[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2, align: center"]
[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]legolas9900[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]103520[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]Fumdash :biggrin:[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]02-04-13 17:49[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]02:48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haydi takas bunada bişeyler de...sen benim 9 dakika beklediğime atar yapıyordun...Al bu 2.5 dakikada...99 dkikaya atar yapan buna ne yapmaz...Kufur?
- - - Ekleme - - -
[TR]
[TD="class: alt2, align: center"]
[TD="class: alt2, align: center"]legolas9900[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]103520[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]Fumdash :biggrin:[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]02-04-13 17:49[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]02:48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haydi takas bunada bişeyler de...sen benim 9 dakika beklediğime atar yapıyordun...Al bu 2.5 dakikada...99 dkikaya atar yapan buna ne yapmaz...Kufur?
onu ona sormak lazım
herkese söylüyorum siz defalarca oynayıp sıralamda yükselmek için çabalayın adam tek seferde uçsun bi şekilde varmı böyle bişey
bana bişeyin koyduğu yok arkadaşım benim taktığım yok ister elenim ister 1.olim umrumda değil yani ama ortada bi hile görüyorum işte buna izin vermeyiz[/SIZE]
- - - Ekleme - - -
bi de şu şirin gözükme çabalarını bırakalım yav herkes nasılsa öyle davransın taraftar toplamak için mesaj yazmayı bırakın artık
[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
- - - Ekleme - - -
Nasıl bi sert mesaj bekliyorsun? Kufur mu edicem? daha nasıl izah edebilirim kendimi? İlla kufur edilcekse 2 harf yazıp seni tatmin edebilirim.istediğin cevap 2 harften ibaretse[/B][/COLOR][/FONT]ve bu yazıyla hile yaptığın netleşti eğer gereken yapılmıyosa ben çekiliyorum bu oyundan eğer hile yapmamış olsa çok sert bi mesaj yazardı eminim adım gibi ama hile yapmış belli mesajından zaten itiraf et bari bu kadar insanın emeklerine yazık
- - - Ekleme - - -
süre sanki ayarlanmıyo hey Allah ım ya