaman sana
2) takas 2800 yapmiş ben 3000 yapsaydım sorun olmazdi heralde
3) Eğer bundan sonraki yapıcaklarımı söylemek resimleştirmek oluyorsa konu içindeki videoyu ile sizde videolaştirdiniz o vakit...Şimdi araştiriyorum hileyi :)

cevaplarından herşey açık değil mi :D

aynen hile yaptığı kesinleşti admin gereğini yapmalı BANA BAZI ŞEYLER SÖYLEYEN ARKADAŞLAR DA ÖZÜR DİLEMELİ

Kimsenin özür dilemesine gerek yok sizin çamurunuz....Ben hala kullanmadim diyorum neyini itiraf sandın? Madem hileler yapıılıyor bende "yapacağim" (gelecek zaman) yaptim demiyorum...

Takas. Onlara inanmıyosan bana inan bari :bağır: Hile mile yok :bağır:

1) her geçişi perfect mi yapıyorsun? helal olsun o zaman sana
2) takas 2800 yapmiş ben 3000 yapsaydım sorun olmazdi heralde
3) Eğer bundan sonraki yapıcaklarımı söylemek resimleştirmek oluyorsa konu içindeki videoyu ile sizde videolaştirdiniz o vakit...Şimdi araştiriyorum hileyi :)

1. sunu diyeyim hic oradan gecen arabanin Foto sunu cekmeyi düsündünüz mü ? cünkü arabaya perfect 2400-2500 geliyodu

2. zaten belli BİR skordan sonra yükseltmek imkansiz

3. nasil istiyosan öyle algila :)

Video koymussun ya onu diyorum...

koyduğum videoda hilenin nasıl yapıldığına ait birşey yok. iftira atıyorsun..

- - - Ekleme - - -

1. sunu diyeyim hic oradan gecen arabanin Foto sunu cekmeyi düsündünüz mü ? cünkü arabaya perfect 2400-2500 geliyodu

2. zaten belli BİR skordan sonra yükseltmek imkansiz

3. nasil istiyosan öyle algila :)

doğrudur bende arabanınkileri yakaladığımda çekiyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...