Alev Alev Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acaba Erler Film neden bitirmek istiyor diziyi..

bu hafta yokmu en heyecanlı bölumü final bölumümu oldu.bu ne yha bizim yenge gibi

cumartesi izlenecek teş şeydi

şimdi bişey kalmadı ??

Youtube'da cumartesi yayınlanan bölümü 150 bini aşkın izlenmiş...

Haarbiden ben o dizinin o kadar izlenmesine şaşkınım birde youtube :X

şaşırmamak elde değil

oturup geniş geniş evde tv de seyretmek varken adamlar taburanin üstünde gözleri monitora dikmiş vaziyette 2 saat alev aleve nasıl katlanıyor hayret :))9

hadi ekrandan izlerken arada bir çay içiyon geriniyon yemek atıştırıyon bzen gerinle izliyon bir şekilde dizi bitiyor monitorda bu işkence çekilirmi ??

kınıyorum valla :))

şaşırmamak elde değil

oturup geniş geniş evde tv de seyretmek varken adamlar taburanin üstünde gözleri monitora dikmiş vaziyette 2 saat alev aleve nasıl katlanıyor hayret :))9

hadi ekrandan izlerken arada bir çay içiyon geriniyon yemek atıştırıyon bzen gerinle izliyon bir şekilde dizi bitiyor monitorda bu işkence çekilirmi ??

kınıyorum valla :))
O değilde :F:F Bide şöyle olayvar insan derken utanır :F:F:

A:Geçen dizinin son bölümü kaçirdim
B: Hangi dizi?
A: Alev Alev'in :F:F

Evde boşluktan haftasonun verdiği boşluktan çitir çerez niyetine gider ama harbiden internetten izlenmez :F:F
Yorumlarda erkeklerde var hani :X

O değilde :F:F Bide şöyle olayvar insan derken utanır :F:F:

A:Geçen dizinin son bölümü kaçirdim
B: Hangi dizi?
A: Alev Alev'in :F:F

Evde boşluktan haftasonun verdiği boşluktan çitir çerez niyetine gider ama harbiden internetten izlenmez :F:F
Yorumlarda erkeklerde var hani :X

:))))))

bana hakaret var burda bende yruyorum alevi özellikle umranın her ayrıntısını yorumluyorum çok akıcı gidiyor dizi umran gelince baştn aşağı bir saat :))

ama haklısın aksya durapındanda nefret ederim alemin kralındanda ama bazen sabahları rastlayınca bir bakıyorumki izliyorum engel olamıyorum kendime :))

hanı çekirdek çitlemeyi sevmediğin halde önüne konan çekirdek tapağına elin uzanır ya habire sonra dilin tuzdan uyuşunca anlarsın ayarı kaçırdığını aynı durum :))

kanallar bu tarz dizilerin tekrarından bir kamyon reklam geliri alıyordur ciddi dramlar o kadar gitmez :))

ama internetten izlenmez çünkü internet bilinçli bir tercih hemde diziyi açmak için efor gerekiyor oysa bunların tekrarında öyle bir durum yok hazır önüne konan çekirdek gibi :))

dizi kacıncı bolumdeydı kı bıttı aga ? reytınglerı de kotu degıl dıye goruyodum