Geçen sene sessiz kaldım ama yeter artık şu hileci laflarından bana söylenmese bile çok rahatsız oluyorum. Hiçbir şekilde kanıtı olmadan kendi kendine güvey olup birisine hileci yakıştırmasını yapamazsınız. Lordly'i gördük sonra adam videoya almış gereken cevabı vermişti.
tabi emin olur kapı gibi program var elinde 2-3 oynayışta 100000 yapıyo adam yakışır
hile oldugunu düsünen yoksa sorun yok ozaman
Adama hileci dediniz sorun yok mu?
Forumdash hile yaptıysa -bence yapmadı-, o rakamlara ulaşmak imkansızsa, legolas9900 nasıl geçti? Nasıl 100000 yaptı? Legolos9900 yapabilir ama Forumdash yapamaz mı?
onu ona sormak lazım
herkese söylüyorum siz defalarca oynayıp sıralamda yükselmek için çabalayın adam tek seferde uçsun bi şekilde varmı böyle bişey
bana bişeyin koyduğu yok arkadaşım benim taktığım yok ister elenim ister 1.olim umrumda değil yani ama ortada bi hile görüyorum işte buna izin vermeyiz
inanmayan varsa kendi rekorumu kirayim
legolas kullandığın bir kod mu var? internetten baktığımda birkaç kod gördüm de
Peki o zaman süre işine ne diyorsun...Be arkadaş? 20 dkakika filan oynadım diyorum...Sende ilk oyunda 60 bin yapmiştin? Hemde 2 dkaikada...Sen nasıl 60 bin? Sende mi hile yaptın? Ben o 100 bini 20-22 dkaikada yaptım.Takas 3 dakikada 16 bin yapıyorsa hesabini sen yap Adamı yılan oyunun da geçtim diye bana garezi var...Madem hile kullandı diyorsunuz ahada buraya yazıyorum...BUNDAN SONRA HİLE KULLANICAM...yav beyler Forumdash i cözmüs bulunuyorum bosuna adami desteklemeyin hepinizi yemis bütün oyunlarda hadi takas aga sende kir rekoru bekliyorum