FF Sanal Survivor 4. Sezon 6. Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav hile yaptığın yorumlarında bile belli oluyo ne yapacağını şaşırmış durumdasın adeta şuraya bak 3 kez zaten yazmışsın panikten

BAK İTİRAF ET OLAYI KAPATALIM VALLA KİMSE BİŞEY YAPMAYACAK HADİ ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR SÖYLE SORUN YOK HADİ[/SIZE]

- - - Ekleme - - -

herkes hata yapabilir söyle bişey demicez
Psikiyatr oldugunu bilmıyordum ZATEN.ZATENolsanda yazıdan nasıl anlıyorsun onuda anlamadım ZATEN.Cümlede herhangi bi bozukluk yaratiyor mu? Olurda bu kadar ZATEN!!![/B][/COLOR][/FONT]

haha süpersin ya :D böyle bi ispat görmedim şahsen kendimi ve legolas kardeşimi tebrik ediyorum :D

1.legolas'ın hile yaptığı yorumlardan belli 2 dakikada 108.000 falan yapamaz büyük ihtimalle diskalifiye olacak.
2. Geçen yaz Lordly'e de aynı şeyi yaptınız ama adam hile yapmadığını kanıtladı yine insanların günahını yapıyorsunuz Forumdash hile falan yapmaz 1 saat oynamış emek vermiş.
3. Bi zevkimiz vardı onu da çok görün zaten tüm herkes bıktı şu herkesi suçlamanızdan bu oyunda 100000 yapılır abez bişey yok bunda.

1.legolas'ın hile yaptığı yorumlardan belli 2 dakikada 108.000 falan yapamaz büyük ihtimalle diskalifiye olacak.
2. Geçen yaz Lordly'e de aynı şeyi yaptınız ama adam hile yapmadığını kanıtladı yine insanların günahını yapıyorsunuz Forumdash hile falan yapmaz 1 saat oynamış emek vermiş.
3. Bi zevkimiz vardı onu da çok görün zaten tüm herkes bıktı şu herkesi suçlamanızdan bu oyunda 100000 yapılır abez bişey yok bunda.

1. Ben zaten hile yapmadim demedim dikkat edersen
2. eger sorun bir saat oynamaktaysa o saat bölümünü 3 saat e de cekeriz sorun yok
3. eger bunu tek kisi yapiyorsa demek ki bu iste bi sakatlik vardir .

Ya oyunda 10000 yapılır uzatmayın ne var her 10000'de bir can veriyor zaten ayrıca hiçbir üyeye sen karışma falan diyemezsiniz kendinize gelin.

2. eger sorun bir saat oynamaktaysa o saat bölümünü 3 saat e de cekeriz sorun yok
Hiç kimse uğraşmıyor çünkü. Herkes elenmeyim yeter diyip bırakıyor oyunu.

sen karışma

- - - Ekleme - - -

hile yaptığı kesin vdragxx süre ayarlanıyo o kolay
kimsenin hakkını yedirtmeyiz emek veriyo insanlar
[/SIZE]
Kimin karışıp karışmayacağına da artık sen karar veriyorsun demek.

Süreyi nasıl ayarlıyorsun bi izah edermisin?[/B][/COLOR][/FONT]

Buyur takas hilesizde oynanabileceğini kanıtlayan video:bağır:

Moderatörün son düzenlenenleri:

10 bin le kimsenin sorunu yok sorun 100 bin de

Ben zaten diyorum 20 dk oynadım diyorum...O süreyi takas için yaptım.Al adam 200 bin yapmiş...Adam 124 binle başlıyor 7 dk da 100 bin yapıyor ve 211 bin yapmiş...

Ben 20 dk'da 100 bin yaptım..Takas 3 dk'da 16 bin yapıyor hesaplarini kendin yap...

Moderatörün son düzenlenenleri:
10.000de bir can veriyor zaten.

Eğer hile yapmadığı ispat olunursa yazıklar olsun derim...

Hile falan yok ortada. Her Survivor aynı şey.

sen karışma dedim yine derim istediğini de desin eğer bana inanmıyosa ne diyosa desin zaten xantier
sürede ayarlanıyo puanda programla adam ilk oyun hariç her oyunda hile yapmıştır.

o videonun konuyla alakası ne google dan bulup koymuşsun ne alaka hile yaptın işte boşa uğraşıyon

- - - Ekleme - - -

'revan' beğenir bu mesajını söylemiş olayım.

En azından o bana karışma demiyo :T

Beyler fazla uzattınız alt tarafı basit bir oyun sonunda madalya mı takacaklar hile yapıldıysa da günahı boynuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...