FF Sanal Survivor 4. Sezon 6. Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumdash olayın yönünü değiştirerek sürekli yılan oyununda geçtim de geçtim diyo yav geç geç ama hileyle değil 2500 den sonra yer kalmıyo zaten ondan sonra ne alırsın odur sen 5000 falan yapmıştın galiba buna inanan var mı :kiki: o puan imkansız
bu oyunda da oyun çıktı bi süre sonra 100000 yaptın ne güzel istanbul demi :D sandın ki kimse takmaz kimse anlamaz :D

Forumdash benimle aynı takım mı? İyice şaşırdınız siz. Artık iftira atmadığınız adam kalmadı. İster inanın ister inanmayın ben üst başlık olarak "Survivor" oyununda hiç hile yapmadım Yemin Ederim.

sakin sakin bana öyle geliyo dedim dikkat edersen ayni takim ol olma farketmez hile yaptinda demedim zaten
ama seni tebrik ederim hile yapmadigina dair yemin etmene de gerek yok .

forumdash olayın yönünü değiştirerek sürekli yılan oyununda geçtim de geçtim diyo yav geç geç ama hileyle değil 2500 den sonra yer kalmıyo zaten ondan sonra ne alırsın odur sen 5000 falan yapmıştın galiba buna inanan var mı :kiki: o puan imkansız
bu oyunda da oyun çıktı bi süre sonra 100000 yaptın ne güzel istanbul demi :D sandın ki kimse takmaz kimse anlamaz :D

Sana ben resim paylaşmadim mi? Yılanın ne hale geldiğini?

eğer admin yapacak bişey yok derse legolas da aynısını yapacak madem öyle işte böyle anltabildim mi

eyvallah oyun bu biz de biliyoruz ama millet foruma giriyo vaktini harciyo oyun oynuyo skorlari gelistirmek istiyo
biri cikiyo oyunu bi kac defa oynamakla ucuk bir rekor kirarak oyunu bitiriyo

Tamam eğer hile hurda yapıp da haksız olarak galip olan varsa Allahından bulsun dedim. Bunun üstüne laf yok sanırım..

eğer admin yapacak bişey yok derse legolas da aynısını yapacak madem öyle işte böyle anltabildim mi[/SIZE]
Buyursun yapsın naparsa yapsın umrum değil zaten.Olan kırmızı takıma olur zaten...Eğer ben hile kullanıyorsam sadece elenmemeye çalişirm.Legolass aynı takımda zaten.Olan sana olur😉

- - - Ekleme - - -

Tamam eğer hile hurda yapıp da haksız olarak galip olan varsa Allahından bulsun dedim. Bunun üstüne laf yok sanırım..
Tamam Allah belamı versin...Bundan sonra KULLANACAM[/B][/COLOR][/FONT]

Buyursun yapsın naparsa yapsın umrum değil
zaten.Olan kırmızı takıma olur zaten...Eğer ben hile kullanıyorsam sadece elenmemeye çalişirm.Legolass aynı takımda zaten.Olan sana olur😉

- - - Ekleme - - -

Tamam Allah belamı versin...Bundan sonra KULLANACAM

yav hile yaptığın yorumlarında bile belli oluyo ne yapacağını şaşırmış durumdasın adeta şuraya bak 3 kez zaten yazmışsın panikten

BAK İTİRAF ET OLAYI KAPATALIM VALLA KİMSE BİŞEY YAPMAYACAK HADİ ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR SÖYLE SORUN YOK HADİ

- - - Ekleme - - -

herkes hata yapabilir söyle bişey demicez

Oha 100 bini nasıl yapıyorsunuz yav. :boxing:

Tebrikler lego ve Forumdash :D

yav hile yaptığın yorumlarında bile belli oluyo ne yapacağını şaşırmış durumdasın adeta şuraya bak 3 kez zaten yazmışsın panikten

BAK İTİRAF ET OLAYI KAPATALIM VALLA KİMSE BİŞEY YAPMAYACAK HADİ ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR SÖYLE SORUN YOK HADİ

- - - Ekleme - - -

herkes hata yapabilir söyle bişey demicez
[/SIZE]
Allahım! Hayatımda böyle bir ispat görmedim. 3 kere aynı şeyi yazdı diye hileci oldu Forumdash.

Bravo takas. Dedektifler bile bu kadar derinden bakmıyor olaya.[/B][/COLOR][/FONT]

Bütün yorumları okudum. Hile yaptığı açık değil bence. Yeter üstüne gitmeyin daha fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...