FF Sanal Survivor 4. Sezon 6. Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Forumdash`ın hile yaptığına inanmıyorum. O da kendinden emindir bence.

Ama ayıp cidden. Bir oyun için demediğinizi bırakmadınız. Hile filan da yapmayacağına inanıyorum. Sanki tek siz 1. olmalısınız?
Bence de yılan oyunu fena etmiş.

Geçen sene sessiz kaldım ama yeter artık şu hileci laflarından bana söylenmese bile çok rahatsız oluyorum. Hiçbir şekilde kanıtı olmadan kendi kendine güvey olup birisine hileci yakıştırmasını yapamazsınız. Lordly'i gördük sonra adam videoya almış gereken cevabı vermişti.

Bence hile falan yok.

Zaten hileyi kim yapıyorsa o onun insafına kalmış. Burda 1. olana madalya falan vermiyorlar. Hepimizin amacı eğlenmek. Eğlenmenin yolu da oyun oynamak. Hile yaptıktan sonra eğlence falan kalmıyor ortada.

Yine söyleyorum, ben Forumdash`ın hile yaptığına asla inanmam.

Geçen sene sessiz kaldım ama yeter artık şu hileci laflarından bana söylenmese bile çok rahatsız oluyorum. Hiçbir şekilde kanıtı olmadan kendi kendine güvey olup birisine hileci yakıştırmasını yapamazsınız. Lordly'i gördük sonra adam videoya almış gereken cevabı vermişti.

Bakarken youtubeda bir video gördüm 0:52'ye dikkat! keşke böyle birşey olmasa ama puan çok ama çok yüksek olunca insanlık hali ister istemez şüpheleniyor.

inanmıyorsanız "asteroids flash game cheat" yazın google'a bakın neler neler çıkıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben de Forumdash'ın hile yapmadığını düşünüyorum.Sonuçta sonunda para ödülü yok.Burada hepimiz ortak bir amaç etrafındayız o da eğlence.Bence bu yeterli.

Diyelim ki hile yapıyor forumdash.Bütün oyunları kazansa ne olacak sanki zirve sahibi olsa ne olacak?

onu ona sormak lazım

herkese söylüyorum siz defalarca oynayıp sıralamda yükselmek için çabalayın adam tek seferde uçsun bi şekilde varmı böyle bişey
bana bişeyin koyduğu yok arkadaşım benim taktığım yok ister elenim ister 1.olim umrumda değil yani :D ama ortada bi hile görüyorum işte buna izin vermeyiz
Forumdash hile yaptıysa -bence yapmadı-, o rakamlara ulaşmak imkansızsa, legolas9900 nasıl geçti? Nasıl 100000 yaptı? Legolos9900 yapabilir ama Forumdash yapamaz mı?

sen daha olayı anlamamışsın biz nasıl kesin konuşuyoz legolas nasıl yaptığını çözdü aynısını yaptı

legolas kullandığın bir kod mu var? internetten baktığımda birkaç kod gördüm de :)

yav beyler Forumdash i cözmüs bulunuyorum bosuna adami desteklemeyin hepinizi yemis bütün oyunlarda hadi takas aga sende kir rekoru bekliyorum :D
Peki o zaman süre işine ne diyorsun...Be arkadaş? 20 dkakika filan oynadım diyorum...Sende ilk oyunda 60 bin yapmiştin? Hemde 2 dkaikada...Sen nasıl 60 bin? Sende mi hile yaptın? Ben o 100 bini 20-22 dkaikada yaptım.Takas 3 dakikada 16 bin yapıyorsa hesabini sen yap:bağır: Adamı yılan oyunun da geçtim diye bana garezi var...Madem hile kullandı diyorsunuz ahada buraya yazıyorum...BUNDAN SONRA HİLE KULLANICAM...

ve bu yazıyla hile yaptığın netleşti eğer gereken yapılmıyosa ben çekiliyorum bu oyundan eğer hile yapmamış olsa çok sert bi mesaj yazardı eminim adım gibi ama hile yapmış belli mesajından zaten itiraf et bari bu kadar insanın emeklerine yazık

- - - Ekleme - - -

süre sanki ayarlanmıyo hey Allah ım ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...